רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - לביבות בטטה אפויות (טבעוניות)

לביבות בטטה אפויות (טבעוניות)

השף אוהד קורי מקפה לואיז מלמד אתכם איך להכין לביבות בטטה טבעוניות עם שיבולת שועל וקינואה. מומלץ להגיש עם טחינה וסלט עלים

מצרכים:
2  בטטות, קלופות ומגורדות
50 גרם (1/2 כוס) שיבולת שועל
150 גרם (3/4 כוס) קינואה
50  גרם (1/2 כוס) קוואקר מעורבב עם זרעים וגרעינים (שומשום, פשתן, דלעת, גרעיני חמניה)
חופן בזיליקום טרי, קצוץ
2 עגבניות טריות, קצוצות
מלח ופלפל
כף שמן זית

אופן הכנה:
• מעבירים את הבטטה המגורדת לתבנית ואופים בתנור בחום של 160 מעלות למשך 10 דקות עד לריכוך ראשוני. לאחר הוצאת הבטטה, מורידים את הטמפרטורה ל-140.
• בינתיים מבשלים את שיבולת השועל והקינואה ומסננים.
• מערבבים את כל המצרכים, כולל הבטטה, בקערה רחבה.
• מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים עד שנוצרת תערובת יחסית אחידה במרקם.
• יוצרים לביבות בגודל הרצוי ואופים בתנור על תבנית עם נייר אפייה במשך 40 דקות בחום של 150 מעלות.
• מומלץ להגיש עם מטבל טחינה חריפה וסלט עלים רענן.

המתכון באדיבות שף אוהד קורי מ"קפה לואיז".
צילום: אנטולי מיכאל

מחפשים עוד מתכונים ללביבות? נסו את אלה:
לביבות בטטה ותירס
לביבות תפוחי אדמה
לביבות גבינה מתוקות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

תגובה אחת

  1. שיבולת שועל וקוואקר זה לא אותו הדבר?

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: