דליבורגר – קציצות מאורז מלא ואזוקי - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - דליבורגר – קציצות מאורז מלא ואזוקי

דליבורגר – קציצות מאורז מלא ואזוקי

קציצות טבעוניות שמשלבות אורז מלא עם אזוקי. בריא, דל בשומן וטעים במיוחד. וגם: אתר יאמי פותח את דלתותיו לבשלנים חדשים

בשלנים

אוכל ביתי בלחיצת כפתור. בשלני יאמי

אנשים מחפשים משהו שיהווה תחליף לבשר, אז בחרתי בקטניה שיש לה צבע שנראה כמו בשר (האזוקי). השילוב של דגן (אורז) וקטניה (שעועית) נותן לנו חלבון מלא ולכן מהווה תחליף טוב לצמחונים.

מדובר במנה מאד משביעה, טעימה וכמעט ללא שומן. מומלץ לצמחונים, טבעונים, אנשים בדיאטה, או כאלה שרוצים לאכול בריא ומאוזן.

מצרכים:
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 כפות שמן
2 כוסות אזוקי או שעועית אדומה (בערך 1 כוס לפני בישול)
1 כוס אורז מלא (בערך חצי כוס אורז לפני בישול)
1/4 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס רוטב סויה
2 שיני שום, כתושות
1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/2 כוס שיבולת שועל טחונה לציפוי

אופן הכנה:
• מבשלים את האזוקי והאורז ומניחים בצד.
• מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד השחמה.
• מועכים את האזוקי למחית באמצעות מועך תפוח אדמה או בבלנדר.
• מערבבים היטב בקערה את הבצל עם יתר החומרים, עד לקבלת תערובת אחידה.
• יוצרים כ-10 קציצות גדולות (או קטנות יותר) עם ידיים רטובות. מגלגלים בקוואקר ומסדרים בתבנית אפייה משומנת.
• אופים בחום בינוני כ-20 דקות, עד שהבורגרים יציבים ולא רכים מדי.

המתכון באדיבות יעל ישראל, בשלנית אתר יאמי המאפשר לכם להזמין אוכל איכותי וביתי בלחיצת כפתור. ועכשיו, יש לכם גם הזדמנות להצטרף – חולמים לפתוח עסק לבישול ביתי? תמיד אמרו לכם שאתם מבשלים מעולה? הצטרפו למיזם המיוחד שמאגד את מיטב הבשלנים ומאפשר לכם להתפרנס מאהבה למטבח. למידע והרשמה לחצו כאן

 מחפשים עוד מתכונים טבעונים? נסו את אלה:
לביבות תפוחי אדמה אפויות
לביבות בטטה אפויות
מרק כתום בניחוח אסייתי

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top