בצק פילו שמתפצפץ בפה, מלית עסיסית של ×ª×¤×•×—×™× ×‘×—×ž××” ומעטה עדין של ×בקת סוכר מעל. מיקי שמו מכין שטרודל ×ª×¤×•×—×™× ×§×œ×סי
מצרכי×:
3 עלי פילו, ×ž×•×¤×©×¨×™× ×•×ž×›×•×¡×™× ×‘×ž×’×‘×ª מטבח לחה
5 תפוחי ×¢×¥ (550 גר×) מסוג ×’×¨× ×“ סמיט, ×§×œ×•×¤×™× ×•×¤×¨×•×¡×™×
100 ×’×¨× (1/2 כוס) סוכר
25 ×’×¨× ×—×ž××”
1 מקל ×•× ×™×œ, חצוי ומגורר
60 ×’×¨× (1/2 כוס) ×¦×™×ž×•×§×™× ×œ×‘× ×™×
20 ×’×¨× (2 כפות) שמן ×§× ×•×œ×”
60 ×’×¨× (1/2 כוס) ×©×§×“×™× ×˜×—×•× ×™× ×œ×œ× ×§×œ×™×¤×”
להברשה:
1 ביצה טרופה
לקישוט:
×בקת סוכר
×ופן ×”×›× ×”:
â€¢Â ×ž×›×™× ×™× ×ת המלית: בסיר רחב ×ž×ž×™×¡×™× ×ת החמ××” ומקל ×”×•×•× ×™×œ, ×ž×›× ×™×¡×™× ×ת ×”×ª×¤×•×—×™× ×•×ž×‘×©×œ×™× ×›×“×§×” עד ×©×”×ª×¤×•×—×™× “× ×¢×˜×¤×™×” בחמ××” המומסת.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הסוכר ומערבבי×, ×ž×ž×©×™×›×™× ×œ×‘×©×œ עוד ×›- 7-8 דקות עד ×©×”×ª×¤×•×—×™× ×ž×ª×¨×›×›×™× ×ך ×©×•×ž×¨×™× ×¢×œ צורת×.
• ×ž×•×¨×™×“×™× ×ž×Ÿ ×”×ש ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת ×”×¦×™×ž×•×§×™× ×”×œ×‘× ×™× ×•×ž×¦× × ×™×.
â€¢Â ×¢×•×¨×›×™× ×•×ופי×: ×ž×—×ž×ž×™× ×ת ×”×ª× ×•×¨ ל 190 מעלות.
â€¢Â ×¤×•×¨×¡×™× ×ת 3 עלי הפילו כך ×©× ×•×¦×¨×ª חפיפה של 50% ×‘×™× ×™×”× ×§×•×“× ×ž×¦×ž×™×“×™× ×–×•×’ עלי פילו ×•×ž×¢×œ×™×”× (ב 50% משטח ×”×¤× ×™× ×©×œ×”×) ×ž× ×™×—×™× ×ת העלה השלישי.
â€¢Â ×ž×‘×¨×™×©×™× ×‘- 2 כפות שמן ×§× ×•×œ×” ×ת כל עלי הפילו ×•×ž×¤×–×¨×™× ×©×§×“×™× ×˜×—×•× ×™× ×œ×œ× ×§×œ×™×¤×”.
â€¢Â ×ž×¡× × ×™× ×ת המלית של התפוחי×, ו××£ ×¡×•×—×˜×™× ×ותה מעט, ×ž× ×™×—×™× ×ת המלית על עלי הפילו מימין לשמ×ל ×•×ž×’×œ×’×œ×™× ×œ×’×œ×™×œ×” בקוטר 6-7 ס”מ.
â€¢Â ×ž×‘×¨×™×©×™× ×‘×‘×™×¦×” ו××•×¤×™× ×›- 18-20 דקות עד להזהבה.
â€¢Â ×ž×§×©×˜×™× ×•×ž×’×™×©×™×: ×ž×¤×–×¨×™× ×בקת סוכר ומגישי×, ×פשר ×’× ×’×œ×™×“×ª ×•× ×™×œ ×ו קצפת.
המתכון ב×דיבות מיקי שמו – SHEMO ×”×§×•× ×“×™×˜×•×¨×™×”.
צילו×: דן לב
>> הצטרפו לעמוד הפייסבוק ×©×œ× ×•
×ž×—×¤×©×™× ×¢×•×“ ×ž×ª×›×•× ×™× ×œ×¢×•×’×•×ª תפוחי×? × ×¡×• ×ת ×לה:
עוגת ×ª×¤×•×—×™× ×¢× ×‘×¦×§ פריך
עוגת דבש ×¢× ×ª×¤×•×—×™× ×•×¤×§×× ×™×
ק×פקייקס ×ª×¤×•×—×™× ×‘×–×™×’×•×’ קרמל