רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - צ'יגה – בורגול עם בצל מטוגן ותבלינים (טבעוני)

צ'יגה – בורגול עם בצל מטוגן ותבלינים (טבעוני)

השף ניר צוק מלמד אתכם איך להכין בורגול עם בצל מטוגן, עגבניות ועשבי תיבול שמגישים עם בוטנים מתובלים (טבעוני)

מצרכים:
500 גרם בורגול דק
מים עד כיסוי הבורגול
2-3 כפות שמן זית
2 בצלים, קצוצים
100 גרם רסק עגבניות
2 בצל ירוק
חצי צרור פטרוזיליה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
• משרים את הבורגול במים כ-20 דקות. עד שהוא סופח את כל המים ומתרכך.
• מטגנים את הבצל עם שמן זית עד שהוא מזהיב ומוסיפים לו את הרסק.
• מטגנים יחדיו תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, ומוסיפים את הבורגול המושרה.
• קוצצים את הבצל הירוק והפטרוזיליה ומערבבים עם תערובת הבורגול.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
• לוקחים כף עמוסה מתערובת הבורגול ומגלגלים ביד לכדי קובה של כ-10 ס"מ או: מעבירים את הבורגול לקערה קטנה, דוחסים מעט והופכים על צלחת הגשה.
• מקשטים עם בוטנים ממולחים או מתובלים ומגישים.

המתכון באדיבות השף ניר צוק מביסטרו נועה וקורדליה.
להרשמה למגזין הקולינרי של ניר צוק: nir-zook.com

צילום: טלי דולין

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

תגובה אחת

  1. ומה בלי מים ושמן? בבורגול?

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: