ï»� עוגת טריקולד חגיגית | foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ - עוגת טריקולד חגיגית

עוגת טריקולד חגיגית

מבחוץ ×”×™× × ×¨×ת תמימה וצנועה, ×בל ×חרי ×©×—×•×ª×›×™× ×ותה ×ž×’×œ×™× ×‘×ª×•×›×” הפתעה. מתכון לעוגת טריקולד מיוחדת שקוצרת ×ינספור מחמ×ות

סטריפ משהו טעי×
יש ×× ×©×™× ×©×× ×™ קובעת ××™×ª× ×—×•×“×© מר×ש, מעדכנת ×ת הפגישה שלנו ביומן, מתכננת כמה זמן ×–×” יקח ומה להבי×, ומתזכרת ×ת עצמי 3 ×¤×¢×ž×™× ×›×“×™ ×œ× ×œ×©×›×•×— להגיע.

ויש ×ת נטלי. הפגישות ×יתה תמיד ספונטניות, תמיד מתחילות בצ’×ט בפייסבוק, ×ž×©× ×œ×©×™×—×ª טלפון ×רוכה שמתחילה בבליל של ×ž×™×œ×™× ×•×ž×—×©×‘×•×ª ומסתיימת בהחלטה להפגש כמה שעות ×חר כך, ×ו ×ž×§×¡×™×ž×•× ×™×•× ×חרי.

בוקר ×”×פייה ×”×חרון שלנו ×”×™×” ×חד מ×ותן פגישות ספונטניות.

ערב לפני החלטנו שנפגש להכין 2 עוגות לפסח. העלנו רעיונות, זרקנו ל×וויר ×ינספור חומרי גל×, בנינו בר×ש פנטזיות של ×ž×¨×§×ž×™× ×•×¦×•×¨×•×ª ובעיקר תהינו ××™×–×” ×˜×¢×ž×™× ×™×¢×‘×“×• ×”×›×™ טוב ו××™×–×” ×§×™× ×•×—×™× ×× ×©×™× ×™×¨×¦×• להכין (ו×נחנו נרצה לחסל).

×חרי שעה של סיעור מוחות החלטנו ללכת על 2 עוגות, שכל ×חת ×”×™× ×¡×•×’ של קל×סיקה פופולרית. ×× ×™ בחרתי להכין טריקולד מ-3 סוגי מוס שוקולד ונטלי בחרה להכין עוגה סופר מבוקשת, וממש ממש טעימה, שנקר×ת שוויצריה הקטנה ×©×”×™× ×©×™×œ×•×‘ בין מרנג פק×× ×™×, מוס מסקרפונה, קר×× ×¥ שוקולד מריר ומוס שוקולד לבן (לינק למתכון בסוף הפוסט).

×× ×œ×”×•×“×•×ª על ×”×מת, כמעט ×•×œ× ×™×¦× ×œ×™ ל×כול עוגת טריקולד בחיי. בבית תמיד העדפתי להתרחק מהכנה של עוגות מוס ובמסעדות העוגה ×”×–×ת הייתה מעט כבדה לי ×חרי ×רוחה גדולה ומשביעה.

מצד שני, ידעתי ש×פשר ×™×”×™×” לקחת ×ת הרעיון הכללי של העוגה ולהפוך ×ותה למעט יותר מ×וזנת וקצת יותר מיוחדת.

כדי לעשות ×ת ×–×”, התווספו לעוגה 2 שכבות של רולדה, ×œ× ×ž×וד מתוקה, ×©×’× ×™×•×¦×¨×ª הפרדה בין ×”×¦×‘×¢×™× ×בל ×’× ×ž×זנת ×ת המתיקות והמרק×. וכדי להוסיף עוד יופי ×•×’× ×פקט מפתיע, בכל ×–×ת מדובר ב×רוחת ליל סדר חגיגית, שכבת מוס שוקולד החלב זולפה לתוך תבנית ×©×§×¢×™× ×§×˜× ×™× ×©×™×¦×¨×• חצ××™ כדורי×, ×לה הוחב×ו בתוך העוגה כדי לקבל מר××” מיוחד בעת החיתוך.

DSC_0688-600×›×›×” ×–×” נר××” לפני ×©×”×›×“×•×¨×™× ×›×•×¡×• במוס שוקולד לבן. צילו×: רחלי קרוט

×× ×™ ×œ× ×ל××” ××ª×›× ×‘×—×©×©×•×ª שלי שהעוגה ×œ× ×ª×¦× ×›×ž×• שדמיינתי, ×•×’× ×œ× ×‘×©×¢×•×ª ×”×רוכות בהן תהיתי ×יך לקשט ×ת חלקה העליון, מה שכן ×ספר לכ×, שלמרות שעיגולי השוקולד למעלה נר××™× ×›×ž×• משימה בלתי ×פשרית, מדובר ×‘×¢×¦× ×‘×”×›× ×” ממש ממש פשוטה. רק ×ž×ž×™×¡×™× ×©×•×§×•×œ×“, ×ž×©×˜×—×™× ×¢×œ נייר ×פייה ומקררי×. 10 דקות ×חר כך כבר ניתן לקרוץ מדף השוקולד ×¢×™×’×•×œ×™× ×ו כל צורה ×חרת שתרצו לקשט ×יתה ×ת העוגה. ב×מת שהכי פשוט ×בל ×’× ×”×›×™ ×ž×¨×©×™× ×•×§×•×¦×¨ מחמ×ות.

ובנימה ×ופטימית זו, מ×חלת ×œ×›× ×—×’ ×ביב שמח. תהנו ממזג ×”×ויר ×”×ž×“×”×™× ×©×‘×—×•×¥, מחברת ×”×× ×©×™× ×©××ª× ××•×”×‘×™× ×•×‘×¢×™×§×¨ תחייכו, ××•×ž×¨×™× ×©×–×” עושה טוב לעור ×”×¤× ×™× ×•×ž×‘×¨×™×§ ×ת ×”×¢×™× ×™×™× :)

_MG_9634-600-3
מבחוץ ×”×™× × ×¨×ת כמו עוגה שמשלבת 2 סוגי מוס, ×בל ×חרי החיתוך יתגלו כיפות שוקולד ורולדה נהדרת. צילו×: רחלי קרוט

עוגת טריקולד מפתיעה ומיוחדת

— המתכון מספיק לפורמה מלבנית בגודל 30X10 ס”מ גובה 6 ס”מ (עדיף ×œ×©×™× ×ž×¡×‘×™×‘ שקף לחילוץ נוח יותר) + 3-4 קינוחי כוסות. ניתן להכין ×’× ×‘×¨×™× ×’ בגודל 20 —

×ž×¦×¨×›×™× ×œ×ž×•×¡ שוקולד חלב:
1 ×’×¨× ×’’לטין + 5 מ”ל מי×
150 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ חלב
85 מ”ל חלב
חלמון
200 מ”ל שמנת מתוקה

×ž×¦×¨×›×™× ×œ×”×›× ×ª רולדת שוקולד:
3 ביצי×
1/2 כפית תמצית וניל
75 ×’×¨× ×¡×•×›×¨
60 ×’×¨× ×§×§×ו
8 ×’×¨× ×§×•×¨× ×¤×œ×•×¨

×ž×¦×¨×›×™× ×œ×ž×•×¡ שוקולד מריר:
1 ×’×¨× ×’’לטין + 5 מ”ל מי×
150 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, שבור לקוביות
85 מ”ל חלב
חלמון
10 ×’×¨× ×¡×•×›×¨
175 מ”ל שמנת מתוקה

×ž×¦×¨×›×™× ×œ×ž×•×¡ שוקולד לבן:
3 ×’×¨× ×’’לטין + 15 מ”ל מי×
200 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ לבן
120 מ”ל חלב
1/2 כפית תמצית וניל
חלמון
250 מ”ל שמנת מתוקה

×ופן ×”×›× ×”:
1. ×ž×ª×—×™×œ×™× ×‘×”×›× ×ª כיפות מוס שוקולד חלב: ×ž×ž×™×¡×™× ×‘×§×¢×¨×” ×ת השוקולד, ×‘×¤×•×œ×¡×™× ×©×œ 30 שניות במיקרו, עד שהשוקולד נמס לגמרי. ×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“.
2. בקערה קטנה ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×ת ×”×’’לטין ×¢× ×”×ž×™× ×•×ž×ž×ª×™× ×™× ×¢×“ שהג’לטין יספוג ×ת המי×. בערך 10 דקות.
3. ×ž×¨×ª×™×—×™× ×‘×¡×™×¨ קטן ×ת החלב ובקערה נפרדת ×˜×•×¨×¤×™× ×ž×¢×˜ ×ת החלמון.
4. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×—×¦×™ מכמות החלב שרתח לחלמון ×•×˜×•×¨×¤×™× ×”×™×˜×‘ בכל זמן המזיגה כדי שהחלמון ×œ× ×™×ª×‘×©×œ ותיווצר חביתה. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת החלמון ×¢× ×”×—×œ×‘ בחזרה לסיר ×¢× ×”×—×œ×‘ שנותר בסיר ×•×ž×‘×©×œ×™× ×¢×œ ×ש קטנה, תוך כדי ערבוב תמידי ×¢× ×œ×§×§×Ÿ עד שהנוזל מסמיך ומגיע ל-82 מעלות. ×ž×•×¨×™×“×™× ×ž×”×ש.
5. ×ž×ž×™×¡×™× ×‘×ž×™×§×¨×•, במשך 5 שניות, ×ת ×”×’’לטין שהתקשה ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×ª×¢×¨×•×‘×ª החלב והחלמון. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘.
6. ×ž×¡× × ×™× ×ת ×”×§×¨× ×©× ×•×¦×¨ מעל השוקולד המומס ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ שנוצר ×§×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מבריק. ×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“ לכמה דקות כדי ×©×”×§×¨× ×œ× ×™×”×™×” ×—× ×ž×“×™ ויימס במגע ×¢× ×”×§×¦×¤×ª.
7. ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת השמנת עד שנוצרת קצפת רכה ×•×ž×¢×‘×™×¨×™× 1/3 ממנה ×œ×§×¨× ×”×©×•×§×•×œ×“. מערבבי×.
8. ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת יתרת הקצפת ×•×ž×§×¤×œ×™× ×‘×¢×“×™× ×•×ª עד שנוצר מוס חלק.
9. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת המוס לתבנית ×©×§×¢×™× ×©×œ חצ××™ ×›×“×•×¨×™× (ניתן להכניס בתבנית ×ינגליש קייק 2 כיפות מוס לרוחב, כמו בתמונה, ×ו ×חד גדול יותר בשורה ב×מצע) ומקפי××™×.
10. ×ž×›×™× ×™× ×ת הרולדה: ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל-160 מעלות.
11. ×ž×§×¦×™×¤×™× ×‘×ž×™×§×¡×¨, במהירות גבוהה, ביצי×, וניל וסוכר עד שנוצרת קציפה ×וורירית ותפוחה מ×וד בצבע בהיר (בערך 6-8 דקות). ×ž× ×¤×™× ×œ×ª×•×›×” קק×ו וקורנפלור ×•×ž×§×¤×œ×™× ×‘×¢×“×™× ×•×ª עד שהתערובת ×חידה.
12. ×ž×©×˜×—×™× ×ת התערובת על תבנית תנור, ×¢× × ×™×™×¨ ×פייה משומן בספריי שמן, עד לגובה של ס”מ ו××•×¤×™× ×‘×ž×©×š 5 דקות בתנור ×©×—×•×ž× ×ž×¨×ש ל-160 מעלות. ×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“ עד שהרולדה תתקרר (עדיף כמה דקות במקרר – ×–×” יקל ×¢×œ×™×›× ×œ×©×—×¨×¨ ×ותה מהתבנית).
13. כשכיפות מוס השוקולד ×‘×ž×§×¤×™× ×§×¤×ו לגמרי, ×–×” לוקח בערך שעתיי×-שלוש, ×ž×›×™× ×™× ×ž×•×¡ שוקולד מריר בדיוק ב×ותו ×ופן כמו מוס שוקולד החלב ×‘×©×œ×‘×™× 1-8 רק שימו לב להוסיף ×ת הסוכר ×©×‘×ž×¦×¨×›×™× ×œ×—×œ×ž×•× ×™× ×›×©××ª× ×˜×•×¨×¤×™× ××•×ª× ×‘×§×¢×¨×” לפני הוספת החלב. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת המוס ×©×”×›× ×ª× ×œ×§×¢×¨×” ×•×ž×›×™× ×™× ×‘× ×•×¡×£ מוס שוקולד לבן בדיוק ב×ותו ×ופן. ×ž× ×™×—×™× ×’× ×ותו בצד.
14. ×ž×¨×›×™×‘×™× ×ת העוגה: ×§×•×¨×¦×™× ×ž×”×¨×•×œ×“×” 2 ×ž×œ×‘× ×™× ×‘×’×•×“×œ תבנית ×”×ינגליש קייק ×©×œ×›× (פשוט ×ž× ×™×—×™× ×ותה הפוך על הרולדה ×•×—×•×ª×›×™× ×ž×¡×‘×™×‘).
15. ×ž× ×™×—×™× ×‘×ª×•×š התבנית שכבה ר×שונה של רולדת שוקולד, מעליה ×ž× ×™×—×™× ×ž×•×¡ שוקולד מריר משטחי×. ×ž× ×™×—×™× ×ž×¢×œ עוד שכבת רולדה ומעליה, בצורה חופפת (ר×ו תמונה) ×ž× ×™×—×™× ×›×“×•×¨×™ מוס שוקולד חלב שהקפ××ª× ×¢×•×“ קוד×.
16. ×©×•×¤×›×™× ×ž×¢×œ ×”×›×“×•×¨×™× ×”×§×¤×•××™× ×ž×•×¡ שוקולד לבן ומיישרי×. מקפי××™× ×‘×ž×©×š ×©×¢×ª×™×™× ×œ×¤×—×•×ª (×פשר עד חודש). לפני ×©×¨×•×¦×™× ×œ×”×’×™×©, ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ž×§×¨×¨ לשעה לפחות כדי שהמוס יתרכך ×•×œ× ×™×”×™×” קפו×.

17. ×ופציות לקישוט: ×ž×›×™× ×™× ×’× ×ש שוקולד מ-50 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר ו-50 ×’×¨× ×©×ž× ×ª מתוקה (×ž×•×ž×¡×™× ×‘×™×—×“) ×•×©×•×¤×›×™× ×ž×¢×œ למוס הלבן שכבר קפ×. כדי ליצור עיגולי שוקולד כמו בתמונה, ×ž×ž×™×¡×™× 100 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ חלב, ×‘×¤×•×œ×¡×™× ×©×œ 30 שניות במיקרו, עד שנוצר רוטב שוקולד חלק ומבריק. ×ž×•×¡×™×¤×™× 10 ×’×¨× × ×•×¡×¤×™× ×©×œ שוקולד חלב ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ להמסה מל××”.
18. ×©×•×¤×›×™× ×ת השוקולד על תבנית ×¢× × ×™×™×¨ ×פייה, ×ž×©×˜×—×™× ×œ×’×•×‘×” של 3 מ”מ ×•×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ž×§×¨×¨ ל-10 עד 20 דקות. ×§×•×¨×¦×™× ×ž×“×£ השוקולד ×¢×™×’×•×œ×™× ×‘×¢×–×¨×ª קורצן ×•×©×•×ž×¨×™× ×ת ×”×¢×™×’×•×œ×™× ×‘×ž×§×¨×¨ עד לרגע שהעוגה מתרככת מעט וניתן להכניס לתוכה ×ת העיגולי×.

_______-600המלכה של ×”×—×’. צילו×: רחלי קרוט

_MG_9630-600החלק הכייפי והמפתיע מתגלה בחיתוך. צילו×: רחלי קרוט

הערות חשובות (×בל ממש חשובות)
– ×× × ×©×ר ×œ×›× ×ž×”×ž×•×¡×™×, זלפו ××•×ª× ×œ×›×•×¡×™×•×ª שקופות ותכינו ב×ותו ×ופן ×§×™× ×•×—×™× ××™×©×™×™× (שכבות של מוס שוקולד ×¢× ×¢×™×’×•×œ×™ רולדה). הכמות במתכון מספיקה לעוגת ×ינגליש קייק ×רוכה + 4 כוסות של ×§×™× ×•×—×™× ×ישיי×. ×פשר כמובן להכפיל כמויות וליצור ×’× ×¢×•×’×” ×•×’× ×§×™× ×•×—×™ כוסות.
– סה”×› לוקח בסביבות 3 שעות להכין ×ת העוגה (×œ× ×›×•×œ×œ זמן ההקפ××” ×”×חרון של העוגה). פשוט תצמדו ×œ×©×œ×‘×™× â€“ ×§×•×“× ×›×™×¤×•×ª מוס ולהקפ××”, ×חר כך הכנת רולדה וחיתוך שלה ולבסוף הכנת 2 ×ž×•×¡×™× × ×•×¡×¤×™× ×•×”×¨×›×‘×”.
– ניתן להכין ×ת העוגה ×’× ×©×‘×•×¢×™×™× ×œ×¤× ×™ ולהקפי×, רק חשוב להעביר ×ותה לשעה למקרר לפני ההגשה. ××œ× ×× ××ª× ×¨×•×¦×™× ×¢×•×’×ª גלידה.
– הכנת עיגולי השוקולד לקישוט – ×× ××ª× ×ž× ×¡×™× ×œ×§×¨×•×¥ ×ת ×”×¢×™×’×•×œ×™× ×•×”× × ×©×‘×¨×™× ×œ×›× ×›×™ השוקולד התקשה מ×וד במקרר, פושט תניחו לו ל-5 דקות בחוץ ותקרצו שוב. הטמפרטורה בחוץ תרכך ×ותו מעט ויהיה יותר קל לקרוץ.
– תבנית – ניתן להכין בפורמה מלבנית כמו ×›×ן בתמונות ×ו ברינג בגודל 20. ×פשר ×’× 22 ×בל ××– השכבות תהיינה נמוכות יותר. ×× ××ª× ×ž×›×™× ×™× ×‘×ª×‘× ×™×ª ×ינגליש קייק רגילה, מומלץ מ×וד ×œ×©×™× ×¤×¡ של נייר ×פייה בתחתית התבנית ×©×”×©×•×œ×™×™× ×©×œ×• ×‘×•×œ×˜×™× ×”×—×•×¦×”, ×›×›×” תוכלו לחלץ ×ת העוגה ×›×©×”×™× ×§×¤×•××” בקלות יותר.

11106156_845108722232741_1376389088_oעוגת שוויצריה הקטנה בגרסה המשודרגת – ×”×›×™ עונג מתוק! צילו×: נטלי לוין

×ל תפספסו: המתכון של נטלי לעוגת שוויצריה הקטנה שמשלבת בתוכה תחתית מרנג פק×ן ושוקולד, מוס מסקרפונה, קר×× ×¥ שוקולד ומוס שוקולד לבן.

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של ×¡×‘×ª× ×•×œ×¦×“ הפירושקי והלביבות של סב×. ×”×˜×¢×ž×™× ×”×לה הפכו ×©× ×™× ×חר כך לתשוקה גדולה ל×וכל ולזיכרונות ×©×ž×’×™×¢×™× ×‘×™×—×“ ×יתו.

מגדלת עגבניות שרי, ×¤×œ×¤×œ×™× ×—×¨×™×¤×™× ×•×ת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת ×ת ×תר פודפייג'.

וכן, יש לי ב×מת ×לרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת רחלי קרוט (צפו בכול×...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

33 תגובות

  1. ×וי, כמה ×”×™×” ×˜×¢×™× ×•×ž×•×©×—×ª ומשמין :)

  2. Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/12. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

    מהמ×! ×—×’ שמח ומתוק !

  3. ×רצה להכין ×ותה בתבנית עגולה (×ין לי רינג מלבני ונר××” שב×ינגליש קייק ×–×” ×œ× ×™×¦× ×™×¤×”) – ×”×× ×™×ª××™× ×œ×§×•×˜×¨ 24 ס”מ?

    • ×”×™×™ ×לה,
      בשביל גודל 24 הייתי מכפילה כמויות ×•×ž×§×¡×™×ž×•× ×ª×•×›×œ×™ להכין מזה ×’× ×›×ž×” קינוחי כוסות (פשוט ×§×•×¨×¦×™× ×ž×”×¨×•×œ×“×” ×¢×™×’×•×œ×™× ×‘×’×•×“×œ הכוס, כל הש×ר ×ותו דבר).

      בהצלחה וחג שמח!

  4. This cake is stunning, and looks absolutely delicious! I would love your help with two questions! 1) What is the length of the pan? 2) How do you remove the cake from the pan once it’s ready? Thanks and chag sameach :)

  5. ושוב ×ומר וו×ו, ו×שקול בהחלט להכין ×ת העוגה ×”×–×ת לליל הסדר.

  6. Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/12. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

    ×ין מילי×! פשוט מהמ×!

  7. יפיפייה!!! רעיון כיפות המוס מדליק. חג שמח.

  8. עוגה מדהימה!
    ש×לה קטנה – ×”×× ×™×© דרך נוספת ליצור כיפות ×›×לה ×× ×ין לי תבנית?

  9. מירית דיין

    יפהפיה ! (-:

  10. כבר ב×מצע הכנת העוגה ורק ×תמול נודע לי עליה
    ×”×™× ×¤×©×•×˜ מושלמת!

  11. רחל שלו×. יש לי רק תבנית סיליקון ×חת של חצ××™ כדור, ×”×× ×פשר להכין ×ת כל חצ××™ הכדור ×”× ×—×•×¦×™× ×œ×¢×•×’×” בשלבי×?

    • ×תי, הכנתי ×ת העוגה ×•×’× ×œ×™ ×”×™×” רק תבנית ×חת של חצ××™ כדורי×..
      נש×ר לי קצת מהבלילה של הכדור ×בל שמרתי למוס.. ויצ××” כמות מספיקה ולפחות ×צלי ×œ× ×”×™×” ×פשרות להכניס יותר חצ××™ ×›×“×•×¨×™× ×ž×”×›×ž×•×ª שבתבנית ×חד.

      • ×”×™ עדן. ל×ורך התבנית שיש לי (35 ס”מ), נזקקתי ליותר מכמות של תבנית ×חת של חצ××™ כדורי×. פשוט שמרתי ×ת המוס במקרר ול×חר ×©×”×›×“×•×¨×™× ×§×¤×ו העברתי לכלי ×חר והכנתי שכבה נוספת.
        העוגה קצרה הרבה מחמ×ות. תודה רחלי.

  12. העוגה נר×ית מקסי×!
    ×”×× ×פשר ×œ×œ× ×’’לטין?

  13. ×× ×ין לי תבנית ×©×§×¢×™× ×œ×›×™×¤×•×ª ×יך בכל ×–×ת ×פשר ליצור כיפות ×›×לה . רות

  14. ×× ×ין לי תבנית ×©×§×¢×™× ×יך ניתן בכל ×–×ת ליצור ×ת הכיפות מוס ?

    • ×ת יכולה לזלף ×¢× ×¦× ×ª×¨ (קחי בחשבון שזה ×™×¦× ×ž×ž×© עגול כמו ×¢× ×ª×‘× ×™×ª) ו×פשר ×’× ×œ×™×¦×•×¨ ×ת ×–×” ב×מצעות תבניות מ×פינס קטנות מ××œ×•×ž×™× ×™×•× ×©×¢×•×˜×¤×™× ×‘×¤× ×™× ×‘× ×™×™×œ×•×Ÿ נצמד וממל××™× ×‘×ž×•×¡. חשוב רק ×œ×”×§×¤×™× ×ת ×–×” ממש טוב ו××– ×œ×”×•×¦×™× ×ת ×”×ž×•×¡×™× ×”×§×˜× ×™× ×•×œ×”× ×™×— על העוגה.

      בהצלחה!

  15. מה קוטר הכיפות בתבנית ×”×©×§×¢×™× ×©×”×©×ª×ž×©×ª ?

  16. ×”×™×™ ,

    ×× ×™ רוצה להכין ×ת העוגה המדהימה ×”×–×ת בתבנית עגולה רגילה בקוטר 24, ×בל שכל השכבות יהיו שוות בעובי.. שמתי לב ש×ין ×ת ×ותה כמות שמנת מתוקה בכל השכבות.. מה ×× ×™ יכולה לעשות כדי לקבל עוגה עגולה שכל השכבות שוות? כמו טריקולד קל×סית..

    תודה !

  17. בוקר טוב רחלי, רציתי לשתף ×ותך שהכנתי ×ת העוגה שלך לסדר ×•×”×™× ×§×¦×¨×” הרבה מחמ×ות. תודה רבה לך על המתכון. ×ילה

  18. כליל שרוצה עוגה

    ×פשר להכין ×ת ×”×ž×•×¡×™× ×œ×œ× ×—×œ×ž×•×Ÿ?

  19. שלו×!
    מה קוטר הכיפות? יש לי תבנית ×בל ×”×™× × ×¨×ית לי קטנה מדיי….

  20. ×”×™×™ ×× ×”×™×™×ª×™ רוצה להכין מוס קוקוס ×פשר ללכת על ×ותו המתכון כמו ×”×ž×•×¡×™× ×›×ן רק ×©×‘×ž×§×•× ×”×©×•×§×•×œ×“×™× ×œ×©×™× ×§×¨× ×§×•×§×•×¡?

  21. היי רחלי,
    העוגה נר×ית מהממת ו×× ×™ רוצה לנסות ×ותה לפסח בלי נדר.
    הש×לה ×”×™× ×× ×× ×™ יכולה להשתמש ברינג מרובע ×•×œ× ×‘×ž×œ×‘× ×™?

    תודה!!

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top