רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - גלידות - 3 ארטיקים ביתיים שמכינים בקלות (חלבי, טבעוני ופירות)
Untitled-1

3 ארטיקים ביתיים שמכינים בקלות (חלבי, טבעוני ופירות)

3 מתכונים לארטיקים ביתיים שמכינים ממש בקלות – ארטיק אבטיח ונענע, ארטיק טרופי עם מנגו וקרם קוקוס וארטיק נוטלה מושחת

unnamed (18)בשנה האחרונה יותר ויותר אנשים מעדיפים להכין את הארטיקים שלהם בבית במקום לקנות בקיוסק השכונתי. זה לא רק המחיר הגבוה של השלגונים, גם העובדה שבבית ניתן לשלוט על כמויות הסוכר, הפרי או השמנת הופכים את הארטיקים הביתיים לאטרקטיביים במיוחד. תוסיפו לזה את המחיר האטרקטיבי של התבניות (רביעייה ב-24.90 ש"ח, להשיג ברשת Cook and bake).

אז לכבוד עונת הקיץ החמה הבאנו לכם 3 מתכונים קלים ומהירים לארטיקים טעימים. אחד עם אבטיח, הפרי האהוב של הקיץ, אחד טרופי ועשיר במיוחד עם מנגו וקרם קוקוס ושלישי מושחת עם נוטלה שאף ילד לא יוכל לסרב לו.

את הארטיקים תוכלו להכין בתבנית מיוחדת שמאפשרת שליפה קלה שלהם ותעלה לכם רק 24.90 ש"ח

לכם נשאר רק לבחור מה להכין. ולהכין כמובן.

סורבה אבטיח, נענע וקמפרי

שילוב מעולה בין המתיקות של האבטיח לרעננות של הנענע והעקיצה הקטנה של האלכוהול שעוזרת לארטיק להפוך למרקם של סורבה ופחות למרקם קרחי.

מצרכים:
2 כוסות קוביות אבטיח
10 עלי נענע
5 כפות קמפרי

אופן הכנה:
– מניחים בבלנדר את כל המצרכים וטוחנים היטב. טועמים ובמידה וחסר סוכר מוסיפים כפית מייפל או דבש.
– מעבירים לתבנית ארטיקים ומקפיאים ל-5 שעות לפחות. עדיף למשך לילה שלם.

unnamed (90)ארטיק טרופי מנגו וקרם קוקוס

הטעמים המיוחדים של המנגו והקוקוס יוצרים שילוב שמזכיר חופשה בתאילנד. אם אתם לא אוהבים מנגו אפשר להמיר אותו באפרסק, אננס או נקטרינה.

מצרכים:
1 מיכל קרם קוקוס (בקופסת שימורים)
2 מנגו
2 פסיפלורה (לא חובה)
כף מייפל

אופן הכנה:
– אם משתמשים בפסיפלורה, מרוקנים את תכולת הפרי ונפטרים מהגרעינים.
– מניחים בבלנדר את כל המצרכים, כולל מיץ הפסיפלורה, וטוחנים למרקם חלק.
– עוד אופציה היא לטחון רק את הפרי ביחד עם המייפל ולערבב אותו בעדינות עם הקרם כך שישאר שבילים.
– מעבירים לתבנית ארטיקים ומקפיאים ל-5 שעות לפחות. עדיף למשך לילה שלם.

ארטיק נוטלה

אין ילד שיעמוד בפני הארטיק הזה ואם תצפו אותו, אחרי ההקפאה, בשוקולד מומס, תתקבל שחיתות מהסוג הכי ממכר שיש.

מצרכים:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 צנצנת קטנה נוטלה
תוספות אופצניוליות: עוגיות אוראו חתוכות דק, עדשים צבעוניות, פקאנים קצוצים

לציפוי (אופציונאלי):
150 גרם שוקולד מריר
כפית שמן קנולה

אופן הכנה:
– במיקסר עם וו גיטרה מניחים את הנוטלה והשמנת ומקציפים עד שנוצרת קצפת רכה מאוד. חשוב לא להגיע למרקם של קצפת יציבה.
– מוסיפים, בתנועות קיפול, את התוספות שאוהבים.
– מעבירים לתבנית ארטיקים ומקפיאים ל-5 שעות לפחות. עדיף למשך לילה שלם.
– ציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים עד שנוצר רוטב חלק. מוסיפים שמן ומערבבים היטב. ממתינים 5 דקות.
– טובלים כל ארטיק בציפוי ומחזירים למקפיא (על צלחת או נייר אפייה). ניתן לפזר מעל הציפוי, לפני שהוא מתקשה, סוכריות צבעוניות או פולי קקאו.

קוק אנד בייקDisplaying image001.png

COOK AND BAKE

COOK AND BAKE

כל מה שחם בעולם הבישול והאפייה
COOK AND BAKE
COOK AND BAKE

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים