רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - ט"ו בשבט - ממתק תמרים ללא אפייה

ממתק תמרים ללא אפייה

ממתק תמרים עם ביסקוויטים (ללא אפייה) שמגלגלים בקוקוס ופורסים לריבועים מתוקים וממכרים. מעולה גם כמתנה לחג

מצרכים (3 גלילות):
1 מיכל (450 גרם) ממרח תמרים
200 גרם חמאה (או מרגרינה לגרסת פרווה)
ביצה טרופה
2 כוסות פתי בר, שבורים לחתיכות קטנות
כוס (100 גרם) אגוזי לוז מסוכרים
כוס (100 גרם) קוקוס טחון

אופן הכנה:
• 
שמים את התמרים והחמאה (או המרגרינה) בסיר ומחממים עד המסה, תוך בחישה מתמדת.
• מצננים מעט, מוסיפים את הביצה  ומערבבים היטב.
• מוסיפים את הביסקוויטים, 3/4 מכמות הקוקוס ואגוזים. מערבבים היטב.
• מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותה. יש לשמור שהגובה יהיה לפחות 3 ס"מ.
• מקפיאים למשך שעה או עד שהתערובת מוצקה וקלה לפריסה.
• מוציאים מהמקפיא והופכים על קרש חיתוך. פורסים לאורך ומגלגלים כל רצועה בקוקוס שנשאר.
• פורסים כל רצועה לריבועים ברוחב של 1 ס"מ, ומגישים צונן.

המתכון באדיבות maimon's.

מחפשים עוד מתכונים לט"ו בשבט? נסו את אלה:
עוגת פירות יבשים ואגוזים
כתר אורז חגיגי עם פירות יבשים
פירות יבשים במילוי עוף ובורגול

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: