עוגת גבינה עם מוס שוקולד מוקצף מאת: Winnie בתאריך: 6 במאי 2013 קטגוריות: מאכלי חגים, עוגות, עוגות גבינה, קינוחים, שבועות, שוקולד צפיות: 7490 34 גנאש שוקולד מוס שוקולד עוגת גבינה עוגת גבינה אפויה שוקולד Report this Image - דווח על תמונה זו עוגת גבינה ב 4 שכבות – בסיס עוגיות, שכבת גבינה אפויה, מוס שוקולד מוקצף וציפוי שוקולד אודותFacebookGoogle+מתכונים אחרוניםצרו קשר Winnie Winnie +Winnie מתכונים אחרונים מאת Winnie (צפו בכולם...) עוגת שכבות עם קרם פודינג תותים - 6 בפברואר 2014 עוגת פאדג’ שוקולד עשירה – Mississippi Mud Cake - 23 בינואר 2014 מאפינס תותים - 21 בינואר 2014 עוגינאש – עוגיות ג’מבו במילוי גנאש שוקולד - 16 בינואר 2014 עוגת פירות יבשים עשירה ועסיסית - 13 בינואר 2014 tweet שתף כתבות קשורות מתכונים לשבועות 28 באפריל 2021 עוגת פיסטוק עם קרם מסקרפונה ותותים 20 ביוני 2019 פרחי פילו עם גבינות 15 ביוני 2019 4 תגובות eve 6 במאי 2013 at 14:51 נראה מדהים. אפשר להשתמש בתחתית גם בפתי בר? הגב Winnie 6 במאי 2013 at 15:13 תודה רבה!! ✽ כן, אפשר להשתמש בפתי בר לתחתית (ולדפנות), אבל במקרה כזה צריך להגדיל את כמות החמאה המומסת ל 120-130 גר הגב eve 6 במאי 2013 at 16:17 מעולה. תודה רבה. נקווה שיצא ישר ומסודר כמו שלך :) הגב Winnie 6 במאי 2013 at 16:19 “הטריק” הוא פשוט לקרר היטב את העוגה לפני כל הוספת שיכבה נוספת, וכך קל מאד ליישר את השיכבה. בהצלחה!! הגב כתבו משהו נחמד... Cancel reply כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך שם * אימייל * אתר אינטרנט
נראה מדהים. אפשר להשתמש בתחתית גם בפתי בר?
תודה רבה!! ✽
כן, אפשר להשתמש בפתי בר לתחתית (ולדפנות), אבל במקרה כזה צריך להגדיל את כמות החמאה המומסת ל 120-130 גר
מעולה. תודה רבה. נקווה שיצא ישר ומסודר כמו שלך :)
“הטריק” הוא פשוט לקרר היטב את העוגה לפני כל הוספת שיכבה נוספת, וכך קל מאד ליישר את השיכבה.
בהצלחה!!