8 דקות ×‘×ª× ×•×¨ ויש ×œ×›× ×¢×•×’×™×•×ª שוקולד מושחתות ×ž× ×•×§×“×•×ª ב×גוזי מלך (×ו כל ×גוז ×חר ש××ª× ×והבי×)
מצרכי×:
300 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר
45 ×’×¨× ×—×ž××”
4 ביצי×
220 ×’×¨× (כוס + 2 כפות) סוכר
60 ×’×¨× (1/2 כוס פחות ×›×£) קמח
10 ×’×¨× (שקית) ×בקת ×פיה
180 ×’×¨× ×גוזי מלך
180 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ ציפס
×ופן ×”×›× ×”:
• ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל170 מעלות.
â€¢Â ×ž×§×¦×™×¤×™× 4 ×‘×™×¦×™× ×©×œ×ž×•×ª ×¢× ×¡×•×›×¨ עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
â€¢Â ×ž×—×ž×ž×™× ×‘×ž×™×§×¨×•×’×œ ×ת השוקולד המריר ×¢× ×”×—×ž××” ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘, מ××—×“×™× ×¢× ×ª×¢×¨×•×‘×ª ×”×‘×™×¦×™× ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×œ×חידות.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הקמח ו×בקת ×”×פייה ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ ש×ין גושי×.
â€¢Â ×ž×§×¤×œ×™× ×¤× ×™×ž×” ×‘×¢×“×™× ×•×ª רבה ×ת ×”××’×•×–×™× ×•×”×©×•×§×•×œ×“ צ’יפס.
â€¢Â ×ž×¨×¤×“×™× ×ª×‘× ×™×ª ×‘× ×™×¨ ×פייה, בעזרת שקיץ זילוף ×ו 2 כפיות ×™×•×¦×¨×™× ×’×‘×”×•×ª ×§×˜× ×•×ª ×‘×ž×¨×•×•×—×™× (העוגיות מתפשטות ומרחבות ב×פיה).
• ××•×¤×™× ×‘×ž×©×š 8 דקות בדיוק! מוצי××™× ×•×ž×¦× × ×™× ×œ×’×ž×¨×™ ורק ××– ×ž×—×œ×¦×™× ×ž×ª×‘× ×™×ª ×”×פיה.
• העוגיות × ×©×ž×¨×•×ª בכלי ××˜×•× ×‘×˜×ž×¤×¨×˜×•×¨×ª החדר למשך שבוע.
מתכון וצילו×: ××¡× ×ª ×לגוסי
×”×›× ×ª×? יש ×œ×›× ×©×לות בקשר למתכון? ×¨×•×¦×™× ×œ×¡×¤×¨ ×œ× ×• ×יך ×™×¦× (×× ×—× ×• × ×©×ž×— לשמוע)? כתבו בתגובות ×ו בקבוצת הפייסבוק
×”×™×™,
×יך ×©×•×ž×¨×™× ×ž×ª×›×•×Ÿ ב×זור ×”×ישי, כמתכון מועדף???