רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגות - בראוניז שוקולד

בראוניז שוקולד

הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה" מלמדת אתכם איך להכין בראוניז שוקולדיים במיוחד שימתיקו לכם את סוף הארוחה

מצרכים ל-2 תבניות בגודל 20/30:
400 גרם חמאה
500 גרם שוקולד מריר
7 ביצים
560 גרם (3 כוסות פחות 2 כפות) סוכר
1/2 כפית תמצית וניל אמיתית
קורט מלח
270 גרם (2 כוסות) קמח תופח
1/4 כפית נס קפה
לקישוט: מגוון אגוזים קלויים

אופן הכנה:
• ממיסים חמאה ושוקולד על בן מארי או במיקרו.
• במיקסר עם וו גיטרה מקציפים במהירות בינונית-גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל ומלח כ- 5 דקות, לקבלת מסה אוורירית.
• שופכים לתוכה את השוקולד החם ומנמיכים למהירות נמוכה.
• מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים למסה אחידה. לבסוף מוסיפים את הנס קפה.
• מעבירים את המסה לתבניות ומיישרים.
• מקשטים באגוזים ואופים ב- 170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 25-20 דקות.
• לחיתוך מושלם מומלץ להקפיא כ-1/2 שעה, לשחרר מהתבנית על קרש חיתוך ולחתוך עם סכין חדה.

המתכון באדיבות מירי ארזי מרשת "מתוקה" מתוך תכנית הטלויזיה בהנחייתה – "פשוט לאפות".
צילום: מתוקה רומסרוויס

>>  הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו

מחפשים עוד מתכוני שוקולד? נסו את אלה:
עוגת ביסקוויטים משולשת
עוגות נוטלה עם 3 מצרכים בלבד
טארט שוקולד וחלבה ללא אפייה

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: