רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - קציצות פראסה (כרישה) אפויות

קציצות פראסה (כרישה) אפויות

בריאות, טעימות ומוכנות בצ'יק – קציצות פראסה (כרישה) עם קמח מלא שאופים בתנור במקום לטגן

מצרכים (12-14 קציצות):
3 גבעולי פראסה בינוניים
ביצה
1/2 כוס קמח מלא
2 כפות שומשום
מלח ופלפ
מעט אגוז מוסקט
כף שמן זית

אופן הכנה:
• פורסים את הפראסה לעיגולים דקים ומאדים במעט שמן זית עד לריכוך, מתבלים ומוסיפים שומשום תוך כדי האידוי. מצננים בקערה.
• מוסיפים לפראסה קמח וביצה ומערבבים לתערובת דביקה יחסית.
• יוצרים קציצות בידיים רטובות ומניחים על נייר אפייה משומן.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-20 דקות עד שהן משחימות מעט.

המתכון באדיבות לימור פפר (בישולימור) מתוך אתר יאמי המאפשר לכם להזמין אוכל ביתי ואיכותי ממיטב הבשלנים והאופים.
צילום: משק 8

מחפשים עוד מתכונים לקציצות? נסו את אלה:
קציצות בשר מטוגנות עם אפונה ואורז
קציצות ברימון מהמטבח הפרסי
קציצות טונה

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: