רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מרקים - מרק ירקות של סמדי בומבה

מרק ירקות של סמדי בומבה

סמדי בומבה מלמדת אתכם איך להכין מרק ירקות עם חזה עוף, עשיר בטעמים ומתאים לצד קוסקוס או כמנה בפני עצמה

מרכיבים: 
3 גזר
2 קישואים
לפת (בעונה)
3 תפוחי אדמה
בצל גדול
2-3 גבעולי סלרי
1/4 חבילה שמיר
1/4 כרוב
1/2 צרור כוסברה
1/2 חבילה פול קפוא (בעונה מומלץ טרי)
חזה עוף טרי (מי שצמחוני לא חייב עוף)

תבלינים:
כפית פפריקה אדומה
1/2 כפית פלפל לבן
כפית כרכום
כפית תבלין ראס אל חנות
1 ו-1/2 כפות א. מרק עוף/ירקות
כף רסק עגבניות
1/2 מקל קינמון

אופן הכנה:
• מקלפים את הירקות (פרט לקישואים). חותכים את הגזר והסלרי באמצע ואת תפוחי האדמה לקוביות גדולות.
• חותכים את הבצל לפרוסות לאורך, שמים בסיר ביחד עם מעט שמן ומקל קינמון ומטגנים. כשהצבע זהוב מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים את תפוחי אדמה.
• מוסיפים את גבעולי הסלרי וחזה העוף ומכסים במים. מבשלים במשך 10 דקות.
• מוסיפים את שאר הירקות ואת התבלינים, רסק העגבניות השמיר והכוסברה. מוסיפים מים עד לכיסוי כל הירקות.
• מוסיפים את הפולים, מכסים במכסה ומבשלים על להבה בינונית עוד 40-50 דקות (עד שהירקות רכים).

המתכון באדיבות סוגת.
צילום: נועם דוד

מחפשים עוד מתכונים למרקים? נסו את אלה:
מרק עוף עם קרפלך
מרק עדשים
מרק תירס ועוף

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: