רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - Sweet Weekend - מוס גבינה ותותים עם קצפת

מוס גבינה ותותים עם קצפת

שילוב מנצח בין גבינה לבנה, קצפת ותותים, הופך למוס ורדרד שמגישים בכוסות שקופות. אתי בטיטו מחליפה את מכונות המלחמה

Sweet
"אור עולה מן המזרח יום חדש הגיע, שנינו נתגבר על האימה. תותים, תותים, בואי נקנה רק תותים, במקום עוד מכונות של מלחמה" (אתניקס)

לכבוד עונת התותים ולכבודכם, מתכון למוס גבינה-תותים, עדין בטעמים ובעל צבע מדליק. 10 דקות הכנה והוא שלכם.

סופשבוע מתוק וחורף בריא!

מצרכים לכ-8 כוסות קטנות:
10-15 תותים בינוניים, פרוסים דק
1 מיכל שמנת מתוקה/ פרווה
כף אינסטנט פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה
1/3 כוס סוכר
פירורי עוגיות

אופן הכנה:
• מקציפים את השמנת עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
• בקערה נפרדת, מערבבים את הסוכר והגבינה ומקפלים את הקצפת לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
• טוחנים 1/4 כוס תותים עד למחית ומערבבים עם המוס.
• הרכבת המנה: ממלאים בכלים קטנים (שקופים, שיראו את היופי) כל תחתית בחופן פירורים, מסדרים את פרוסות התותים צמוד לדפנות הכוס ומזלפים את המוס.
• לפני ההגשה ניתן לזלף תלולית קצפת מעל כל כוס.

צילום וסיילינג: חיה ריבקין

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com

בטורים הקודמים:

ETIBET

ETIBET

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
ETIBET

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: