רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגיות - עוגיות שוקולד ואגוזי מלך

עוגיות שוקולד ואגוזי מלך

8 דקות בתנור ויש לכם עוגיות שוקולד מושחתות מנוקדות באגוזי מלך (או כל אגוז אחר שאתם אוהבים)

מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
45 גרם חמאה
4 ביצים
220 גרם (כוס + 2 כפות) סוכר
60 גרם (1/2 כוס פחות כף) קמח
10 גרם (שקית) אבקת אפיה
180 גרם אגוזי מלך
180 גרם שוקולד ציפס

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל170 מעלות.
• מקציפים 4 ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
• מחממים במיקרוגל את השוקולד המריר עם החמאה ומערבבים היטב, מאחדים עם תערובת הביצים ומערבבים לאחידות.
• מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאין גושים.
• מקפלים פנימה בעדינות רבה את האגוזים והשוקולד צ’יפס.
• מרפדים תבנית בניר אפייה, בעזרת שקיץ זילוף או 2 כפיות יוצרים גבהות קטנות במרווחים (העוגיות מתפשטות ומרחבות באפיה).
• אופים במשך 8 דקות בדיוק! מוציאים ומצננים לגמרי ורק אז מחלצים מתבנית האפיה.
• העוגיות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר למשך שבוע.

מתכון וצילום: אסנת אלגוסי

הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או בקבוצת הפייסבוק

  • 300 גרם שוקולד מריר
    45 גרם חמאה
    4 ביצים
    220 גרם סוכר
    60 גרם קמח
    10 גרם (שקית) אבקת אפיה
    180 גרם אגוזי מלך
    180 גרם שוקולד ציפס

  • 1. מחממים תנור ל170 מעלות
    2. מקציפים 4 ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
    3. מחממים במיקרוגל את השוקולד המריר עם החמאה ומערבבים היטב, מאחדים עם תערובת הביצים ומערבבים לאחידות
    4. מוסיפים את הקמח +א.אפיה ומערבבים עד שאין גושים
    5. מקפלים פנימה בעדינות רבה את האגוזים והשוקולד ציפס
    6. מרפדים תבנית בניר אפיה, בעזרת שקיץ זילוף או 2 כפיות יוצרים גבהות קטנות במרווחים (העוגיות גדלות באפיה)
    7. אופים 8 דקות בדיוק! מוציאים ומצננים לגמרי ורק אז מחלצים מתבנית האפיה.
    בתאבון:)

    *נשמר בכלי אטום בטמפרטורת החדר למשך שבוע.

  • עברית

osnat algosi

osnat algosi

osnat algosi

מתכונים אחרונים מאת osnat algosi (צפו בכולם...)

osnat algosi

תגובה אחת

  1. היי,
    איך שומרים מתכון באזור האישי, כמתכון מועדף???

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top