נקניקיות עם שפם – נקניקיות צמודות לפחמימה שיסדרו לילדים ארוחת צהריים שהם באמת ישמחו בה. מגישים עם קטשופ
מצרכים (לשני ילדים או מבוגר רעב):
4 נקניקיות רכות (צמחוניות או עוף), מופשרות
1/4 חבילה ספגטי דק
אופן הכנה:
– מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח.
– חותכים כל נקניקייה לשישה עיגולים.
– שוברים את מקלות הספגטי לשניים, נועצים בכל עיגול נקניקייה – בערך שמונה מקלות ספגטי.
– מכניסים את הנקניקיות לסיר המים הרותחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשמונה דקות עד שהספגטי רך ונגיס.
– מסננים, מערבבים בעדינות עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ומגישים. ברור, עם קטשופ.
מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג “איך להרשים את חמותך”
אל תפספסו:
בילילה – דייסת חיטה מנחמת
קציצות לחם
תבשיל פתיתים וקבנוס