ļ»� עוגת ×˜×Ø×™×§×•×œ×“ ×—×’×™×’×™×Ŗ | foodpage – כל ×”×ž×Ŗ×›×•× ×™× במקום אחד replicas watch china
×Ø×©×•× כבר?
התחבר
לא ×Ø×©×•×?
×”×™×Ø×©×
××Ŗ× כאן: Home - ללא גלוטן - עוגת ×˜×Ø×™×§×•×œ×“ ×—×’×™×’×™×Ŗ

עוגת ×˜×Ø×™×§×•×œ×“ ×—×’×™×’×™×Ŗ

מבחוׄ היא נראת ×Ŗ×ž×™×ž×” וצנועה, אבל אחרי ×©×—×•×Ŗ×›×™× אותה מגלים בתוכה הפתעה. ×ž×Ŗ×›×•×Ÿ ×œ×¢×•×’×Ŗ ×˜×Ø×™×§×•×œ×“ ×ž×™×•×—×“×Ŗ שקוצרת אינהפור ×ž×—×ž××•×Ŗ

×”×˜×Ø×™×¤ משהו טעים
יש אנשים שאני קובעת ××™×Ŗ× חודש ×ž×Ø××©, ×ž×¢×“×›× ×Ŗ את הפגישה שלנו ביומן, ×ž×Ŗ×›× × ×Ŗ כמה זמן זה יקח ומה להביא, ×•×ž×Ŗ×–×›×Ø×Ŗ את עצמי 3 פעמים כדי לא לשכוח להגיע.

ויש את נטלי. הפגישות איתה ×Ŗ×ž×™×“ ×”×¤×•× ×˜× ×™×•×Ŗ, ×Ŗ×ž×™×“ ×ž×Ŗ×—×™×œ×•×Ŗ בצ’אט בפייהבוק, משם ×œ×©×™×—×Ŗ טלפון ארוכה ×©×ž×Ŗ×—×™×œ×” בבליל של מילים ×•×ž×—×©×‘×•×Ŗ ×•×ž×”×Ŗ×™×™×ž×Ŗ בהחלטה להפגש כמה שעות אחר כך, או מקהימום יום אחרי.

בוקר האפייה ×”××—×Ø×•×Ÿ שלנו היה אחד ×ž××•×Ŗ×Ÿ פגישות ×”×¤×•× ×˜× ×™×•×Ŗ.

ערב לפני החלטנו שנפגש להכין 2 עוגות לפהח. העלנו רעיונות, זרקנו ×œ××•×•×™×Ø אינהפור ×—×•×ž×Ø×™ גלם, בנינו בראש ×¤× ×˜×–×™×•×Ŗ של ×ž×Ø×§×ž×™× וצורות ובעיקר תהינו איזה טעמים יעבדו הכי טוב ואיזה קינוחים אנשים ירצו להכין (ואנחנו נרצה לחהל).

אחרי שעה של היעור ×ž×•×—×•×Ŗ החלטנו ×œ×œ×›×Ŗ על 2 עוגות, שכל אחת היא הוג של קלאהיקה ×¤×•×¤×•×œ×Ø×™×Ŗ. אני בחרתי להכין ×˜×Ø×™×§×•×œ×“ מ-3 הוגי מוה שוקולד ונטלי בחרה להכין עוגה הופר ×ž×‘×•×§×©×Ŗ, וממש ממש טעימה, שנקראת שוויצריה הקטנה שהיא שילוב בין ×ž×Ø× ×’ פקאנים, מוה ×ž×”×§×Ø×¤×•× ×”, קראנׄ שוקולד ×ž×Ø×™×Ø ומוה שוקולד לבן (לינק ×œ×ž×Ŗ×›×•×Ÿ בהוף הפוהט).

אם ×œ×”×•×“×•×Ŗ על ×”××ž×Ŗ, כמעט ולא יצא לי לאכול עוגת ×˜×Ø×™×§×•×œ×“ בחיי. בבית ×Ŗ×ž×™×“ העדפתי ×œ×”×Ŗ×Ø×—×§ מהכנה של עוגות מוה ×•×‘×ž×”×¢×“×•×Ŗ העוגה הזאת ×”×™×™×Ŗ×” מעט כבדה לי אחרי ארוחה גדולה ומשביעה.

מצד שני, ידעתי שאפשר יהיה ×œ×§×—×Ŗ את ×”×Ø×¢×™×•×Ÿ הכללי של העוגה ולהפוך אותה למעט יותר ×ž××•×–× ×Ŗ וקצת יותר ×ž×™×•×—×“×Ŗ.

כדי ×œ×¢×©×•×Ŗ את זה, ×”×Ŗ×•×•×”×¤×•Ā ×œ×¢×•×’×” 2 שכבות של ×Ø×•×œ×“×”, לא מאוד ×ž×Ŗ×•×§×”, שגם יוצרת הפרדה בין הצבעים אבל גם ×ž××–× ×Ŗ את ×”×ž×Ŗ×™×§×•×Ŗ ×•×”×ž×Ø×§×. וכדי להוהיף עוד יופי וגם אפקט ×ž×¤×Ŗ×™×¢, בכל זאת ×ž×“×•×‘×Ø בארוחת ליל הדר ×—×’×™×’×™×Ŗ, שכבת מוה שוקולד החלב זולפה ×œ×Ŗ×•×š תבנית שקעים קטנים שיצרו חצאי ×›×“×•×Ø×™×, אלה הוחבאו ×‘×Ŗ×•×š העוגה כדי לקבל ×ž×Ø××” מיוחד בעת ×”×—×™×Ŗ×•×š.

DSC_0688-600ככה זה נראה לפני ×©×”×›×“×•×Ø×™× כוהו במוה שוקולד לבן. צילום: ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

אני לא אלאה ××Ŗ×›× בחששות שלי שהעוגה לא תצא כמו ×©×“×ž×™×™× ×Ŗ×™, וגם לא בשעות הארוכות בהן ×Ŗ×”×™×Ŗ×™ איך לקשט את חלקה העליון, מה שכן אהפר לכם, ×©×œ×ž×Ø×•×Ŗ שעיגולי השוקולד למעלה × ×Ø××™× כמו משימה ×‘×œ×Ŗ×™ אפשרית, ×ž×“×•×‘×Ø בעצם בהכנה ממש ממש פשוטה. רק ממיהים שוקולד, משטחים על נייר אפייה ×•×ž×§×Ø×Ø×™×. 10 דקות אחר כך כבר × ×™×Ŗ×Ÿ ×œ×§×Ø×•×„ מדף השוקולד עיגולים או כל צורה אחרת שתרצו לקשט איתה את העוגה. ×‘××ž×Ŗ שהכי פשוט אבל גם הכי ×ž×Ø×©×™× וקוצר ×ž×—×ž××•×Ŗ.

ובנימה ××•×¤×˜×™×ž×™×Ŗ זו, ×ž××—×œ×Ŗ לכם חג אביב שמח. תהנו ממזג האויר המדהים שבחוׄ, ×ž×—×‘×Ø×Ŗ האנשים ×©××Ŗ× אוהבים ובעיקר תחייכו, ××•×ž×Ø×™× שזה עושה טוב ×œ×¢×•×Ø הפנים ×•×ž×‘×Ø×™×§ את העיניים :)

_MG_9634-600-3
מבחוׄ היא נראת כמו עוגה ×©×ž×©×œ×‘×Ŗ 2 הוגי מוה,Ā ××‘×œ אחרי ×”×—×™×Ŗ×•×š ×™×Ŗ×’×œ×• כיפות שוקולד ×•×Ø×•×œ×“×” נהדרת. צילום: ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

עוגת ×˜×Ø×™×§×•×œ×“Ā ×ž×¤×Ŗ×™×¢×”Ā ×•×ž×™×•×—×“×Ŗ

— ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ מהפיק ×œ×¤×•×Ø×ž×” ×ž×œ×‘× ×™×Ŗ ×‘×’×•×“×œĀ 30X10 ×””מ גובה 6 ×””מ (עדיף לשים מהביב שקף לחילוׄ נוח יותר) + 3-4 קינוחי כוהות. × ×™×Ŗ×Ÿ להכין גם ברינג בגודל 20 —

×ž×¦×Ø×›×™× למוה שוקולד חלב:
1 ×’×Ø× ג’לטין + 5 מ”ל מים
150 ×’×Ø× שוקולד חלב
85 מ”ל חלב
חלמון
200 מ”ל ×©×ž× ×Ŗ ×ž×Ŗ×•×§×”

×ž×¦×Ø×›×™× ×œ×”×›× ×Ŗ ×Ø×•×œ×“×Ŗ שוקולד:
3 ביצים
1/2 כפית ×Ŗ×ž×¦×™×Ŗ וניל
75 ×’×Ø× הוכר
60 ×’×Ø× קקאו
8 ×’×Ø× ×§×•×Ø× ×¤×œ×•×Ø

×ž×¦×Ø×›×™× למוה שוקולד ×ž×Ø×™×Ø:
1 ×’×Ø× ג’לטין + 5 מ”ל מים
150 ×’×Ø× שוקולד ×ž×Ø×™×Ø, שבור ×œ×§×•×‘×™×•×Ŗ
85 מ”ל חלב
חלמון
10 ×’×Ø× הוכר
175 מ”ל ×©×ž× ×Ŗ ×ž×Ŗ×•×§×”

×ž×¦×Ø×›×™× למוה שוקולד לבן:
3 ×’×Ø× ג’לטין + 15 מ”ל מים
200 ×’×Ø× שוקולד לבן
120 מ”ל חלב
1/2 כפית ×Ŗ×ž×¦×™×Ŗ וניל
חלמון
250 מ”ל ×©×ž× ×Ŗ ×ž×Ŗ×•×§×”

אופן הכנה:
1. ×ž×Ŗ×—×™×œ×™× בהכנת כיפות מוה שוקולד חלב: ממיהים בקערה את השוקולד, בפולהים של 30 שניות ×‘×ž×™×§×Ø×•, עד שהשוקולד נמה ×œ×’×ž×Ø×™. מניחים בצד.
2. בקערה קטנה ×ž×¢×Ø×‘×‘×™× את הג’לטין עם המים ×•×ž×ž×Ŗ×™× ×™× עד שהג’לטין יהפוג את המים. ×‘×¢×Ø×š 10 דקות.
3. ×ž×Ø×Ŗ×™×—×™× בהיר קטן את החלב ובקערה נפרדת ×˜×•×Ø×¤×™× מעט את החלמון.
4. ×ž×¢×‘×™×Ø×™× חצי ×ž×›×ž×•×Ŗ החלב שרתח לחלמון ×•×˜×•×Ø×¤×™× היטב בכל זמן המזיגה כדי שהחלמון לא ×™×Ŗ×‘×©×œ ותיווצר חביתה. ×ž×¢×‘×™×Ø×™× את החלמון עם החלב בחזרה ×œ×”×™×Ø עם החלב שנותר בהיר ומבשלים על אש קטנה, ×Ŗ×•×š כדי ערבוב ×Ŗ×ž×™×“×™ עם לקקן עד שהנוזל מהמיך ומגיע ל-82 ×ž×¢×œ×•×Ŗ. ×ž×•×Ø×™×“×™× מהאש.
5. ממיהים ×‘×ž×™×§×Ø×•, במשך 5 שניות, את הג’לטין שהתקשה ומוהיפים ×œ×Ŗ×¢×Ø×•×‘×Ŗ החלב והחלמון. ×ž×¢×Ø×‘×‘×™× היטב.
6. מהננים את ×”×§×Ø× שנוצר מעל השוקולד המומה ×•×ž×¢×Ø×‘×‘×™× עד שנוצר ×§×Ø× שוקולד ×ž×‘×Ø×™×§. מניחים בצד לכמה דקות כדי ×©×”×§×Ø× לא יהיה חם מדי ויימה במגע עם הקצפת.
7. מקציפים את ×”×©×ž× ×Ŗ עד שנוצרת קצפת רכה ×•×ž×¢×‘×™×Ø×™× 1/3 ממנה ×œ×§×Ø× השוקולד. ×ž×¢×Ø×‘×‘×™×.
8. מוהיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שנוצר מוה חלק.
9. ×ž×¢×‘×™×Ø×™× את המוה ×œ×Ŗ×‘× ×™×Ŗ שקעים של חצאי ×›×“×•×Ø×™× (× ×™×Ŗ×Ÿ להכניה בתבנית אינגליש קייק 2 כיפות ×ž×•×”Ā ×œ×Ø×•×—×‘, כמו ×‘×Ŗ×ž×•× ×”, או אחד גדול יותר בשורה באמצע) ומקפיאים.
10. מכינים את ×”×Ø×•×œ×“×”: מחממים תנור ל-160 ×ž×¢×œ×•×Ŗ.
11. מקציפים ×‘×ž×™×§×”×Ø, ×‘×ž×”×™×Ø×•×Ŗ גבוהה, ביצים, וניל והוכר עד שנוצרת קציפה אוורירית ותפוחה מאוד בצבע בהיר (×‘×¢×Ø×š 6-8 דקות). מנפים ×œ×Ŗ×•×›×” קקאו ×•×§×•×Ø× ×¤×œ×•×Ø ומקפלים בעדינות עד שהתערובת אחידה.
12. משטחים את התערובת על תבנית תנור, עם נייר אפייה משומן בהפריי שמן, עד לגובה של ×””מ ואופים במשך 5 דקות בתנור שחומם ×ž×Ø××© ל-160 ×ž×¢×œ×•×Ŗ. מניחים בצד עד ×©×”×Ø×•×œ×“×” תתקרר (עדיף כמה דקות ×‘×ž×§×Ø×Ø – זה יקל עליכם ×œ×©×—×Ø×Ø אותה ×ž×”×Ŗ×‘× ×™×Ŗ).
13. כשכיפות מוה השוקולד במקפיא קפאו ×œ×’×ž×Ø×™, זה לוקח ×‘×¢×Ø×š ×©×¢×Ŗ×™×™×-שלוש, מכינים מוה שוקולד ×ž×Ø×™×Ø בדיוק באותו אופן כמו מוה שוקולד החלב בשלבים 1-8 רק שימו לב להוהיף את ההוכר ×©×‘×ž×¦×Ø×›×™× לחלמונים ×›×©××Ŗ× ×˜×•×Ø×¤×™× ××•×Ŗ× בקערה לפני הוהפת החלב. ×ž×¢×‘×™×Ø×™× את המוה ×©×”×›× ×Ŗ× ×œ×§×¢×Ø×” ומכינים בנוהף מוה שוקולד לבן בדיוק באותו אופן. מניחים גם אותו בצד.
14. ×ž×Ø×›×™×‘×™× את העוגה: ×§×•×Ø×¦×™× ×ž×”×Ø×•×œ×“×” 2 מלבנים בגודל תבנית האינגליש קייק שלכם (פשוט מניחים אותה הפוך על ×”×Ø×•×œ×“×” ×•×—×•×Ŗ×›×™× מהביב).
15. מניחים ×‘×Ŗ×•×š התבנית שכבה ראשונה של ×Ø×•×œ×“×Ŗ שוקולד, מעליה מניחים מוה שוקולד ×ž×Ø×™×Ø משטחים. מניחים מעל עוד שכבת ×Ø×•×œ×“×” ומעליה, בצורה חופפת (ראו ×Ŗ×ž×•× ×”) מניחים כדורי מוה שוקולד חלב ×©×”×§×¤××Ŗ× עוד קודם.
16. שופכים מעל ×”×›×“×•×Ø×™× הקפואים מוה שוקולד לבן ×•×ž×™×™×©×Ø×™×. מקפיאים במשך ×©×¢×Ŗ×™×™× ×œ×¤×—×•×Ŗ (אפשר עד חודש). לפני ×©×Ø×•×¦×™× להגיש, ×ž×¢×‘×™×Ø×™× ×œ×ž×§×Ø×Ø לשעה ×œ×¤×—×•×Ŗ כדי שהמוה ×™×Ŗ×Ø×›×š ולא יהיה קפוא.

17. אופציות לקישוט: מכינים גנאש שוקולד מ-50 ×’×Ø× שוקולד ×ž×Ø×™×Ø ו-50 ×’×Ø× ×©×ž× ×Ŗ ×ž×Ŗ×•×§×” (מומהים ביחד) ושופכים מעל למוה הלבן שכבר קפא. כדי ×œ×™×¦×•×Ø עיגולי שוקולד כמו ×‘×Ŗ×ž×•× ×”, ממיהים 100 ×’×Ø× שוקולד חלב, בפולהים של 30 שניות ×‘×ž×™×§×Ø×•, עד שנוצר ×Ø×•×˜×‘ שוקולד חלק ×•×ž×‘×Ø×™×§. מוהיפים 10 ×’×Ø× נוהפים של שוקולד חלב ×•×ž×¢×Ø×‘×‘×™× עד להמהה מלאה.
18. שופכים את השוקולד על תבנית עם נייר אפייה, משטחים לגובה של 3 מ”מ ×•×ž×¢×‘×™×Ø×™× ×œ×ž×§×Ø×Ø ל-10 עד 20 דקות. ×§×•×Ø×¦×™× מדף השוקולד עיגולים בעזרת ×§×•×Ø×¦×Ÿ ×•×©×•×ž×Ø×™× את העיגולים ×‘×ž×§×Ø×Ø עד ×œ×Ø×’×¢ שהעוגה ×ž×Ŗ×Ø×›×›×Ŗ מעט ×•× ×™×Ŗ×Ÿ להכניה ×œ×Ŗ×•×›×” את העיגולים.

_______-600המלכה של החג. צילום: ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

_MG_9630-600החלק הכייפי ×•×”×ž×¤×Ŗ×™×¢ ×ž×Ŗ×’×œ×” ×‘×—×™×Ŗ×•×š. צילום: ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

הערות חשובות (אבל ממש חשובות)
– אם נשאר לכם מהמוהים, זלפו ××•×Ŗ× ×œ×›×•×”×™×•×Ŗ שקופות ותכינו באותו אופן קינוחים אישיים (שכבות של מוה שוקולד עם עיגולי ×Ø×•×œ×“×”). ×”×›×ž×•×Ŗ ×‘×ž×Ŗ×›×•×Ÿ מהפיקה ×œ×¢×•×’×Ŗ אינגליש קייק ארוכה + 4 כוהות של קינוחים אישיים. אפשר כמובן להכפיל ×›×ž×•×™×•×Ŗ ×•×œ×™×¦×•×Ø גם עוגה וגם קינוחי כוהות.
– ×”×””כ לוקח בהביבות 3 שעות להכין את העוגה (לא כולל זמן ההקפאה ×”××—×Ø×•×Ÿ של העוגה). פשוט ×Ŗ×¦×ž×“×• לשלבים – קודם כיפות מוה ולהקפאה, אחר כך ×”×›× ×Ŗ ×Ø×•×œ×“×” ×•×—×™×Ŗ×•×š שלה ולבהוף ×”×›× ×Ŗ 2 מוהים נוהפים והרכבה.
– × ×™×Ŗ×Ÿ להכין את העוגה גם שבועיים לפני ולהקפיא, רק חשוב ×œ×”×¢×‘×™×Ø אותה לשעה ×œ×ž×§×Ø×Ø לפני ההגשה. אלא אם ××Ŗ× ×Ø×•×¦×™× עוגת גלידה.
– ×”×›× ×Ŗ עיגולי השוקולד לקישוט – אם ××Ŗ× מנהים ×œ×§×Ø×•×„ את העיגולים והם × ×©×‘×Ø×™× לכם כי השוקולד התקשה מאוד ×‘×ž×§×Ø×Ø, פושט תניחו לו ל-5 דקות בחוׄ ותקרצו שוב. ×”×˜×ž×¤×Ø×˜×•×Ø×” בחוׄ ×Ŗ×Ø×›×š אותו מעט ויהיה יותר קל ×œ×§×Ø×•×„.
– תבנית – × ×™×Ŗ×Ÿ להכין ×‘×¤×•×Ø×ž×” ×ž×œ×‘× ×™×Ŗ כמו כאן ×‘×Ŗ×ž×•× ×•×Ŗ או ברינג בגודל 20. אפשר גם 22 אבל אז השכבות ×Ŗ×”×™×™× ×” × ×ž×•×›×•×Ŗ יותר. אם ××Ŗ× מכינים בתבנית אינגליש קייק ×Ø×’×™×œ×”, מומלׄ מאוד לשים פה של נייר אפייה בתחתית התבנית שהשוליים שלו בולטים החוצה, ככה ×Ŗ×•×›×œ×• לחלׄ את העוגה כשהיא קפואה ×‘×§×œ×•×Ŗ יותר.

11106156_845108722232741_1376389088_oעוגת שוויצריה הקטנה בגרהה ×”×ž×©×•×“×Ø×’×Ŗ – הכי עונג ×ž×Ŗ×•×§! צילום: נטלי לוין

אל תפהפהו:Ā ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ של נטלי ×œ×¢×•×’×Ŗ שוויצריה הקטנה ×©×ž×©×œ×‘×Ŗ בתוכה ×Ŗ×—×Ŗ×™×Ŗ ×ž×Ø× ×’ פקאן ושוקולד, מוה ×ž×”×§×Ø×¤×•× ×”, קראנׄ שוקולד ומוה שוקולד לבן.

×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
×’×“×œ×Ŗ×™ ×ž×Ŗ×—×Ŗ ×œ×”×™× ×Ø ההונגרי של הבתא ולצד הפירושקי ×•×”×œ×‘×™×‘×•×Ŗ של הבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך ×œ×Ŗ×©×•×§×” גדולה לאוכל ×•×œ×–×™×›×Ø×•× ×•×Ŗ שמגיעים ביחד איתו.

×ž×’×“×œ×Ŗ עגבניות שרי, פלפלים ×—×Ø×™×¤×™× ואת הכלבה הפחוהה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי ×‘××ž×Ŗ ××œ×Ø×’×™×” נפשית לטונה.
×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

×ž×Ŗ×›×•× ×™× ××—×Ø×•× ×™× ×ž××Ŗ ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜ (צפו בכולם...)

×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
raheli.krut@gmail.com

33 תגובות

  1. אוי, כמה היה טעים ×•×ž×•×©×—×Ŗ ומשמין :)

  2. Error: לא × ×™×Ŗ×Ÿ ×œ×™×¦×•×Ø את ×”×Ŗ×™×§×™×™×” wp-content/uploads/2025/10. יש לבדוק שתיקיית האב שלה × ×™×Ŗ× ×Ŗ ×œ×›×Ŗ×™×‘×”.

    מהמם! חג שמח ×•×ž×Ŗ×•×§ !

  3. ארצה להכין אותה בתבנית עגולה (אין לי רינג מלבני ונראה שבאינגליש קייק זה לא יצא יפה) – האם ×™×Ŗ××™× ×œ×§×•×˜×Ø 24 ×””מ?

    • היי אלה,
      בשביל גודל 24 ×”×™×™×Ŗ×™ מכפילה ×›×ž×•×™×•×Ŗ ומקהימום ×Ŗ×•×›×œ×™ להכין מזה גם כמה קינוחי כוהות (פשוט ×§×•×Ø×¦×™× ×ž×”×Ø×•×œ×“×” עיגולים בגודל הכוה, כל השאר אותו דבר).

      בהצלחה וחג שמח!

  4. This cake is stunning, and looks absolutely delicious! I would love your help with two questions! 1) What is the length of the pan? 2) How do you remove the cake from the pan once it’s ready? Thanks and chag sameach :)

  5. ושוב ××•×ž×Ø וואו, ואשקול בהחלט להכין את העוגה הזאת לליל ההדר.

  6. Error: לא × ×™×Ŗ×Ÿ ×œ×™×¦×•×Ø את ×”×Ŗ×™×§×™×™×” wp-content/uploads/2025/10. יש לבדוק שתיקיית האב שלה × ×™×Ŗ× ×Ŗ ×œ×›×Ŗ×™×‘×”.

    אין מילים! פשוט מהמם!

  7. יפיפייה!!! ×Ø×¢×™×•×Ÿ כיפות המוה מדליק. חג שמח.

  8. עוגה מדהימה!
    שאלה קטנה – האם יש ×“×Ø×š נוהפת ×œ×™×¦×•×Ø כיפות כאלה אם אין לי תבנית?

  9. ×ž×™×Ø×™×Ŗ דיין

    יפהפיה ! (-:

  10. כבר באמצע ×”×›× ×Ŗ העוגה ורק ××Ŗ×ž×•×œ נודע לי עליה
    היא פשוט ×ž×•×©×œ×ž×Ŗ!

  11. ×Ø×—×œ שלום. יש לי רק תבנית היליקון אחת של חצאי כדור, האם אפשר להכין את כל חצאי הכדור הנחוצים לעוגה בשלבים?

    • אתי, ×”×›× ×Ŗ×™ את העוגה וגם לי היה רק תבנית אחת של חצאי ×›×“×•×Ø×™×..
      נשאר לי קצת מהבלילה של הכדור אבל ×©×ž×Ø×Ŗ×™ למוה.. ויצאה ×›×ž×•×Ŗ מהפיקה ×•×œ×¤×—×•×Ŗ אצלי לא היה אפשרות להכניה יותר חצאי ×›×“×•×Ø×™× ×ž×”×›×ž×•×Ŗ שבתבנית אחד.

      • הי עדן. ×œ××•×Ø×š התבנית שיש לי (35 ×””מ), × ×–×§×§×Ŗ×™ ×œ×™×•×Ŗ×Ø ×ž×›×ž×•×Ŗ של תבנית אחת של חצאי ×›×“×•×Ø×™×. פשוט ×©×ž×Ø×Ŗ×™ את המוה ×‘×ž×§×Ø×Ø ×•×œ××—×Ø ×©×”×›×“×•×Ø×™× קפאו העברתי לכלי אחר והכנתי שכבה נוהפת.
        העוגה קצרה הרבה ×ž×—×ž××•×Ŗ. תודה ×Ø×—×œ×™.

  12. העוגה נראית מקהים!
    האם אפשר ללא ג’לטין?

  13. אם אין לי תבנית שקעים ×œ×›×™×¤×•×Ŗ איך בכל זאת אפשר ×œ×™×¦×•×Ø כיפות כאלה . רות

  14. אם אין לי תבנית שקעים איך × ×™×Ŗ×Ÿ בכל זאת ×œ×™×¦×•×Ø את הכיפות מוה ?

    • את יכולה לזלף עם צנתר (קחי בחשבון שזה יצא ממש עגול כמו עם תבנית) ואפשר גם ×œ×™×¦×•×Ø את זה ×‘××ž×¦×¢×•×Ŗ תבניות מאפינה ×§×˜× ×•×Ŗ מאלומיניום שעוטפים בפנים בניילון נצמד וממלאים במוה. חשוב רק להקפיא את זה ממש טוב ואז להוציא את המוהים הקטנים ולהניח על העוגה.

      בהצלחה!

  15. מה ×§×•×˜×Ø הכיפות בתבנית השקעים ×©×”×©×Ŗ×ž×©×Ŗ ?

  16. שקד שאול

    היי ,

    אני רוצה להכין את העוגה המדהימה הזאת בתבנית עגולה ×Ø×’×™×œ×” ×‘×§×•×˜×Ø 24, אבל שכל השכבות יהיו שוות בעובי.. ×©×ž×Ŗ×™ לב שאין את אותה ×›×ž×•×Ŗ ×©×ž× ×Ŗ ×ž×Ŗ×•×§×” בכל השכבות.. מה אני יכולה ×œ×¢×©×•×Ŗ כדי לקבל עוגה עגולה שכל השכבות שוות? כמו ×˜×Ø×™×§×•×œ×“ ×§×œ××”×™×Ŗ..

    תודה !

  17. בוקר טוב ×Ø×—×œ×™, רציתי לשתף ××•×Ŗ×š שהכנתי את העוגה שלך ×œ×”×“×Ø והיא קצרה הרבה ×ž×—×ž××•×Ŗ. תודה רבה לך על ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ. אילה

  18. כליל שרוצה עוגה

    אפשר להכין את המוהים ללא חלמון?

  19. שלום!
    מה ×§×•×˜×Ø הכיפות? יש לי תבנית אבל היא נראית לי קטנה מדיי….

  20. היי אם ×”×™×™×Ŗ×™ רוצה להכין מוה קוקוה אפשר ×œ×œ×›×Ŗ על אותו ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ כמו המוהים כאן רק שבמקום השוקולדים לשים ×§×Ø× קוקוה?

  21. היי ×Ø×—×œ×™,
    העוגה נראית ×ž×”×ž×ž×Ŗ ואני רוצה ×œ× ×”×•×Ŗ אותה לפהח בלי נדר.
    השאלה היא אם אני יכולה ×œ×”×©×Ŗ×ž×© ברינג ×ž×Ø×•×‘×¢ ולא במלבני?

    תודה!!

Leave a Reply to התיו Cancel reply

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מהומנים ב *

*

Scroll To Top