ï»� עוגת שוקולד קלה להכנה (×œ×œ× ×§×ž×—) ×ו: עוגת גילי | foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ - עוגת שוקולד קלה להכנה (×œ×œ× ×§×ž×—) ×ו: עוגת גילי

עוגת שוקולד קלה להכנה (×œ×œ× ×§×ž×—) ×ו: עוגת גילי

קערה ×חת, מטרפה ו-30 דקות פנויות (כולל זמן ×”×פייה) ויש ×œ×›× ×¢×•×’×ª שוקולד, ×‘×ž×¨×§× ×¤×דג’, שנמסה בפה. ו×פילו ×ין בה קמח

סטריפ משהו טעי×
×‘×©× ×™× ×”×חרונות, כמעט בכל ×ירוע ש×× ×™ מתבקשת להכין ×ליו קינוח, ×× ×™ מכינה ×ת העוגה ×”×–×ת. קלות ×”×”×›× ×”, שעומדת בניגוד גמור ×œ×¨×•×©× ×•×œ×˜×¢× ×©×œ×”, הופכת ×ותה לקינוח ×”×ולטימטיבי.

כשהתחלתי ×ת הטור ×”×–×”, לפני יותר מחצי שנה (×יך שהזמן טס!) רציתי להתחיל ×ותו ×¢× ×”×ž×ª×›×•×Ÿ ×”×–×”, ×בל ברגע ×”×חרון וויתרתי. קצת ×›×™ רציתי לשמור ×ת העוגה ×”×–×ת לעצמי וקצת ×›×™ חיכיתי ×œ×™×•× ×”×ž×ª××™×.

××– ×”×™×•× ×”×ž×ª××™× ×”×’×™×¢, וממש עכשיו  ××— שלי חוגג ×™×•× ×”×•×œ×“×ª 30. רחוק ×לפי ×§×™×œ×•×ž×˜×¨×™× ×ž×”×‘×™×ª, בלי משפחה שתעיר ×ותו ותשיר לו שירי ×™×•× ×”×•×œ×“×ª משנת תרפפו (טוב, ×ולי ×”×•× ×‘×¢×¦× ×¨×§ הרוויח).

לחיות ב×רץ זרה, ×’× ×× ×œ×ª×§×•×¤×” קצרה יחסית, ×–×” ×œ× ×¤×©×•×˜. ולמרות ששנינו קורצנו מחומר ×חר לגמרי, ×ין לי ספק ×©×’× ×”×•×, כמו ×חותו הבעייתית, ×”×™×” מעדיף לחגוג ×ת שינוי הקידומת ב×רץ.

×‘×ž×§×•× ×–×”, ועד ×©×”×•× ×™×—×–×•×¨ (ממש בקרוב) החלטתי לשתף ××ª×›× ×‘×ž×ª×›×•×Ÿ לעוגה ×”×–×ת, ×©×œ× ×ž×–×ž×Ÿ הכנו ×ותה ביחד. ו×× ×”×•×, ש××£ ×¤×¢× ×œ× ×”×›×™×Ÿ קינוח בחייו, הצליח להכין, ×ין סיכוי ש××ª× ×œ× ×ª×¦×œ×™×—×•.

ומכ×ן, תרשו לי ×’× ×œ×חל לו המון המון מזל טוב. ×ין לי ספק שהשנה ×”×–×ת תהיה מ×תגרת ומרגשת ובעיקר מל××” בחוויות שתרצה לזכור. ובינתיי×, הדלקתי לך נר לשנה הב××”, עכשיו תעשה פווו ותבקש מש×לה.

עוגת שוקולד ×œ×œ× ×§×ž×—. צילו×: רחלי קרוט

עוגת שוקולד גילי

זריקה מרוכזת של שוקולד ×œ×•×¨×™×“×™× â€“ היעדר הקמח הופך ×ת ×”×ž×¨×§× ×œ×¤×דג’×™ ונמס בפה. ו×פילו ×œ× ×¦×¨×™×š מיקסר. רק קערה, מטרפה ו-30 דקות פנויות.

×ž×¦×¨×›×™× (לתבנית 22 ×ו לגודל 20 ×× ×¨×•×¦×™× ×ת העוגה גבוהה יותר):
130 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, קצוץ גס
130 ×’×¨× ×—×ž××”
3/4 כוס (150 גר×) סוכר
3 ביצי×
1/2 כוס (55 גר×) ×§×§×ו ×יכותי, מנופה
כפית תמצית וניל ×מיתית
2 כפות ליקר ×“×•×‘×“×‘× ×™× (×œ× ×—×•×‘×”) – ×פשר ×’× ×œ×™×§×¨ קפה ×ו ליקר תפוזי×

×’× ×ש שוקולד:
130 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, שבור לקוביות
125 מ”ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

×ופן ×”×›× ×”:
â€¢Â ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל-180 מעלות.
• בקערה רחבה, שמת×ימה למיקרו, ×©×ž×™× ×ת השוקולד והחמ××” ×•×ž×ž×™×¡×™× ×‘×ž×™×§×¨×•. כל ×¤×¢× ×‘×ž×©×š 30 שניות ומוצי××™× ×”×—×•×¦×” לערבוב קצר. עד שהחמ××” והשוקולד × ×ž×¡×™× ×œ×’×ž×¨×™. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×§×¢×¨×” ×¢× ×”×©×•×§×•×œ×“ ×ת הסוכר, ×˜×•×¨×¤×™× ×ž×¢×˜ עד שהסוכר נבלע בתערובת.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×‘×™×¦×™×, בכל ×¤×¢× ×‘×™×¦×” ×חת ×•×˜×•×¨×¤×™× ×¢×“ ×©×”×™× × ×‘×œ×¢×ª.Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הוניל והליקר וטורפי×.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×§×§×ו מנופה (חשוב לנפות ×›×™ ×œ× ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×™×•×ª×¨ מדי ×חרי ההוספה ולכן ×¢×œ×•×œ×™× ×œ×”×©×ר גושי ×§×§×ו בתערובת) ×•×ž×§×¤×œ×™× ×¢× ×œ×§×§×Ÿ ×ו מטרפה רק עד שהתערובת ×חידה. ×ž×§×¤×™×“×™× ×œ× ×œ×¢×¨×‘×‘ יותר מדי מהרגע שהקק×ו נכנס לשוקולד.
• ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ª×‘× ×™×ª עגולה משומנת (עדיף להניח עיגול של נייר ×פייה בתחתית התבנית לחילוץ ×ž×•×©×œ× ×©×œ העוגה)  ו××•×¤×™× ×‘×ž×©×š 25 דקות בדיוק. העוגה תש×ר מעט רכה ×‘×¤× ×™× ×•×–×” בסדר. ×œ× ×ž×“×•×‘×¨ על בצק פירורי.
• ×ž×¦×¤×™× ×ת העוגה, בעודה חמה, בגנ×ש שוקולד: ×ž×—×ž×ž×™× ×ת השמנת עד לסף רתיחה, ×ž× ×™×—×™× ×ת השוקולד בקערה ×•×©×•×¤×›×™× ×¢×œ×™×• ×ת השמנת החמה.
â€¢Â ×ž×ž×ª×™× ×™× ×“×§×” ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ עד שנוצר רוטב שוקולדי מבריק וחלק. ×©×•×¤×›×™× ×¢×œ העוגה ×•×ž×¦× × ×™× ×‘×—×•×¥ עד ×©×”×™× ×ž×ª×§×¨×¨×ª מעט.
â€¢Â ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ž×§×¨×¨ ×•×ž×¦× × ×™× ×¢×“ ×©×”×™× ×§×¨×” לגמרי (×ל תדלגו על הקירור ×›×™ העוגה רכה ×חרי ×”×פייה והקירור מייצב ×ותה).
• לפני ההגשה מוצי××™× ×”×—×•×¦×” לחצי שעה-שעה כדי ×©×”×™× ×ª×ª×¨×›×š מעט (×œ× ×—×•×‘×”, ×”×™× × ×”×“×¨×ª ×’× ×§×¨×”).

עוגת שוקולד ×œ×œ× ×§×ž×—. צילו×: רחלי קרוט

הערות:
• הצעת הגשה (כמו בתמונה) – ×ž×’×¨×¨×™× ×ž×¢×œ העוגה שוקולד מריר ×•×ž×§×©×˜×™× ×‘×§×•×‘×™×•×ª תותי×.
• ×ופציה נוספת להגשה – ×˜×•×—× ×™× 10 ×ª×•×ª×™× ×¢× ×›×¤×™×ª מיץ לימון וכף ×בקת סוכר ×•×ž×’×™×©×™× ×ת רוטב ×”×ª×•×ª×™× ×¢×œ צלחת ×¢× ×”×¢×•×’×”. החמצמצות של התות תשלב מעולה ×¢× ×”×ž×ª×™×§×•×ª של העוגה.
• ו×גב, ניתן לקשט ×ותה ×¢× ×¤×§×× ×™× ×ž×¡×•×›×¨×™× ×§×¦×•×¦×™× ×’×¡, תלוליות קצפת, פירורי מקופלת ×ו ×“×•×‘×“×‘× ×™× ×˜×‘×•×œ×™× ×‘×©×•×§×•×œ×“.
• ×פשר לוותר על הליקר ×•×’× ×¢×œ הוניל ×בל ×”× ×ž×וד מוסיפי×.
• כדי שהעוגה ×ª×¦× ×˜×•×‘ (×›×™ ×ין קמח שיחזיק ×ותה) חשוב להשתמש בשוקולד ×יכותי שמוצקי ×”×§×§×ו בו ×’×‘×•×”×™× ×™×•×ª×¨.
• כל עוד ×œ× ×”×•×¡×¤×ª× ×ת ×”×§×§×ו ×פשר לטרוף כמה שרוצי×, ×חרי ההוספה מומלץ לערבב כמה שפחות, רק עד שהתערובת ×חידה.
• העוגה טעימה יותר ×חרי שהייה קצרה מחוץ למקרר.
â€¢Â ×¨×•×¦×™× ×¤×¨×•×•×”? המירו ×ת החמ××” במחמ××”/מרגרינה/שמן קוקוס ו×ת השמנת המתוקה ×‘×§×¨× ×§×•×§×•×¡.
• והכי חשוב (נסחפתי קלות), ×ל תשכחו לפרוס ×ותה ×¢× ×¡×›×™×Ÿ ×©×˜×‘×œ×ª× ×§×•×“× ×‘×›×•×¡ ×¢× ×ž×™× ×¨×•×ª×—×™×. בשביל מה ×¢×‘×“×ª× ×›×œ כך קשה (טוב נו, ×œ× ×ž×ž×© קשה) ×× ×œ× ×‘×©×‘×™×œ לקבל פרוסות ישרות ויפות?

×‘×˜×•×¨×™× ×”×§×•×“×ž×™× ×©×œ “משהו טעיד:
בייגלה בציפוי שוקולד וסוכריות צבעוניות
קציצות קינו××” ×פויות

בומב כדורי שוקולד נוטלה

מיני פרעצלס

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי נוטלה

עוגת ×‘×™×¡×§×•×•×™×˜×™× ×¢× ×§×¨× ×©×•×§×•×œ×“  ותותי×

עוגות נוטלה מ-3 מצרכי×

צילומי×: רחלי קרוט

הכנת×? יש ×œ×›× ×©×לות לגבי המתכון? כתבו למטה בתגובות ×ו פרסמו ×ת התמונות של העוגה שהכנת× בקבוצת הפייסבוק

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של ×¡×‘×ª× ×•×œ×¦×“ הפירושקי והלביבות של סב×. ×”×˜×¢×ž×™× ×”×לה הפכו ×©× ×™× ×חר כך לתשוקה גדולה ל×וכל ולזיכרונות ×©×ž×’×™×¢×™× ×‘×™×—×“ ×יתו.

מגדלת עגבניות שרי, ×¤×œ×¤×œ×™× ×—×¨×™×¤×™× ×•×ת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת ×ת ×תר פודפייג'.

וכן, יש לי ב×מת ×לרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת רחלי קרוט (צפו בכול×...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

58 תגובות

  1. ×”×™. רציתי לדעת ×× ×פשר להשתמש בשמן קנולה ×‘×ž×§×•× ×”×—×ž××”.

  2. ×©×œ×•× ×¨×—×œ×™,
    רציתי לש×ול מה היחס של ×”×—×•×ž×¨×™× ×× ×¨×•×¦×™× ×œ×”×’×“×™×œ לתבנית 26 (בכל ×–×ת, צריך לה×כיל ×ת ×”××•×¨×—×™× ×©×œ פסח…)

    תודה!

    • ×”×™×™ לימור,
      כדי להמיר לגודל 26 צריך להוסיף 40% על כל המרכיבי×. ×× ×™ גרועה במתמטיקה :) ××– מציעה לך לבדוק ×ותי, ×בל ×”× ×” לפי ×”×—×™×©×•×‘×™× ×©×œ×™:

      ×ž×¦×¨×›×™× (לתבנית 26):
      180 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, קצוץ גס
      180 ×’×¨× ×—×ž××”
      כוס סוכר
      4 ביצי×
      80 ×’×¨× ×§×§×ו ×יכותי, מנופה
      ×›×£ תמצית וניל ×מיתית
      3-4 כפות ליקר ×“×•×‘×“×‘× ×™× (×œ× ×—×•×‘×”) – ×פשר ×’× ×œ×™×§×¨ קפה ×ו ליקר תפוזי×

      ×’× ×ש שוקולד:
      180 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר, שבור לקוביות
      180 מ”ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

  3. ×”×™×™ ×וכל להשתמש בתבניות ×ישיות ל×פיית העוגה ? ×ו שזה יהרוס ×ת ×”×ž×¨×§× ×©×œ×” ?

    • הכוונה לתבניות קטנות ×בל שטוחות? ×× ×›×Ÿ, ××– ×ין בעיה. ×–×” ×œ× ×™×¢×‘×•×“ במנז’×˜×™× ×œ×¢×•×ž×ª ×–×ת ×›×™ ×”×ž×¨×§× ×“×—×•×¡ כמו פ×דג’.

  4. ×”×™×™ ×פשר להשתמש ×‘×ž×§×•× ×—×ž××” במחמ××”???

  5. היי רחלי, העוגה ממש ממש ממש נמוכה נכון?
    הכנסתי ×ותה עכשיו לתנור ×¢× ×ª×‘× ×™×ª בגודל 22 והגובה של העוגה של ×ולי 2 ס”מ

    • ×”×™×™ הדר,
      העוגה ×כן יחסית נמוכה ×× ×›×™ ×œ× 2 ס”מ (מה ש×ת רו××” ×›×ן בתמונה ×–×” ×¢× ×ª×‘× ×™×ª 22). בכל מקרה ×”×’× ×ש מוסיף לה לפחות עוד ס”מ.

  6. ×”×™×™! ×פשר ×œ×—×ž× ×ת העוגה בטוסטר ×ובן? ×× ×›×Ÿ, ב×יזו טמפרטורה?
    ×•×œ× ×ª×™×›× ×¡ בו תבנית עגולה, ×פשר תבנית ×חרת קטנה יותר?

    תודה!

    • ×”×™×™ ענבר,
      ×× ×ת מתכוונת ל×פייה של העוגה (×œ× ×œ×—×™×ž×•× ×חרי) ××– כן, ×ין בעיה. רק תשימי לב שבגלל שטוסטר ×ובן ×ופה בצורה ×œ× ×œ×’×ž×¨×™ שווה, מומלץ לסובב ×ת התבנית כמה דקות לפני ×¡×™×•× ×”×פייה.

      לגבי התבנית, ×פשר תבנית מרובעת (×œ× ×ינגליש ×§×™×™×§) כמו ש××•×¤×™× ×‘×¨×וניז. במקרה ×”×–×” הייתי משתמשת בגודל 20.

      בהצלחה!

      • תודה! ×–×” בסדר תבנית חד פעמית כסופה?

        • ×œ× × ×™×¡×™×ª×™, ×בל ×œ× ×—×•×©×‘×ª שתהיה בעיה. רק תשמני ×ותה קצת שיהיה קל יותר לשחרר ×ת העוגה ×חר כך. ×•×œ× ×œ×©×›×•×— לקרר ×ותה היטב לפני ×©×¤×•×¨×¡×™× :)

  7. רחלי, עכשיו טעמתי ×ת העוגה ×•×”×™× ×™×¦××” סוף הדרך!!! ××•×ž× × × ×ž×•×›×” ×בל ×–×” כבר ×œ× ×ž×©× ×”, ×”×™× ×ž×ž×© ממש טעימה! זו עוגת השוקולד הר×שונה שהכנתי (: חבל ש××™× ×פשר לצרף לפה תמונה שתיר××™

  8. ×”×™×™ יקירה…
    העוגה נר×ת נהדר..ו×× ×™ רצה להכין. בתמונה ×”×™× × ×¨×ת גבוהה! לפי התגובות הבנתי שמ×וד נמוכה. ×× ×כין בתבניות ×ישיות עגולות קטנות של מ×פינס..×–×” ×™×¦× ×’×‘×•×” יותר ויפה להגשה?
    תודה וחג נפל×
    קרן

    • ×”×™×™ קרן,

      ×”×™× ×ª×¦× ×œ×š גבוהה בתבנית 20 ×ו קצת יותר נמוכה בתבנית 22. תבניות של מ×פינס (×¢× ×ž× ×–’טי×) ×œ× ×ž×ž×© יחזיקו ×›×™ מדובר בעוגה שיותר דומה לבר×וניז רך ודחוס מ×שר עוגה בחושה שתופחת למעלה.

      ××– 2 ×ופציות – ×ו ל×פות בתבנית 20 (בעיני ×–×” הגודל ×”×›×™ יפה להגשה), ×ו להוסיף ×œ×ž×¦×¨×›×™× 20% ול×פות ב-22 (×× ×¨×•×¦×™× ×’×‘×•×”×” כמובן).

      חג שמח!

  9. עוגה נהדרת! הכנתי והיה הצלחה מסחררת. הב×סה היחידה ×©×œ× × ×©×ר ממנה פירור פסוף ×”×ירוח ×—×—×—×—×—.
    לדעתך ×× ×¢×•×©×™× ×›×ž×•×ª כפולה בתבנית גדולה יותר נגיד 26 ×ו 24 העוגה ×ª×¦× ×’×‘×•×” יותר ועדין מוצלחת?
    תודה!

    • ×וי, ×יך פספסתי ×ת התגובה שלך :( ×”×›×™ תענוג לשמוע.

      וכן, ×ין בעיה להכפיל כמויות. כתבתי בתגובה ×”-6 ×ת כמות ×”×ž×¦×¨×›×™× ×œ×ª×‘× ×™×ª 24 (ו××– העוגה ×ª×¦× ×’×‘×•×”×” יותר) ×ו 26 לעוגה קצת יתר נמוכה. צריך כמובן לקחת בחשבון שיש ×’× ×¡”מ של ×’× ×ש ובכלל שהעוגה × ×•×¨× ×¢×©×™×¨×” ××– ×ין צורך ב×מת בגובה גבוה מדי.

  10. Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2025/04. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

    מלכה ×ת

  11. עוגה מעולה הכנתי ×ותה ×¤×¢×ž×™×™× ×ª×•×“×” על המתכון

  12. העוגה תופחת בתנור ×ו שזה הגובה כמו המסה ?

  13. מה ×פשר ×œ×©×™× ×‘×ž×§×•× ×§×§×ו?

    • ×”×™×™ ×ביטל,
      ×—×™×™×‘×™× ×§×§×ו ×›×™ ×ין בעוגה המון שוקולד כדי להמיר ×ותו בקמח. ×פשר לנסות ×ולי שוקולית ×× ×›×™ ×œ× × ×™×¡×™×ª×™ ××£ ×¤×¢× ××– קשה לי להגיד ×יך יצ×.

  14. ×”×™×™. ×פשר לקבל המרת ×ž×¨×›×™×‘×™× ×œ×ª×‘× ×™×ª 24?

  15. רחל פולק

    רחלי יש לי ש×לה ,בפה יש לי ×˜×¢× ×©×œ עוגת שוקולד מצופה ×‘×§×¨× ×§×•×§×•×¡ ,×ולי יש לך במקרה ×ת המתכון???? ×שמח מ×וד ×× ×›×Ÿ.

  16. עוגה מעולה!! ×× ×™ ממליצה ×ותה מ×וד!! תודה רבה על המתכון!

  17. רחלי העוגה נהדרת! ניר××” לי ש×כין ×ותה מחר בבוקר לכבוד שבת.

  18. ×פשר להכין מר×ש ולהקפי×?

    • ×œ× × ×¨××” לי שצריכה להיות בעיה ×× ×›×™ עדיף לצפות בגנ×ש ×™×•× ×œ×¤× ×™ ההגשה ×ו ב×ותו ×™×•× ×›×ž×” שעות קוד×.

      בכל מקרה ×ין בעיה להכין ×ת העוגה ×’× ×™×•×ž×™×™× ×œ×¤× ×™, ×”×™× ×ž×—×–×™×§×” נהדר במקרר (והכי טעימה כמה דקות ×חרי שמוצי××™× ×ž×”×ž×§×¨×¨).

      בהצלחה!

  19. הכנתי ×ת העוגה עכשיו, בתבנית של 22… נר××” הוצ×תי ×ותה בדיוק ל×חר 25 דקות, ולדעתי יש פה פספוס. מי שמכינה בתבנית 22, מציעה לשקול ×œ×”×•×¦×™× ×ותה מעט לפני.. בגלל שבלילה דקה יותר לדעתי × ×פית יותר מהר..
    ×שמח לתגובה ממך רחלי, בכל ×ופן הריח משגע:)

    • ×”×™×™ תמר,
      ×”×™× ×™×¦××” יבשה ×ו שנדמה לך ×©×”×™× ×פויה מדי בגלל המר××” שלה? בכל מקרה העוגה עצמה מ×וד דחוסה ופ×דג’ית ××– די קשה לה להתייבש. בגלל שכל תנור ×ופה טיפה ×חרת, שווה ב×מת ×œ×”×•×¦×™× ×ותה 4-5 דקות ×§×•×“× ×× × ×“×ž×” לך ×©×”×™× ×פויה מדי.

      טעמת במקרה כדי לבדוק?

  20. ×× ××ž×•×¨×™× ×œ×©×™× ×ת ×”×’× ×ש ×›×©×”×™× ×¢×•×“ חמה ורכה במרכז, ××– ×ין בעיה להפוך ×ותה קוד×? ×”×™× ×ª×™×©×ר יציבה בלי להעביר כמה שעות במקרר?

    • ×”×™×™ קרן, עדיף ×œ× ×œ×”×¤×•×š ×ת העוגה בכל מקרה, ×’× ×›×©×”×™× ×§×¨×” בגלל ×©×”×ž×¨×§× ×©×œ×” פ×דג’×™ ורך ×•×œ× ×›×ž×• עוגה בחושה. ×’× ×× ×”×¢×•×’×” ×ª×¦× ×œ×š מעט שקועה ×ו ×œ× ×™×©×¨×”, ×”×’× ×ש יכסה ×ת הכל ויהפוך ×ת השכבה העליונה לישרה.

      בהצלחה!

  21. שירלי

    ×”×™ רחלי, רציתי לש×ול ×× × ×¨××” לך ש×פשר להוסיף חתיכות ×ª×•×ª×™× ×§×˜× ×•×ª לתערובת?
    תודה מר×ש

    • ×”×™×™ שירלי,
      בעקרון ×פשר ×בל ב×פייה ×”×ª×•×ª×™× ×ž×’×™×¨×™× ×”×¨×‘×” × ×•×–×œ×™× ××– ×”× ×œ× ×™×©×ž×¨×• על ×”×ž×¨×§× ×•×”×˜×¢× ×©×œ×”×.
      מה שכן, ×פשר לפזר מעל שכבה של פרוסות ×ª×•×ª×™× ×•××– ×”×˜×¢× ×©×œ×”× ×™×”×™×” דומיננטי יותר ×•×œ× ×¨×§ בצדדי×.

      בהצלחה!

  22. ×ביגיל

    מה כמות שמן הקוקוס לעוגה? (כדי להמיק ×ת החמ××” לשומן פרווה)
    חג שמח!

  23. תודה על המתכון.×× ×™ עכשיו משתדלת להכין ×וכל ברי×. כשר×יתי ש×ין קמח וניתן להמיר ×ת החמ××” לשמן קוקוס ו×ת השמנת המתוקה ×œ×§×¨× ×§×•×§×•×¡. הש×לה היחידה שנותרה לי: ×”×× × ×™×ª×Ÿ להמיר ×ת הסוכר לסיל×ן ×ו מייפל ו××™×–×” כמות?

  24. ×”×™×™!! הכנתי ×ת העוגה, ××ž× × ×¢× ×©×•×§×•×œ×™×ª ×‘×ž×§×•× ×§×§×ו…. ובננות ×‘×ž×§×•× ×ª×•×ª×™× :) ×™×¦× ×˜×¢×™× ×˜×¢×™× ×˜×¢×™×!!!
    תודה

  25. עוגה מעולה,סוף הדרך….העוגה ×”×›×™ טעימה ש×כלתי ,תודה על מתכון מנצח!

  26. הכנתי לפי החישוב של הגדלת הכמויות, ומחכה כבר לטעוׅ

  27. ×חרי ×”×פייה, כמה זמן במקרר?

  28. רחלי,רציתי לומר תודה. כל ×¤×¢× ×©×× ×™ מנסה מתכון שלך ×ת ×œ× ×ž×כזבת. העוגה ×™×¦× ×ž×¢×•×œ×”!נסיתי להוכיח לגיסתי ש×פשר להכין עוגה ×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ ושעדיין תהיה טעימה והצלחתי. תודה רבה

  29. העוגה פשוט מעולה! פ×דג’ית בטירוף, רכה, לחה ומשגעת! תענוג לשוקוהוליקי×! הכנתי ×ותה ×œ×™×•× ×”×•×œ×“×ª של חברה נטולת מיקסר וזו הייתה הצלה. ×œ× ×”×™×ª×” לה תבנית עגולה 20 ×ו 22 ××– עשיתי בתבלית ×ינגליש ×§×™×™×§ ×•×™×¦× ×ž×•×©×œ×.

  30. ×”×™×™:) ניתן להוסיף 20% למתכון, ועדיין להש×יר ×ת העוגה בתבנית 20?×× ×™ צריכה ×ותה גבוהה הרבה יותר עבור לקוחה שביקשה.

  31. ×©×œ×•× ×¨×—×œ×™, העוגה מעולה! ×נחנו ×ž×›×™× ×™× ×ותה בכל הזדמנות וכל מי ×©×•×•×™× ×ž×ª×œ×”×‘. תודה רבה רבה לך!!!

  32. ×× ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת ×”×‘×™×¦×™× (××•×ž× × ×œ× ×ª×”×™×” בחושה) יכול להיות שתהיה יותר גבוהה?

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top