מקלות מלוחים בניחוח אניס | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - טבעוני - מקלות מלוחים בניחוח אניס

מקלות מלוחים בניחוח אניס

זהירות ממכר – מקלות מלוחים, שמכינים בקלי קלות, עם ניחוח עדין של אניס. מומלץ להכין כמות כפולה

מצרכים:
500 גרם קמח (חצי שקית)
כף שמרית
כפית מלח
3/4 כוס שמן
כף גרגרי יאנסון (אניס)
כוס מים פושרים

אופן הכנה:
• בקערת מיקסר, מכניסים קמח מנופה, מעל זורים את השמרית ומערבבים, מפעילים את המיקסר ומוסיפים את השמן המלח וגרגרי היאנסון.
• מוסיפים בהדרגה את המים עד אשר מקבלים בצק רך מאוד וגמיש, מעבדים את הבצק עוד כ-4 דקות.
• מוציאים מקערת המיקסר ומעבירים לקערה בינונית מכסים בניילון ומתפיחים 30 דקות.
• לאחר ההתפחה יוצרים מהבצק עגולים (40 במספר, תלוי בגודל העגול) ועם כף היד מגלגלים כל עגול (ראו בתמונה)מתפיחים על משטח העבודה כ-5 דקות.
• מרדדים כל עגול עם מערוך לאורך בלבד (לא לרדד עגול) מגלגלים מהצד הרחב כמו רולדה, מניחים בתבנית על נייר אפיה במרווחים שווים
• מתפיחים בתוך התבנית כ- 10 דקות ורק אחר כך מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, זמן אפיה כ-20 דקות או עד אשר מזהיב.
• מוציאים מהתנור וזוללים (אני לא חושבת שתתאפקו עד אשר יתקרר).
• בכל מקרה, מומלץ לקרר היטב לפני שמכניסים לקופסה אטומה (נשאר טרי לאורך זמן).

שנה טובה וחג שמח לכולם.

לבלוג של יהודית כהן מורחיים >> קסם שלך עוגה
צילום:
יהודית כהן מורחיים

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

יהודית כהן מורחיים
judithmor1@walla.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top