סחלב חם | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - סחלב חם

סחלב חם

סמיך, לוהט, מתוק, מחמם ומנמנם. 5 דקות ויש לכם ספל סחלב חם עם מגוון אופציות לתוספות. מקינמון וקוקס ועד פיסטוקים וקקאו

חומרים:
כוס חלב
כוס חלב קוקוס
3 כפות סוכר
רבע כפית תמצית מי ורדים
2 כפות קורנפלור
חצי כוס מים

תוספות:
קוקוס טחון, קינמון טחון, אגוזים או פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה:
– בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור עם המים לתערובת אחידה.
– מחממים בסיר את החלב ואת חלב הקוקוס עם הסוכר תוך ערבוב, מוסיפים את מי הוורדים ומביאים כמעט עד לרתיחה.
– מנמיכים את האש ושופכים לסיר את תערובת הקורנפלור תוך בחישה.
– מבשלים וממשיכים לבחוש 3-2 דקות עד שהמשקה מסמיך בדומה למעדן חלב.
– מוזגים לספלים, מפזרים מעל תוספות לפי הטעם, מתחבקים עם מי שאוהבים ונהנים.

לא אוהבים חלב קוקוס? איך אפשר?!
– טוב, אפשר להחליף את חלב הקוקוס בחלב רגיל.

טבעונים?
– משתמשים בכוס חלב קוקוס ובכוס מים.
– בשוק הפשפשים בחיפה מזגו לי סחלב על בסיס מים בלבד וגם הוא היה טעים ולבן באופן מפתיע.

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג איך להרשים את חמותך

אל תפספסו >> מתכון למרמלדת תפוזונים סיניים

    leharshim

    leharshim

    בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
    אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
    אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
    איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
    אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
    אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
    כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
    יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
    אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!
    leharshim
    leharshim

    מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

    leharshim
    yy91011@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top