רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגות - בראוניז שוקולד

בראוניז שוקולד

הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה" מלמדת אתכם איך להכין בראוניז שוקולדיים במיוחד שימתיקו לכם את סוף הארוחה

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים ל-2 תבניות בגודל 20/30:
400 גרם חמאה
500 גרם שוקולד מריר
7 ביצים
560 גרם (3 כוסות פחות 2 כפות) סוכר
1/2 כפית תמצית וניל אמיתית
קורט מלח
270 גרם (2 כוסות) קמח תופח
1/4 כפית נס קפה
לקישוט: מגוון אגוזים קלויים

אופן הכנה:
• ממיסים חמאה ושוקולד על בן מארי או במיקרו.
• במיקסר עם וו גיטרה מקציפים במהירות בינונית-גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל ומלח כ- 5 דקות, לקבלת מסה אוורירית.
• שופכים לתוכה את השוקולד החם ומנמיכים למהירות נמוכה.
• מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים למסה אחידה. לבסוף מוסיפים את הנס קפה.
• מעבירים את המסה לתבניות ומיישרים.
• מקשטים באגוזים ואופים ב- 170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 25-20 דקות.
• לחיתוך מושלם מומלץ להקפיא כ-1/2 שעה, לשחרר מהתבנית על קרש חיתוך ולחתוך עם סכין חדה.

המתכון באדיבות מירי ארזי מרשת "מתוקה" מתוך תכנית הטלויזיה בהנחייתה – "פשוט לאפות".
צילום: מתוקה רומסרוויס

>>  הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו

מחפשים עוד מתכוני שוקולד? נסו את אלה:
עוגת ביסקוויטים משולשת
עוגות נוטלה עם 3 מצרכים בלבד
טארט שוקולד וחלבה ללא אפייה

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: