רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - פשטידות אישיות עם תירס ובטטה

פשטידות אישיות עם תירס ובטטה

מכינים בלילה אחת, מחלקים ל-2 ומוסיפים לכל אחת תוספת שונה. האחת עם תירס והשנייה עם בטטה. קל, מהיר וטעים

מצרכים:
4 בצלים, קצוצים דק וסחוטים
250 מ”ל (מיכל) שמנת מתוקה
1 קוטג’
100 גרם גבינה צהובה, מגורדת
5 כפות קמח תופח
4 ביצים
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט
2 בטטות, מבושלות בקליפתן
1 כוס גרגרי תירס
1/4 כוס שמן

אופן הכנה:
• מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. מתבלים במלח ,פלפל ומוסקט.
• בקערה נפרדת טורפים ביצים. מוסיפים קוטג’ , גבינה צהובה, קמח ואת תערובת הבצל. מערבבים היטב.
• מחלקים את התערובת ל-2 קערות.
• לאחת מוסיפים את התירס ולשנייה מוסיפים בטטות, אחת מעוכה והשנייה חתוכה לקוביות קטנות.
• מרססים תבנית מאפינס מסיליקון בתרסיס קנולה ויוצקים את הבלילה.
• מפזרים גרעיני חמנייה על פשטידות התירס וגרעיני דלעת על פשטידות הבטטה.
• אופים ב-180 מעלות עד הזהבה.

לעוד מתכונים מעולים של טל הכנסו לקבוצת הפייסבוק בישול ואפייה

 

  • 4 בצלים קצוצים דק וסחוטים
    מיכל 1 של שמנת מתוקה
    1 קוטג'
    100 גרם גבינה צהובה
    5 כפות קמח תופח
    4 ביצים
    מלח, פלפל, מוסקט
    2 בטטות מבושלות בקליפתן
    1 כוס גרעיני תירס
    1/4 כוס שמן

  • מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה, מתבלים במלח ,פלפל ומוסקט.
    בקערה נפרדת טורפים ביצים, מוסיפים קוטג' , גבינה צהובה , קמח , את תערובת הבצל והקמח.
    מחלקים את התערובת ל-2 קערות.
    לאחת מוסיפים את התירס.
    לשנייה מוסיפים בטטות, אחת מעוכה והשנייה חתוכה לקוביות קטנות.
    מרססים תבנית מאפינס מסיליקון בתרסיס קנולה ויוצקים את הבלילה.
    מפזרים גרעיני חמנייה על פשטידות התירס וגרעיני דלעת על פשטידות הבטטה.
    אופים ב-180 מעלות עד הזהבה.

  • עברית

taly1978
taly1978

מתכונים אחרונים מאת taly1978 (צפו בכולם...)

taly1978

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top