רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ללא גלוטן - פנה קוטה דובדבנים

פנה קוטה דובדבנים

כשרוצים באמת להרשים את האורחים, מכינים פנה קוטה דובדבנים – קינוח איטלקי יפהפה, מרענן ומושחת שממש קל להכין

מצרכים:

7 גרם ג’לטין
3 כפות מים
500 מיליליטר שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
חצי כוס חלב
תמצית וניל / מקל וניל
כפית רום
מחית דובדבנים
דובדבנים לקישוט

 

1. בקערה קטנה שמים את המים והג’לטין למשך 10 דקות.
2. על להבה בינונית מרתיחים את השמנת מתוקה והחלב למשך 3-4 דקות.
3. מוסיפים את הסוכר, הג’לטין, הווניל (אם אתם משתמשים במקל, חיתכו אותו באמצע, הוציאו בעדינות את גרגרי הווניל בעזרת סכין והכניסו לסיר יחד עם המקל) והרום וממשיכים לערבב הכל עד להמסה מלאה של הסוכר והג’לטין.
4. מעבירים לתבניות סיליקון אישיות ומכניסים למקפיא למשך 5 שעות או למקרר ללילה שלם.
5. מוציאים מהתבנית למגש ומקשטים במחית דובדבנים ובדובדבנים.

  • 7 גרם ג'לטין
    3 כפות מים
    500 מל שמנת מתוקה
    חצי כוס סוכר
    חצי כוס חלב
    תמצית וניל / מקל וניל
    כפית רום
    מחית דובדבנים
    דובדבנים לקישוט

  • 1. בקערה קטנה שמים את המים והג'לטין למשך 10 דק
    2. על להבה בינונית מרתיחים את השמנת מתוקה והחלב למשך 3-4 דק
    3. מוסיפים את הסוכר , את הג'לטין , הוניל ( אם זה מקל את לחתוך באמצע ולהוציא את הוניל מבפנים ולשים בסיר יחד עם המקל) והרום וממשיכים לערבב הכל עד להמסה מלאה של הסוכר והג'לטין.
    4. מעבירים לתבנית סליקון אישית ומכניסים למקפיא למשך 5 שעות
    או למקרר למשך לילה שלם.
    5. מוציאים מהתבנית למגש ומקשטים במחית דובדבנים ובדובדבנים :)

  • עברית

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
קונדיטורית מיכל קהנדלקר

מתכונים אחרונים מאת קונדיטורית מיכל קהנדלקר (צפו בכולם...)

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
michalkan32@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top