5 מצרכי×, שלבי ×”×›× ×” ×¤×©×•×˜×™× ×•×™×© ×œ×›× ×ž×•×¡ שוקולד ×ž×•×©×œ× ×¢× ×¤×™×¨×•×¨×™ עוגיות מעל. טור ×”×ž×ª×•×§×™× ×”×©×‘×•×¢×™ של ×תי בטיטו
×חרי שהכתרתי בשישי ×”×§×•×“× ×ת החלבה ×›”מלכת המוסיד, קיבלתי תגובות כמעט × ×–×¢×ž×•×ª ממכורי השוקולד ×”×—×™×™× ×‘× ×™× ×•, ×•×”× ×œ× ×ž×¢×˜ ת××ž×™× ×• לי – ××•×ž×¨×™× ×©×ª×©×¢×” מכל עשרה ×× ×©×™× ××•×”×‘×™× ×©×•×§×•×œ×“, העשירי משקר, ודרישה חד משמעית לקבלת מתכון. ××– ×”× ×” ×”×•× ×œ×¤× ×™×›× – מוס שוקולד פירורי×, מוס פשוט ×ך ×ž×“×”×™× ×‘×˜×¢×ž×• ומת××™× ×’× ×œ×רוחת ×”×—×’.
סופשבוע מתוק שיהיה לכ×, × ×¤×’×© שבוע ×”×‘× ×¢× ×ž×ª×›×•×Ÿ × ×•×¡×£ לחג.
×ž×¦×¨×›×™× ×œ-5 ×ž× ×•×ªÂ (מת××™× ×œ×›×•×¡×•×ª/קעריות ×‘× ×¤×— 120 מי”ל):
250Â ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר (70% קק×ו)
30 ×’×¨× ×—×ž××” ×ו תחליף צמחי
4 ×‘×™×¦×™× ×ž×•×¤×¨×“×•×ª
1/4 כוס סוכר
2/3 כוס מי×
לפירורי×:
עוגת שוקולד ×פויה, מפוררת
×ו:
עוגיות שוקולד, מפוררות גס
×ופן ×”×›× ×”:
• ×§×•×¦×¦×™× ×ת השוקולד ×•×ž×ž×™×¡×™× ×ותו במיקרוגל ×ו על ×”×’×– ביחד ×¢× ×—×ž××” ומי×. ×ž×•×¨×™×“×™× ×ž×”×’×– ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ עד לקבלת תערובת ×חידה.
• ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת ×”×—×œ×ž×•× ×™× ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘. ×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“.
• ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת ×”×—×œ×‘×•× ×™× ×¢×“ ליצירת גבעות רכות, ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הסוכר ×•×ž×ž×©×™×›×™× ×œ×”×§×¦×™×£ עד לקבלת קצף יציב.
• ×ž×§×¤×œ×™× ×‘×¢×“×™× ×•×ª ×ת הקצף לתוך תערובת השוקולד.
×ž×—×œ×§×™× ×ת המוס לכוסות ×ו קעריות ×•×ž×›× ×™×¡×™× ×œ×§×™×¨×•×¨ של ×©×¢×ª×™×™× ×œ×¤×—×•×ª.
• ×ž×¤×–×¨×™× ×ž×¢×œ כל כוס ×ת הפירורי×.
• הצעת הגשה: פיסטוק קצוץ, דובדבן מסוכר, פק×× ×™× ×§×¦×•×¦×™× ×ו כל תוספת ×חרת ש××ª× ×והבי×.
תכירו
×תי בטיטו, בת 24, ×ž×©×¤×˜× ×™×ª במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל ×”× ×©×ž×” ×•×§×•× ×“×™×˜×•×¨×™×ª חובבת ×¢× ×©×יפות. מעריצה ומעריכה יצירות ×§×•×œ×™× ×¨×™×•×ª. ליצירת קשר, ש×לות ושת”פ –  etush93@walla.com
×¦×™×œ×•× ×•×¡×˜×™×™×œ×™× ×’: חיה ריבקין
>> הצטרפו לקהילה ×©×œ× ×• בפייסבוק
בטור הקוד×: מתכון לדו×ט מוס חלבה ושוקולד