רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - ט"ו בשבט - ממתק תמרים ללא אפייה

ממתק תמרים ללא אפייה

ממתק תמרים עם ביסקוויטים (ללא אפייה) שמגלגלים בקוקוס ופורסים לריבועים מתוקים וממכרים. מעולה גם כמתנה לחג

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים (3 גלילות):
1 מיכל (450 גרם) ממרח תמרים
200 גרם חמאה (או מרגרינה לגרסת פרווה)
ביצה טרופה
2 כוסות פתי בר, שבורים לחתיכות קטנות
כוס (100 גרם) אגוזי לוז מסוכרים
כוס (100 גרם) קוקוס טחון

אופן הכנה:
• 
שמים את התמרים והחמאה (או המרגרינה) בסיר ומחממים עד המסה, תוך בחישה מתמדת.
• מצננים מעט, מוסיפים את הביצה  ומערבבים היטב.
• מוסיפים את הביסקוויטים, 3/4 מכמות הקוקוס ואגוזים. מערבבים היטב.
• מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותה. יש לשמור שהגובה יהיה לפחות 3 ס"מ.
• מקפיאים למשך שעה או עד שהתערובת מוצקה וקלה לפריסה.
• מוציאים מהמקפיא והופכים על קרש חיתוך. פורסים לאורך ומגלגלים כל רצועה בקוקוס שנשאר.
• פורסים כל רצועה לריבועים ברוחב של 1 ס"מ, ומגישים צונן.

המתכון באדיבות maimon's.

מחפשים עוד מתכונים לט"ו בשבט? נסו את אלה:
עוגת פירות יבשים ואגוזים
כתר אורז חגיגי עם פירות יבשים
פירות יבשים במילוי עוף ובורגול

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: