בננה ספליט

מאת: etibet

מקציפים שמנת, חותכים בננות ומסדרים בתוך כוס שקופה ביחד עם סירופ שוקולד. אתי בטיטו ממתיקה לכם את השבוע עם קינוח מעולה

Sweet
אני מזמינה אתכם לתרפיה קולינרית של רבע שעה, עם הילדים, בן הזוג או סתם לבד - ההנאה מובטחת. מתכון לקינוח מושחת שמשלב שוקולד, קצפת ובננות. והפעם, בלי סדר, בלי תנאים. מלאו את הכוס כאוות נפשכם, העיקר שיהיה יפה וטעים.

מספרים שהקינוח הומצא על ידי רוקח (David Evans Strickler) שהכין ומכר דברי מתיקה לצד התרופות המרות. או בקיצור, הסתכל על חצי הכוס המלאה ;)

סופשבוע מתוק ובריא לכולכם. 

 


מצרכים:
4 בננות פרוסות לטבעות (ניתן לקרמל קלות עם חמאה וסוכר)
סירופ שוקולד (בקבוק)
מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
חבילה אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב

לקישוט (אופציונלי):
בוטנים קצוצים
גליליות
דובדבנים מסוכרים
קוביות קטנות של פרי
סוכריות צבעוניות לעוגה
שקדים פרוסים
סירופ מייפל
שברי מרנג

אופן הכנה:
• מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וחלב.
• פורסים את הבננות לפרוסות בינוניות.
• מרכיבים את המנה: בכוס גדולה, מסדרים שכבות של קצפת, סירופ שוקולד ובננות. ומקשטים בכל תוספת שאוהבים.
• מכניסים לקירור של שעה לפחות.

תכירו
אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ –  etush93@walla.com
צילום וסטיילינג: חיה ריבקין

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק


בטורים הקודמים:
מתכון לפנקוטה מרשמלו
מתכון לטירמיסו
מתכון לג'לי שוטס
מתכון לטרייפל אנגלי

מתכון לדואט מוס חלבה ושוקולד
מוס שוקולד מושלם
טראפלס שוקולד חלב