רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - קציצות דגים עם סלט קישואים ונענע

קציצות דגים עם סלט קישואים ונענע

השף איל מרון ממסעדת טשרניחובסקי 6 מלמד אתכם איך להכין קציצות דגים פיקנטיות עם עשבי תיבול שמגישים לצד סלט קישואים ונענע

מצרכים לקציצות:
1 ק”ג פילה דג ים (לוקוס או מוסר), קצוץ דק מאוד
1 תפו”א גדול מבושל, קלוף ומגורד בפומפיה (מעבירים למסננת לניקוז הנוזלים המיותרים)
4 שיני שום, כתושות
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה, קצוצה דק
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 פלפל חריף ללא גרעינים, קצוץ דק

לסלט קישואים:
6 קישואים מוצקים, חתוכים לאורך
שמן זית
מלח ים אטלנטי
מעט פלפל
חופן עלי נענע
150 גרם קוביות גבינת פטה

אופן הכנה:
1. קציצות: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומגלגלים לכדורים של כ-50 גרם.
2. מניחים במחבת ברזל כבדה או בגריל לכ-2 דקות, והופכים לצד שני.
3. סלט קישואים: מפזרים את הקישואים על נייר אפייה ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות ואופים כ-7 דקות.
5. שמים בקערה את הקישואים ומוסיפים עלי נענע קצוצים וקוביות גבינה.
6. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
7. אופן הגשה: שמים בצלחת עמוקה את סלט הקישואים ומעליו את הקציצות.

המתכון באדיבות השף איל מרון, מסעדת ‘טשרניחובסקי 6’.

צילום: אנטולי מיכאלו

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top