קערה ×חת, מטרפה ו-30 דקות ×¤× ×•×™×•×ª (כולל זמן ×”×פייה) ויש ×œ×›× ×¢×•×’×ª שוקולד, ×‘×ž×¨×§× ×¤×דג’, ×©× ×ž×¡×” בפה. ו×פילו ×ין בה קמח
×‘×©× ×™× ×”××—×¨×•× ×•×ª, כמעט בכל ×ירוע ש×× ×™ מתבקשת להכין ×ליו ×§×™× ×•×—, ×× ×™ ×ž×›×™× ×” ×ת העוגה ×”×–×ת. קלות ×”×”×›× ×”, שעומדת ×‘× ×™×’×•×“ גמור ×œ×¨×•×©× ×•×œ×˜×¢× ×©×œ×”, הופכת ×ותה ×œ×§×™× ×•×— ×”×ולטימטיבי.
כשהתחלתי ×ת הטור ×”×–×”, ×œ×¤× ×™ יותר מחצי ×©× ×” (×יך שהזמן טס!) רציתי להתחיל ×ותו ×¢× ×”×ž×ª×›×•×Ÿ ×”×–×”, ×בל ברגע ×”×חרון וויתרתי. קצת ×›×™ רציתי לשמור ×ת העוגה ×”×–×ת לעצמי וקצת ×›×™ חיכיתי ×œ×™×•× ×”×ž×ª××™×.
××– ×”×™×•× ×”×ž×ª××™× ×”×’×™×¢, וממש עכשיו  ××— שלי חוגג ×™×•× ×”×•×œ×“×ª 30. רחוק ×לפי ×§×™×œ×•×ž×˜×¨×™× ×ž×”×‘×™×ª, בלי משפחה שתעיר ×ותו ותשיר לו שירי ×™×•× ×”×•×œ×“×ª ×ž×©× ×ª תרפפו (טוב, ×ולי ×”×•× ×‘×¢×¦× ×¨×§ הרוויח).
לחיות ב×רץ זרה, ×’× ×× ×œ×ª×§×•×¤×” קצרה יחסית, ×–×” ×œ× ×¤×©×•×˜. ולמרות ×©×©× ×™× ×• ×§×•×¨×¦× ×• מחומר ×חר לגמרי, ×ין לי ספק ×©×’× ×”×•×, כמו ×חותו הבעייתית, ×”×™×” מעדיף לחגוג ×ת ×©×™× ×•×™ הקידומת ב×רץ.
×‘×ž×§×•× ×–×”, ועד ×©×”×•× ×™×—×–×•×¨ (ממש בקרוב) החלטתי לשתף ××ª×›× ×‘×ž×ª×›×•×Ÿ לעוגה ×”×–×ת, ×©×œ× ×ž×–×ž×Ÿ ×”×›× ×• ×ותה ביחד. ו×× ×”×•×, ש××£ ×¤×¢× ×œ× ×”×›×™×Ÿ ×§×™× ×•×— בחייו, הצליח להכין, ×ין סיכוי ש××ª× ×œ× ×ª×¦×œ×™×—×•.
ומכ×ן, תרשו לי ×’× ×œ×חל לו המון המון מזל טוב. ×ין לי ספק ×©×”×©× ×” ×”×–×ת תהיה מ×תגרת ומרגשת ובעיקר מל××” בחוויות שתרצה לזכור. ×•×‘×™× ×ª×™×™×, הדלקתי לך × ×¨ ×œ×©× ×” הב××”, עכשיו תעשה פווו ותבקש מש×לה.
עוגת שוקולד גילי
זריקה מרוכזת של שוקולד ×œ×•×¨×™×“×™× â€“ היעדר הקמח הופך ×ת ×”×ž×¨×§× ×œ×¤×דג’×™ ×•× ×ž×¡ בפה. ו×פילו ×œ× ×¦×¨×™×š מיקסר. רק קערה, מטרפה ו-30 דקות ×¤× ×•×™×•×ª.
×ž×¦×¨×›×™× (×œ×ª×‘× ×™×ª 22 ×ו לגודל 20 ×× ×¨×•×¦×™× ×ת העוגה גבוהה יותר):
130 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, קצוץ גס
130 ×’×¨× ×—×ž××”
3/4 כוס (150 גר×) סוכר
3 ביצי×
1/2 כוס (55 גר×) ×§×§×ו ×יכותי, ×ž× ×•×¤×”
כפית תמצית ×•× ×™×œ ×מיתית
2 כפות ליקר ×“×•×‘×“×‘× ×™× (×œ× ×—×•×‘×”) – ×פשר ×’× ×œ×™×§×¨ קפה ×ו ליקר תפוזי×
×’× ×ש שוקולד:
130 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, שבור לקוביות
125 מ”ל (1/2 מיכל) ×©×ž× ×ª מתוקה
×ופן ×”×›× ×”:
â€¢Â ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל-180 מעלות.
• בקערה רחבה, שמת×ימה למיקרו, ×©×ž×™× ×ת השוקולד והחמ××” ×•×ž×ž×™×¡×™× ×‘×ž×™×§×¨×•. כל ×¤×¢× ×‘×ž×©×š 30 ×©× ×™×•×ª ומוצי××™× ×”×—×•×¦×” לערבוב קצר. עד שהחמ××” והשוקולד × ×ž×¡×™× ×œ×’×ž×¨×™. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×§×¢×¨×” ×¢× ×”×©×•×§×•×œ×“ ×ת הסוכר, ×˜×•×¨×¤×™× ×ž×¢×˜ עד שהסוכר × ×‘×œ×¢ בתערובת.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×‘×™×¦×™×, בכל ×¤×¢× ×‘×™×¦×” ×חת ×•×˜×•×¨×¤×™× ×¢×“ ×©×”×™× × ×‘×œ×¢×ª.Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת ×”×•× ×™×œ והליקר וטורפי×.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×§×§×ו ×ž× ×•×¤×” (חשוב ×œ× ×¤×•×ª ×›×™ ×œ× ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×™×•×ª×¨ מדי ×חרי ההוספה ולכן ×¢×œ×•×œ×™× ×œ×”×©×ר גושי ×§×§×ו בתערובת) ×•×ž×§×¤×œ×™× ×¢× ×œ×§×§×Ÿ ×ו מטרפה רק עד שהתערובת ×חידה. ×ž×§×¤×™×“×™× ×œ× ×œ×¢×¨×‘×‘ יותר מדי מהרגע שהקק×ו × ×›× ×¡ לשוקולד.
• ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ª×‘× ×™×ª עגולה ×ž×©×•×ž× ×ª (עדיף ×œ×”× ×™×— עיגול של × ×™×™×¨ ×פייה בתחתית ×”×ª×‘× ×™×ª לחילוץ ×ž×•×©×œ× ×©×œ העוגה)  ו××•×¤×™× ×‘×ž×©×š 25 דקות בדיוק. העוגה תש×ר מעט רכה ×‘×¤× ×™× ×•×–×” בסדר. ×œ× ×ž×“×•×‘×¨ על בצק פירורי.
• ×ž×¦×¤×™× ×ת העוגה, בעודה חמה, ×‘×’× ×ש שוקולד: ×ž×—×ž×ž×™× ×ת ×”×©×ž× ×ª עד לסף רתיחה, ×ž× ×™×—×™× ×ת השוקולד בקערה ×•×©×•×¤×›×™× ×¢×œ×™×• ×ת ×”×©×ž× ×ª החמה.
â€¢Â ×ž×ž×ª×™× ×™× ×“×§×” ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ עד ×©× ×•×¦×¨ רוטב שוקולדי מבריק וחלק. ×©×•×¤×›×™× ×¢×œ העוגה ×•×ž×¦× × ×™× ×‘×—×•×¥ עד ×©×”×™× ×ž×ª×§×¨×¨×ª מעט.
â€¢Â ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ž×§×¨×¨ ×•×ž×¦× × ×™× ×¢×“ ×©×”×™× ×§×¨×” לגמרי (×ל תדלגו על הקירור ×›×™ העוגה רכה ×חרי ×”×פייה והקירור מייצב ×ותה).
• ×œ×¤× ×™ ההגשה מוצי××™× ×”×—×•×¦×” לחצי שעה-שעה כדי ×©×”×™× ×ª×ª×¨×›×š מעט (×œ× ×—×•×‘×”, ×”×™× × ×”×“×¨×ª ×’× ×§×¨×”).
הערות:
• הצעת הגשה (כמו ×‘×ª×ž×•× ×”) – ×ž×’×¨×¨×™× ×ž×¢×œ העוגה שוקולד מריר ×•×ž×§×©×˜×™× ×‘×§×•×‘×™×•×ª תותי×.
• ×ופציה × ×•×¡×¤×ª להגשה – ×˜×•×—× ×™× 10 ×ª×•×ª×™× ×¢× ×›×¤×™×ª מיץ לימון וכף ×בקת סוכר ×•×ž×’×™×©×™× ×ת רוטב ×”×ª×•×ª×™× ×¢×œ צלחת ×¢× ×”×¢×•×’×”. החמצמצות של התות תשלב מעולה ×¢× ×”×ž×ª×™×§×•×ª של העוגה.
• ו×גב, × ×™×ª×Ÿ לקשט ×ותה ×¢× ×¤×§×× ×™× ×ž×¡×•×›×¨×™× ×§×¦×•×¦×™× ×’×¡, תלוליות קצפת, פירורי מקופלת ×ו ×“×•×‘×“×‘× ×™× ×˜×‘×•×œ×™× ×‘×©×•×§×•×œ×“.
• ×פשר לוותר על הליקר ×•×’× ×¢×œ ×”×•× ×™×œ ×בל ×”× ×ž×וד מוסיפי×.
• כדי שהעוגה ×ª×¦× ×˜×•×‘ (×›×™ ×ין קמח שיחזיק ×ותה) חשוב להשתמש בשוקולד ×יכותי שמוצקי ×”×§×§×ו בו ×’×‘×•×”×™× ×™×•×ª×¨.
• כל עוד ×œ× ×”×•×¡×¤×ª× ×ת ×”×§×§×ו ×פשר לטרוף כמה שרוצי×, ×חרי ההוספה מומלץ לערבב כמה שפחות, רק עד שהתערובת ×חידה.
• העוגה טעימה יותר ×חרי שהייה קצרה מחוץ למקרר.
â€¢Â ×¨×•×¦×™× ×¤×¨×•×•×”? המירו ×ת החמ××” במחמ××”/×ž×¨×’×¨×™× ×”/שמן קוקוס ו×ת ×”×©×ž× ×ª המתוקה ×‘×§×¨× ×§×•×§×•×¡.
• והכי חשוב (× ×¡×—×¤×ª×™ קלות), ×ל תשכחו לפרוס ×ותה ×¢× ×¡×›×™×Ÿ ×©×˜×‘×œ×ª× ×§×•×“× ×‘×›×•×¡ ×¢× ×ž×™× ×¨×•×ª×—×™×. בשביל מה ×¢×‘×“×ª× ×›×œ כך קשה (טוב × ×•, ×œ× ×ž×ž×© קשה) ×× ×œ× ×‘×©×‘×™×œ לקבל פרוסות ישרות ויפות?
×‘×˜×•×¨×™× ×”×§×•×“×ž×™× ×©×œ “משהו טעיד:
בייגלה בציפוי שוקולד וסוכריות ×¦×‘×¢×•× ×™×•×ª
קציצות ×§×™× ×•××” ×פויות
בומב כדורי שוקולד × ×•×˜×œ×”
×ž×™× ×™ פרעצלס
עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי × ×•×˜×œ×”
עוגת ×‘×™×¡×§×•×•×™×˜×™× ×¢× ×§×¨× ×©×•×§×•×œ×“  ותותי×
עוגות × ×•×˜×œ×” מ-3 מצרכי×
צילומי×: רחלי קרוט
×”×›× ×ª×? יש ×œ×›× ×©×לות לגבי המתכון? כתבו למטה בתגובות ×ו פרסמו ×ת ×”×ª×ž×•× ×•×ª של העוגה ×©×”×›× ×ª× בקבוצת הפייסבוק
×”×™. רציתי לדעת ×× ×פשר להשתמש בשמן ×§× ×•×œ×” ×‘×ž×§×•× ×”×—×ž××”.
×”×™×™ ×¢× ×ª,
×œ× ×ž×ž×©. בעיקר בגלל שהחמ××” מייצבת ×ת העוגה ל×חר הקירור.
חג שמח!
×”×™×™, ×”×× ×פשר לעוגת הפרווה, ×œ×’× ×ש ×‘×ž×§×•× ×§×¨× ×”×§×•×§×•×¡ ×œ×©×™× ×©×ž× ×ª מתוקה פרווה??
בהחלט.
×©×œ×•× ×¨×—×œ×™,
רציתי לש×ול מה היחס של ×”×—×•×ž×¨×™× ×× ×¨×•×¦×™× ×œ×”×’×“×™×œ ×œ×ª×‘× ×™×ª 26 (בכל ×–×ת, צריך לה×כיל ×ת ×”××•×¨×—×™× ×©×œ פסח…)
תודה!
היי לימור,
כדי להמיר לגודל 26 צריך להוסיף 40% על כל המרכיבי×. ×× ×™ גרועה במתמטיקה :) ××– מציעה לך לבדוק ×ותי, ×בל ×”× ×” לפי ×”×—×™×©×•×‘×™× ×©×œ×™:
×ž×¦×¨×›×™× (×œ×ª×‘× ×™×ª 26):
180 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, קצוץ גס
180 ×’×¨× ×—×ž××”
כוס סוכר
4 ביצי×
80 ×’×¨× ×§×§×ו ×יכותי, ×ž× ×•×¤×”
×›×£ תמצית ×•× ×™×œ ×מיתית
3-4 כפות ליקר ×“×•×‘×“×‘× ×™× (×œ× ×—×•×‘×”) – ×פשר ×’× ×œ×™×§×¨ קפה ×ו ליקר תפוזי×
×’× ×ש שוקולד:
180 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, שבור לקוביות
180 מ”ל (1/2 מיכל) ×©×ž× ×ª מתוקה
×”×™×™ ×וכל להשתמש ×‘×ª×‘× ×™×•×ª ×ישיות ל×פיית העוגה ? ×ו שזה יהרוס ×ת ×”×ž×¨×§× ×©×œ×” ?
×”×›×•×•× ×” ×œ×ª×‘× ×™×•×ª ×§×˜× ×•×ª ×בל שטוחות? ×× ×›×Ÿ, ××– ×ין בעיה. ×–×” ×œ× ×™×¢×‘×•×“ ×‘×ž× ×–’×˜×™× ×œ×¢×•×ž×ª ×–×ת ×›×™ ×”×ž×¨×§× ×“×—×•×¡ כמו פ×דג’.
×”×™×™ ×פשר להשתמש ×‘×ž×§×•× ×—×ž××” במחמ××”???
בטח, ×ין בעיה.
×”×™×™ רחלי, העוגה ממש ממש ממש × ×ž×•×›×” × ×›×•×Ÿ?
×”×›× ×¡×ª×™ ×ותה עכשיו ×œ×ª× ×•×¨ ×¢× ×ª×‘× ×™×ª בגודל 22 והגובה של העוגה של ×ולי 2 ס”מ
היי הדר,
העוגה ×כן יחסית × ×ž×•×›×” ×× ×›×™ ×œ× 2 ס”מ (מה ש×ת רו××” ×›×ן ×‘×ª×ž×•× ×” ×–×” ×¢× ×ª×‘× ×™×ª 22). בכל מקרה ×”×’× ×ש מוסיף לה לפחות עוד ס”מ.
×”×™×™! ×פשר ×œ×—×ž× ×ת העוגה בטוסטר ×ובן? ×× ×›×Ÿ, ב×יזו טמפרטורה?
×•×œ× ×ª×™×›× ×¡ בו ×ª×‘× ×™×ª עגולה, ×פשר ×ª×‘× ×™×ª ×חרת ×§×˜× ×” יותר?
תודה!
×”×™×™ ×¢× ×‘×¨,
×× ×ת ×ž×ª×›×•×•× ×ª ל×פייה של העוגה (×œ× ×œ×—×™×ž×•× ×חרי) ××– כן, ×ין בעיה. רק תשימי לב שבגלל שטוסטר ×ובן ×ופה בצורה ×œ× ×œ×’×ž×¨×™ שווה, מומלץ לסובב ×ת ×”×ª×‘× ×™×ª כמה דקות ×œ×¤× ×™ ×¡×™×•× ×”×פייה.
לגבי ×”×ª×‘× ×™×ª, ×פשר ×ª×‘× ×™×ª מרובעת (×œ× ××™× ×’×œ×™×© ×§×™×™×§) כמו ש××•×¤×™× ×‘×¨××•× ×™×–. במקרה ×”×–×” הייתי משתמשת בגודל 20.
בהצלחה!
תודה! ×–×” בסדר ×ª×‘× ×™×ª חד פעמית כסופה?
×œ× × ×™×¡×™×ª×™, ×בל ×œ× ×—×•×©×‘×ª שתהיה בעיה. רק ×ª×©×ž× ×™ ×ותה קצת שיהיה קל יותר לשחרר ×ת העוגה ×חר כך. ×•×œ× ×œ×©×›×•×— לקרר ×ותה היטב ×œ×¤× ×™ ×©×¤×•×¨×¡×™× :)
רחלי, עכשיו טעמתי ×ת העוגה ×•×”×™× ×™×¦××” סוף הדרך!!! ××•×ž× × × ×ž×•×›×” ×בל ×–×” כבר ×œ× ×ž×©× ×”, ×”×™× ×ž×ž×© ממש טעימה! זו עוגת השוקולד הר××©×•× ×” ×©×”×›× ×ª×™ (: חבל ש××™× ×פשר לצרף לפה ×ª×ž×•× ×” שתיר××™
××™×–×” ×›×™×£ לשמוע ♥
תעלי לפייסבוק של פודפייג’ ×ו שלחי לי למייל, ×× ×™ ממש ×שמח לר×ות.
raheli.krut@gmail.com
חג שמח!
×”×™×™ יקירה…
העוגה × ×¨×ת × ×”×“×¨..ו×× ×™ רצה להכין. ×‘×ª×ž×•× ×” ×”×™× × ×¨×ת גבוהה! לפי התגובות ×”×‘× ×ª×™ שמ×וד × ×ž×•×›×”. ×× ×כין ×‘×ª×‘× ×™×•×ª ×ישיות עגולות ×§×˜× ×•×ª של מ××¤×™× ×¡..×–×” ×™×¦× ×’×‘×•×” יותר ויפה להגשה?
תודה וחג × ×¤×œ×
קרן
היי קרן,
×”×™× ×ª×¦× ×œ×š גבוהה ×‘×ª×‘× ×™×ª 20 ×ו קצת יותר × ×ž×•×›×” ×‘×ª×‘× ×™×ª 22. ×ª×‘× ×™×•×ª של מ××¤×™× ×¡ (×¢× ×ž× ×–’טי×) ×œ× ×ž×ž×© יחזיקו ×›×™ מדובר בעוגה שיותר דומה לבר××•× ×™×– רך ודחוס מ×שר עוגה בחושה שתופחת למעלה.
××– 2 ×ופציות – ×ו ל×פות ×‘×ª×‘× ×™×ª 20 (×‘×¢×™× ×™ ×–×” הגודל ×”×›×™ יפה להגשה), ×ו להוסיף ×œ×ž×¦×¨×›×™× 20% ול×פות ב-22 (×× ×¨×•×¦×™× ×’×‘×•×”×” כמובן).
חג שמח!
עוגה × ×”×“×¨×ª! ×”×›× ×ª×™ והיה הצלחה מסחררת. הב×סה היחידה ×©×œ× × ×©×ר ×ž×ž× ×” פירור פסוף ×”×ירוח ×—×—×—×—×—.
לדעתך ×× ×¢×•×©×™× ×›×ž×•×ª כפולה ×‘×ª×‘× ×™×ª גדולה יותר × ×’×™×“ 26 ×ו 24 העוגה ×ª×¦× ×’×‘×•×” יותר ועדין מוצלחת?
תודה!
×וי, ×יך פספסתי ×ת התגובה שלך :( ×”×›×™ ×ª×¢× ×•×’ לשמוע.
וכן, ×ין בעיה להכפיל כמויות. כתבתי בתגובה ×”-6 ×ת כמות ×”×ž×¦×¨×›×™× ×œ×ª×‘× ×™×ª 24 (ו××– העוגה ×ª×¦× ×’×‘×•×”×” יותר) ×ו 26 לעוגה קצת יתר × ×ž×•×›×”. צריך כמובן לקחת בחשבון שיש ×’× ×¡”מ של ×’× ×ש ובכלל שהעוגה × ×•×¨× ×¢×©×™×¨×” ××– ×ין צורך ב×מת בגובה גבוה מדי.
מלכה ×ת
רגע, ×–×” ×ומר ×©×”×›× ×ª? :)
עוגה מעולה ×”×›× ×ª×™ ×ותה ×¤×¢×ž×™×™× ×ª×•×“×” על המתכון
××™×–×” ×›×™×£ לשמוע. תודה שחזרת לשתף
העוגה תופחת ×‘×ª× ×•×¨ ×ו שזה הגובה כמו המסה ?
היי ספיר,
×”×™× ×ª×•×¤×—×ª ממש מעט. ×”×’× ×ש מוסיף לה עוד ס”מ גובה ×חרי הציפוי.
מה ×פשר ×œ×©×™× ×‘×ž×§×•× ×§×§×ו?
×”×™×™ ×ביטל,
×—×™×™×‘×™× ×§×§×ו ×›×™ ×ין בעוגה המון שוקולד כדי להמיר ×ותו בקמח. ×פשר ×œ× ×¡×•×ª ×ולי שוקולית ×× ×›×™ ×œ× × ×™×¡×™×ª×™ ××£ ×¤×¢× ××– קשה לי להגיד ×יך יצ×.
×”×™×™. ×פשר לקבל המרת ×ž×¨×›×™×‘×™× ×œ×ª×‘× ×™×ª 24?
רחלי יש לי ש×לה ,בפה יש לי ×˜×¢× ×©×œ עוגת שוקולד מצופה ×‘×§×¨× ×§×•×§×•×¡ ,×ולי יש לך במקרה ×ת המתכון???? ×שמח מ×וד ×× ×›×Ÿ.
עוגה מעולה!! ×× ×™ ממליצה ×ותה מ×וד!! תודה רבה על המתכון!
רחלי העוגה × ×”×“×¨×ª! × ×™×¨××” לי ש×כין ×ותה מחר בבוקר לכבוד שבת.
×פשר להכין מר×ש ולהקפי×?
×œ× × ×¨××” לי שצריכה להיות בעיה ×× ×›×™ עדיף לצפות ×‘×’× ×ש ×™×•× ×œ×¤× ×™ ההגשה ×ו ב×ותו ×™×•× ×›×ž×” שעות קוד×.
בכל מקרה ×ין בעיה להכין ×ת העוגה ×’× ×™×•×ž×™×™× ×œ×¤× ×™, ×”×™× ×ž×—×–×™×§×” × ×”×“×¨ במקרר (והכי טעימה כמה דקות ×חרי שמוצי××™× ×ž×”×ž×§×¨×¨).
בהצלחה!
×”×›× ×ª×™ ×ת העוגה עכשיו, ×‘×ª×‘× ×™×ª של 22… × ×¨××” הוצ×תי ×ותה בדיוק ל×חר 25 דקות, ולדעתי יש פה פספוס. מי ×©×ž×›×™× ×” ×‘×ª×‘× ×™×ª 22, מציעה לשקול ×œ×”×•×¦×™× ×ותה מעט ×œ×¤× ×™.. בגלל שבלילה דקה יותר לדעתי × ×פית יותר מהר..
×שמח לתגובה ממך רחלי, בכל ×ופן הריח משגע:)
היי תמר,
×”×™× ×™×¦××” יבשה ×ו ×©× ×“×ž×” לך ×©×”×™× ×פויה מדי בגלל המר××” שלה? בכל מקרה העוגה עצמה מ×וד דחוסה ופ×דג’ית ××– די קשה לה להתייבש. בגלל שכל ×ª× ×•×¨ ×ופה טיפה ×חרת, שווה ב×מת ×œ×”×•×¦×™× ×ותה 4-5 דקות ×§×•×“× ×× × ×“×ž×” לך ×©×”×™× ×פויה מדי.
טעמת במקרה כדי לבדוק?
×× ××ž×•×¨×™× ×œ×©×™× ×ת ×”×’× ×ש ×›×©×”×™× ×¢×•×“ חמה ורכה במרכז, ××– ×ין בעיה להפוך ×ותה קוד×? ×”×™× ×ª×™×©×ר יציבה בלי להעביר כמה שעות במקרר?
×”×™×™ קרן, עדיף ×œ× ×œ×”×¤×•×š ×ת העוגה בכל מקרה, ×’× ×›×©×”×™× ×§×¨×” בגלל ×©×”×ž×¨×§× ×©×œ×” פ×דג’×™ ורך ×•×œ× ×›×ž×• עוגה בחושה. ×’× ×× ×”×¢×•×’×” ×ª×¦× ×œ×š מעט שקועה ×ו ×œ× ×™×©×¨×”, ×”×’× ×ש יכסה ×ת הכל ויהפוך ×ת השכבה ×”×¢×œ×™×•× ×” לישרה.
בהצלחה!
×”×™ רחלי, רציתי לש×ול ×× × ×¨××” לך ש×פשר להוסיף חתיכות ×ª×•×ª×™× ×§×˜× ×•×ª לתערובת?
תודה מר×ש
היי שירלי,
בעקרון ×פשר ×בל ב×פייה ×”×ª×•×ª×™× ×ž×’×™×¨×™× ×”×¨×‘×” × ×•×–×œ×™× ××– ×”× ×œ× ×™×©×ž×¨×• על ×”×ž×¨×§× ×•×”×˜×¢× ×©×œ×”×.
מה שכן, ×פשר לפזר מעל שכבה של פרוסות ×ª×•×ª×™× ×•××– ×”×˜×¢× ×©×œ×”× ×™×”×™×” ×“×•×ž×™× × ×˜×™ יותר ×•×œ× ×¨×§ בצדדי×.
בהצלחה!
מה כמות שמן הקוקוס לעוגה? (כדי להמיק ×ת החמ××” לשומן פרווה)
חג שמח!
תודה על המתכון.×× ×™ עכשיו משתדלת להכין ×וכל ברי×. כשר×יתי ש×ין קמח ×•× ×™×ª×Ÿ להמיר ×ת החמ××” לשמן קוקוס ו×ת ×”×©×ž× ×ª המתוקה ×œ×§×¨× ×§×•×§×•×¡. הש×לה היחידה ×©× ×•×ª×¨×” לי: ×”×× × ×™×ª×Ÿ להמיר ×ת הסוכר לסיל×ן ×ו מייפל ו××™×–×” כמות?
×”×™×™!! ×”×›× ×ª×™ ×ת העוגה, ××ž× × ×¢× ×©×•×§×•×œ×™×ª ×‘×ž×§×•× ×§×§×ו…. ×•×‘× × ×•×ª ×‘×ž×§×•× ×ª×•×ª×™× :) ×™×¦× ×˜×¢×™× ×˜×¢×™× ×˜×¢×™×!!!
תודה
××™×–×” ×›×™×£ לשמוע. תודה שחזרת לשתף. ×•×‘× × ×•×ª ×–×” ב×מת רעיון מעולה!
עוגה מעולה,סוף הדרך….העוגה ×”×›×™ טעימה ש×כלתי ,תודה על מתכון ×ž× ×¦×—!
ממש משמח לשמוע. תודה רבה
×”×›× ×ª×™ לפי החישוב של הגדלת הכמויות, ומחכה כבר לטעוׅ
×יך ×™×¦× ×‘×¡×•×£?
×חרי ×”×פייה, כמה זמן במקרר?
רחלי,רציתי לומר תודה. כל ×¤×¢× ×©×× ×™ ×ž× ×¡×” מתכון שלך ×ת ×œ× ×ž×כזבת. העוגה ×™×¦× ×ž×¢×•×œ×”!× ×¡×™×ª×™ להוכיח לגיסתי ש×פשר להכין עוגה ×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ ושעדיין תהיה טעימה והצלחתי. תודה רבה
×”×›×™ שימחת ×ותי :)
העוגה פשוט מעולה! פ×דג’ית בטירוף, רכה, לחה ומשגעת! ×ª×¢× ×•×’ לשוקוהוליקי×! ×”×›× ×ª×™ ×ותה ×œ×™×•× ×”×•×œ×“×ª של חברה × ×˜×•×œ×ª מיקסר וזו הייתה הצלה. ×œ× ×”×™×ª×” לה ×ª×‘× ×™×ª עגולה 20 ×ו 22 ××– עשיתי בתבלית ××™× ×’×œ×™×© ×§×™×™×§ ×•×™×¦× ×ž×•×©×œ×.
××™×–×” ×›×™×£ לשמוע! ותודה שחזרת לשתף <3
×”×™×™:) × ×™×ª×Ÿ להוסיף 20% למתכון, ועדיין להש×יר ×ת העוגה ×‘×ª×‘× ×™×ª 20?×× ×™ צריכה ×ותה גבוהה הרבה יותר עבור לקוחה שביקשה.
×©×œ×•× ×¨×—×œ×™, העוגה מעולה! ×× ×—× ×• ×ž×›×™× ×™× ×ותה בכל ×”×–×“×ž× ×•×ª וכל מי ×©×•×•×™× ×ž×ª×œ×”×‘. תודה רבה רבה לך!!!
×× ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת ×”×‘×™×¦×™× (××•×ž× × ×œ× ×ª×”×™×” בחושה) יכול להיות שתהיה יותר גבוהה?