×§×פקייקס שוקולד ×§×œ×™× ×œ×”×›× ×” ×¢× ×”×¤×ª×¢×” מתוקה ×‘×¤× ×™× ×©×ž×ª×’×œ×” בחיתוך – כדורי פררו רושה. וג×: ×§×¨× ×©×•×§×•×œ×“ עשיר מעל
ככל ש×× ×—× ×• ×ž×ª×§×¨×‘×™× ×œ×¤×•×¨×™×, כך גדלה ×”×¨×œ×•×•× ×˜×™×•×ª של ×§×™× ×•×—×™× ×©×פשר ×œ×”×›× ×™×¡ למשלוח ×ž× ×•×ª. ×× ××ª× ×§×•×¨××™× ×ת השורות ×”×לה, רוב ×”×¡×™×›×•×™×™× ×©×”×’×¢×ª× ×œ×תר FOODPAGE ובסבירות גבוהה ××ª× ×ž×ª×›×•×•× ×™× ×›×ž×•× ×™ להכין משלוחי ×ž× ×•×ª תוצרת בית. כל הכבוד ×œ×›× â€“ רעיון מעולה! ×ין דרך טובה יותר להר×ות ולהביע ×הבה והערכה ל×× ×©×™× ×§×¨×•×‘×™×. ×× ×™ בטוחה שבמהלך ×©× ×™× ×צל כל ×חד ×ž×›× ×”×ª×’×‘×©×” רשימה מסוימת של ×§×™× ×•×—×™× ×©×ž×¨×›×™×‘×™× ×ת המשלוח. לי יש רשימה ×›×–×ת, ובה מספר ×¤×¨×™×˜×™× ×ž×¢×•×“×¤×™× ×©×—×•×–×¨×™× ×¢×œ ×¢×¦×ž× ×©× ×” ×חרי ×©× ×”. ×›×™ ×”× ×˜×¢×™×ž×™×, ×¤×©×•×˜×™× ×™×—×¡×™×ª ×œ×”×›× ×” ותמיד ×ž×¦×œ×™×—×™× ×•×§×•×¦×¨×™× ×ž×—×ž×ות. יחד ×¢× ×–×ת, בכל ×©× ×” ×× ×™ משתדלת ×œ×”×›× ×™×¡ ×’× ×ž×©×”×• חדש, מתכון שגיליתי מ××– ×”×—×’ ×”×חרון ×©× ×›× ×¡ לי ללב, ×•×‘× ×œ×™ לחלוק ×ותו ×¢× ×חרי×.
×”×©× ×” ×œ×œ× ×¡×¤×§ ×וסיף למשלוח שלי ×ת ×§×פקייקס השוקולד ×¢× ×¤×¨×¨×• רושה. ×× ×™ ×פילו ×œ× ×™×•×“×¢×ª מ×יפה להתחיל ×œ×ž× ×•×ª ×ת הסיבות לכך. ×§×•×“× ×›×œ מדובר בעוגות ×ישיות מהודרות, ×רוזות מר×ש וקלות ×œ×©×™× ×•×¢. הן שומרות × ×”×“×¨ על הצורה, ×•×”×§×¨× ×ž×וד יציב ×•×œ× × ×ž×¡ ×’× ×‘×˜×ž×¤×¨×˜×•×¨×ª החדר. ×”×§×פקייקס ×”×לה ×™×¤×™× ×•×ž×¨×©×™×ž×™×. ×”× ×™×ž×©×›×• תשומת לב ויגרפו מחמ×ות עוד ×œ×¤× ×™ שיטעמו ×ות×. ו××– מגיע ×¢× ×™×™×Ÿ הטע×. הו, מדובר בחגיגה ×מיתית ל×והבי שוקולד: בסיס מבצק פ×דג’×™, תלולית ×§×¨× ×©×•×§×•×œ×“ עשיר מלמעלה ובלב העוגה – הפתעה ×§×˜× ×”, ×§×¨× ×¦’ית ומתוקה של פררו רושה. וכל ×–×” עשוי ×ž×ž×¨×›×™×‘×™× ×–×ž×™× ×™× ×‘×”×©×§×¢×” ×–× ×™×—×” של זמן ומ×מץ. ××– תתחילו להרכיב ×ת רשימת ×”×§×™× ×•×—×™× ×œ×ž×©×œ×•×—. ×ת המתכון לכוכב הסלסלה כבר יש ×œ×›× :)
×ž×¨×›×™×‘×™× ×œ-12 ×§×פקייקס גדולי×:
75 ×’×¨× ×—×ž××”, מומסת
300 ×’×¨× ×§×ž×— (2 כוסות + 2 כפות)
100 ×’×¨× ×§×§×ו משובח (3/4 כוס)
כפית סודה לשתייה
כפית ×בקת ×פייה
250 ×’×¨× ×¡×•×›×¨ (כוס + 4 כפות)
ביצה
100 מ”ל קפה ×—×–×§ (בערך חצי כוס פחות ×›×£ ×ž×™× ×¨×•×ª×—×™× + ×›×£ גדושה קפה)
200 מ”ל יוגורט לבן (גביע)
12 פררו רושה
×ž×¨×›×™×‘×™× ×œ×§×¨×:
100 ×’×¨× ×—×ž××”, רכה
40 ×’×¨× ×§×§×ו (4 כפות)
100 ×’×¨× ×בקת סוכר (חבילה)
70 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר
סוכריות ×¦×‘×¢×•× ×™×•×ª / ××’×•×–×™× ×§×¦×•×¦×™× ×œ×§×™×©×•×˜
×ופן ×”×›× ×”:
– ×ž×ž×™×¡×™× ×ת החמ××” במיקרוגל.
– ×ž× ×¤×™× ×œ×§×¢×¨×” גדולה ×ת כל ×”×ž×¨×›×™×‘×™× ×”×™×‘×©×™× â€“ הקמח, ×”×§×§×ו, ×בקת ×”×פייה והסודה לשתייה, ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הסוכר ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×‘×¢×–×¨×ª מטרפה.
– בקערית ×§×˜× ×” ×˜×•×¨×¤×™× ×™×—×“ ×ת הביצה והיוגורט עד שמתקבלת תערובת ×חידה. ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ותה, ×ת החמ××” המומסת והקפה לתוך הקערה ×¢× ×”×ž×¨×›×™×‘×™× ×”×™×‘×©×™× ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×‘×¢×–×¨×ª ×›×£ ×ו לקקן עד שמתקבל בצק סמיך ודביק בצבע ×—×•× ×¢×©×™×¨.
– ×ž×—×ž×ž×™× ×ת ×”×ª× ×•×¨ ל- 175 מעלות.
– ×ž×¨×¤×“×™× ×ת ×ª×‘× ×™×ª ×”×©×§×¢×™× ×‘×©×ª×™ שכבות ×ž× ×–’טי×, ×œ×•×§×—×™× ×›×£ גדושה של הבצק, ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×™×“×™×™× ×¨×˜×•×‘×•×ª, ×ž×§×‘×¦×™× ×ותו למעין כדור בלי ללחוץ ולהדק ×•×ž× ×™×—×™× ×œ×ª×•×š ×”×ž× ×–’ט. ×פשר ×‘×ž×§×•× ×œ×”×©×ª×ž×© בשתי כפות ×ו שקית זילוף. ×”×©×§×¢×™× ×¦×¨×™×›×™× ×œ×”×™×•×ª מל××™× ×œ×’×•×‘×” 3/4.
– ××•×¤×™× ×›- 15-20 דקות עד שהק×פקייקס ×ª×•×¤×—×™× ×•×§×¦×ª × ×¡×“×§×™×. ×œ× ×ž×©××™×¨×™× ×‘×ª× ×•×¨ יותר מ- 20 דקות!
– מוצי××™× ×ת ×”×ª×‘× ×™×ª ×ž×”×ª× ×•×¨ ×•×ž×§×¨×¨×™× ×˜×™×¤×” ×ת ×”×§×פקייקס בתוכה. בעזרת כפית ×¢×•×©×™× ×’×•×ž×—×•×ª ×§×˜× ×•×ª ×‘×—×œ×§× ×”×¢×œ×™×•×Ÿ. לכל גומחה ×ž×›× ×™×¡×™× ×¤×¨×¨×• רושה. ×—×•×œ×¦×™× ×ת ×”×§×פקייקס ×ž×”×ª×‘× ×™×ª.
– ×ž×›×™× ×™× ×ת הקר×: בקערה ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת החמ××” הרכה במשך כמה דקות. בשתי × ×’×œ×•×ª ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת ×בקת הסוכר והקק×ו ×”×ž× ×•×¤×™× ×•×ž×ž×©×™×›×™× ×œ×”×§×¦×™×£ עד שמתקבל ×§×¨× ×¡×ž×™×š.
– ×ž×ž×™×¡×™× ×ת השוקולד במיקרו ×ו על ב×ן מרי ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×ª×¢×¨×•×‘×ª. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ בעזרת לקקן, ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת ×”×§×¨× ×œ×©×§×™×ª זילוף ×¢× ×¦× ×˜×¨ כוכב ×•×ž×–×œ×¤×™× ×ž×¢×œ כל סוכרייה תלולית ×§×¨× ×‘×’×•×“×œ רצוי. ×ž×§×©×˜×™× ×¢× ×¡×•×›×¨×™×•×ª ×¦×‘×¢×•× ×™×•×ª ×ו ××’×•×–×™× ×§×¦×•×¦×™×.
– ×©×•×ž×¨×™× ×‘×ž×§×¨×¨ בכלי ×טו×. ×ž×’×™×©×™× ×‘×˜×ž×¤×¨×˜×•×¨×ª החדר.
הערות:
– מומלץ להשתמש בקק×ו ×›×”×” משובח.
– ×פשר להפחית ×ת כמות הסוכר לכוס ×חת בלבד.
– ×× ×ין ×œ×›× ×©×§×™×ª זילוף ו/×ו ×¦× ×˜×¨ כוכב, ×פשר להשתמש בשקית רגילה ×¢× ×¤×™× ×” חתוכה. התלוליות יהיו חלקות.
– ×’× ×”×‘×¦×§ ×•×’× ×”×§×¨× ×™×•×¦××™× ×“×™ ×¡×ž×™×›×™× â€“ ×›×›×” ×–×” ×מור להיות. ×× ××ª× ×ž×ª×§×©×™× ×œ×¢×‘×•×“ ×¢× ×”×§×¨×, ×›×™ עכשיו די קר בבית והחמ××” × ×•×˜×” להתקשות, תחממו טיפה ×ת ×”×§×¨× ×©×‘×ª×•×š השקית. ×× ×™ ×”×›× ×¡×ª×™ ×ותו ×œ×¤× ×™ השימוש ×œ×ª× ×•×¨ המתקרר.
– מ×וד חשוב ×œ×—×ž× ×ת ×”×ª× ×•×¨ ל- 175 מעלות ×•×œ× ×™×•×ª×¨, ×•×œ× ×œ×פות ×ת ×”×§×פקייקס יותר מ- 20 דקות.
– ×ת המתכון ×”×ž×¦×•×œ× ×¢× ×”×¡×‘×¨×™× ×¦×¢×“ ×חרי צעד ×פשר לר×ות ×›×ן.
×‘×˜×•×¨×™× ×”×§×•×“×ž×™×:
×©×§×“×™× ×ž×§×•×¨×ž×œ×™×
×©×•×©× ×™ ×©×ž×¨×™× ×¢× ×¤×§×× ×™× ×‘×¨×•×˜×‘ קרמל
עוגת פבלובה ×¢× ×§×¨× ×ª×¤×•×–×™× ×•×¤×™×¨×•×ª הדר
ריבועי שוקולד ×‘×ž×¨×§× ×©×œ טר×פלס
>> לעוד ×ž×ª×›×•× ×™× ×ž×¢×•×œ×™× ×”×›× ×¡×• לבלוג של ×ולגה טוכשר – המרכיב הסודי
צילומי×: ×ולגה טוכשר