ļ»� עוגת שוקולד קלה להכנה (ללא קמח) או: עוגת גילי | foodpage – כל ×”×ž×Ŗ×›×•× ×™× במקום אחד replicas watch china
×Ø×©×•× כבר?
התחבר
לא ×Ø×©×•×?
×”×™×Ø×©×
××Ŗ× כאן: Home - ללא גלוטן - עוגת שוקולד קלה להכנה (ללא קמח) או: עוגת גילי

עוגת שוקולד קלה להכנה (ללא קמח) או: עוגת גילי

קערה אחת, ×ž×˜×Ø×¤×” ו-30 דקות פנויות (כולל זמן האפייה) ויש לכם עוגת שוקולד, ×‘×ž×Ø×§× פאדג’, שנמהה בפה. ואפילו אין בה קמח

×”×˜×Ø×™×¤ משהו טעים
בשנים האחרונות, כמעט בכל אירוע שאני ×ž×Ŗ×‘×§×©×Ŗ להכין אליו קינוח, אני מכינה את העוגה הזאת. ×§×œ×•×Ŗ ההכנה, ×©×¢×•×ž×“×Ŗ בניגוד ×’×ž×•×Ø ×œ×Ø×•×©× ולטעם שלה, הופכת אותה לקינוח האולטימטיבי.

×›×©×”×Ŗ×—×œ×Ŗ×™ את ×”×˜×•×Ø הזה, לפני יותר מחצי שנה (איך שהזמן טה!) רציתי ×œ×”×Ŗ×—×™×œ אותו עם ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ הזה, אבל ברגע ×”××—×Ø×•×Ÿ וויתרתי. קצת כי רציתי ×œ×©×ž×•×Ø את העוגה הזאת לעצמי וקצת כי ×—×™×›×™×Ŗ×™ ליום ×”×ž×Ŗ××™×.

אז היום ×”×ž×Ŗ××™× הגיע, וממש עכשיו  אח שלי חוגג יום ×”×•×œ×“×Ŗ 30. רחוק אלפי ×§×™×œ×•×ž×˜×Ø×™× ×ž×”×‘×™×Ŗ, בלי משפחה שתעיר אותו ותשיר לו שירי יום ×”×•×œ×“×Ŗ ×ž×©× ×Ŗ תרפפו (טוב, אולי הוא בעצם רק הרוויח).

×œ×—×™×•×Ŗ בארׄ זרה, גם אם ×œ×Ŗ×§×•×¤×” קצרה ×™×—×”×™×Ŗ, זה לא פשוט. ×•×œ×ž×Ø×•×Ŗ ששנינו קורצנו ×ž×—×•×ž×Ø אחר ×œ×’×ž×Ø×™, אין לי הפק שגם הוא, כמו אחותו הבעייתית, היה מעדיף לחגוג את שינוי ×”×§×™×“×•×ž×Ŗ בארׄ.

במקום זה, ועד שהוא יחזור (ממש בקרוב) ×”×—×œ×˜×Ŗ×™ לשתף ××Ŗ×›× ×‘×ž×Ŗ×›×•×Ÿ לעוגה הזאת, שלא מזמן הכנו אותה ביחד. ואם הוא, שאף פעם לא הכין קינוח בחייו, הצליח להכין, אין היכוי ×©××Ŗ× לא ×Ŗ×¦×œ×™×—×•.

ומכאן, תרשו לי גם לאחל לו המון המון מזל טוב. אין לי הפק שהשנה הזאת ×Ŗ×”×™×” ×ž××Ŗ×’×Ø×Ŗ ×•×ž×Ø×’×©×Ŗ ובעיקר מלאה בחוויות שתרצה ×œ×–×›×•×Ø. ×•×‘×™× ×Ŗ×™×™×, ×”×“×œ×§×Ŗ×™ לך נר לשנה הבאה, עכשיו תעשה פווו ותבקש משאלה.

עוגת שוקולד ללא קמח. צילום: ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

עוגת שוקולד גילי

זריקה ×ž×Ø×•×›×–×Ŗ של שוקולד ×œ×•×Ø×™×“×™× – היעדר הקמח הופך את ×”×ž×Ø×§× לפאדג’י ונמה בפה. ואפילו לא ×¦×Ø×™×š ×ž×™×§×”×Ø. רק קערה, ×ž×˜×Ø×¤×” ו-30 דקות פנויות.

×ž×¦×Ø×›×™× (×œ×Ŗ×‘× ×™×Ŗ 22 או לגודל 20 אם ×Ø×•×¦×™× את העוגה גבוהה יותר):
130 ×’×Ø× שוקולד ×ž×Ø×™×Ø, קצוׄ ×’×”
130 ×’×Ø× חמאה
3/4 כוה (150 ×’×Ø×) הוכר
3 ביצים
1/2 כוה (55 ×’×Ø×) קקאו איכותי, מנופה
כפית ×Ŗ×ž×¦×™×Ŗ וניל ××ž×™×Ŗ×™×Ŗ
2 כפות ×œ×™×§×Ø דובדבנים (לא חובה) – אפשר גם ×œ×™×§×Ø קפה או ×œ×™×§×Ø ×Ŗ×¤×•×–×™×

גנאש שוקולד:
130 ×’×Ø× שוקולד ×ž×Ø×™×Ø, שבור ×œ×§×•×‘×™×•×Ŗ
125 מ”ל (1/2 מיכל) ×©×ž× ×Ŗ ×ž×Ŗ×•×§×”

אופן הכנה:
ā€¢Ā ×ž×—×ž×ž×™× תנור ל-180 ×ž×¢×œ×•×Ŗ.
• בקערה רחבה, ×©×ž×Ŗ××™×ž×” ×œ×ž×™×§×Ø×•, שמים את השוקולד והחמאה וממיהים ×‘×ž×™×§×Ø×•. כל פעם במשך 30 שניות ומוציאים החוצה ×œ×¢×Ø×‘×•×‘ קצר. עד שהחמאה והשוקולד נמהים ×œ×’×ž×Ø×™. ×ž×¢×Ø×‘×‘×™× היטב.
ā€¢Ā ×ž×•×”×™×¤×™× ×œ×§×¢×Ø×” עם השוקולד את ההוכר, ×˜×•×Ø×¤×™× מעט עד שההוכר נבלע בתערובת.
ā€¢Ā ×ž×•×”×™×¤×™× ביצים, בכל פעם ביצה אחת ×•×˜×•×Ø×¤×™× עד שהיא × ×‘×œ×¢×Ŗ.Ā ×ž×•×”×™×¤×™× את הוניל ×•×”×œ×™×§×Ø ×•×˜×•×Ø×¤×™×.
ā€¢Ā ×ž×•×”×™×¤×™× קקאו מנופה (חשוב ×œ× ×¤×•×Ŗ כי לא ×ž×¢×Ø×‘×‘×™× יותר מדי אחרי ההוהפה ולכן עלולים ×œ×”×©××Ø גושי קקאו בתערובת) ומקפלים עם לקקן או ×ž×˜×Ø×¤×” רק עד שהתערובת אחידה. מקפידים לא ×œ×¢×Ø×‘×‘ יותר מדי ×ž×”×Ø×’×¢ שהקקאו × ×›× ×” לשוקולד.
• ×ž×¢×‘×™×Ø×™× ×œ×Ŗ×‘× ×™×Ŗ עגולה ×ž×©×•×ž× ×Ŗ (עדיף להניח עיגול של נייר אפייה בתחתית התבנית לחילוׄ מושלם של העוגה) Ā ×•××•×¤×™× במשך 25 דקות בדיוק. העוגה תשאר מעט רכה בפנים וזה בהדר. לא ×ž×“×•×‘×Ø על בצק פירורי.
• מצפים את העוגה, בעודה חמה, בגנאש שוקולד: מחממים את ×”×©×ž× ×Ŗ עד להף רתיחה, מניחים את השוקולד בקערה ושופכים עליו את ×”×©×ž× ×Ŗ החמה.
ā€¢Ā ×ž×ž×Ŗ×™× ×™× דקה ×•×ž×¢×Ø×‘×‘×™× היטב עד שנוצר ×Ø×•×˜×‘ שוקולדי ×ž×‘×Ø×™×§ וחלק. שופכים על העוגה ומצננים בחוׄ עד שהיא ×ž×Ŗ×§×Ø×Ø×Ŗ מעט.
ā€¢Ā ×ž×¢×‘×™×Ø×™× ×œ×ž×§×Ø×Ø ומצננים עד שהיא קרה ×œ×’×ž×Ø×™ (אל ×Ŗ×“×œ×’×• על הקירור כי העוגה רכה אחרי האפייה והקירור מייצב אותה).
• לפני ההגשה מוציאים החוצה לחצי שעה-שעה כדי שהיא ×Ŗ×Ŗ×Ø×›×š מעט (לא חובה, היא נהדרת גם קרה).

עוגת שוקולד ללא קמח. צילום: ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

הערות:
• הצעת הגשה (כמו ×‘×Ŗ×ž×•× ×”) – ×ž×’×Ø×Ø×™× מעל העוגה שוקולד ×ž×Ø×™×Ø ומקשטים בקוביות ×Ŗ×•×Ŗ×™×.
• אופציה נוהפת להגשה – טוחנים 10 ×Ŗ×•×Ŗ×™× עם כפית מיׄ לימון וכף אבקת הוכר ומגישים את ×Ø×•×˜×‘ ×”×Ŗ×•×Ŗ×™× על ×¦×œ×—×Ŗ עם העוגה. ×”×—×ž×¦×ž×¦×•×Ŗ של התות ×Ŗ×©×œ×‘ מעולה עם ×”×ž×Ŗ×™×§×•×Ŗ של העוגה.
• ואגב, × ×™×Ŗ×Ÿ לקשט אותה עם פקאנים ×ž×”×•×›×Ø×™× קצוצים ×’×”, ×Ŗ×œ×•×œ×™×•×Ŗ קצפת, פירורי ×ž×§×•×¤×œ×Ŗ או דובדבנים טבולים בשוקולד.
• אפשר ×œ×•×•×Ŗ×Ø על ×”×œ×™×§×Ø וגם על הוניל אבל הם מאוד מוהיפים.
• כדי שהעוגה תצא טוב (כי אין קמח שיחזיק אותה) חשוב ×œ×”×©×Ŗ×ž×© בשוקולד איכותי שמוצקי הקקאו בו גבוהים יותר.
ā€¢Ā ×›×œ עוד לא ×”×•×”×¤×Ŗ× את הקקאו אפשר ×œ×˜×Ø×•×£ כמה ×©×Ø×•×¦×™×, אחרי ההוהפה מומלׄ ×œ×¢×Ø×‘×‘ כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
• העוגה טעימה יותר אחרי שהייה קצרה מחוׄ ×œ×ž×§×Ø×Ø.
ā€¢Ā ×Ø×•×¦×™× פרווה? ×”×ž×™×Ø×• את החמאה במחמאה/×ž×Ø×’×Ø×™× ×”/שמן קוקוה ואת ×”×©×ž× ×Ŗ ×”×ž×Ŗ×•×§×” ×‘×§×Ø× קוקוה.
• והכי חשוב (נהחפתי ×§×œ×•×Ŗ), אל תשכחו ×œ×¤×Ø×•×” אותה עם הכין ×©×˜×‘×œ×Ŗ× קודם בכוה עם מים ×Ø×•×Ŗ×—×™×. בשביל מה ×¢×‘×“×Ŗ× כל כך קשה (טוב נו, לא ממש קשה) אם לא בשביל לקבל פרוהות ישרות ויפות?

×‘×˜×•×Ø×™× הקודמים של “משהו טעים“:
בייגלה בציפוי שוקולד והוכריות צבעוניות
קציצות קינואה אפויות

בומב כדורי שוקולד נוטלה

מיני פרעצלה

עוגיות שוקולד צ’יפה במילוי נוטלה

עוגת ביהקוויטים עם ×§×Ø× שוקולד Ā ×•×Ŗ×•×Ŗ×™×

עוגות נוטלה מ-3 ×ž×¦×Ø×›×™×

צילומים:Ā ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

×”×›× ×Ŗ×? יש לכם ×©××œ×•×Ŗ לגבי ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ? כתבו למטה בתגובות או ×¤×Ø×”×ž×• את ×”×Ŗ×ž×•× ×•×Ŗ של העוגה ×©×”×›× ×Ŗ×Ā ×‘×§×‘×•×¦×Ŗ הפייהבוק

×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
×’×“×œ×Ŗ×™ ×ž×Ŗ×—×Ŗ ×œ×”×™× ×Ø ההונגרי של הבתא ולצד הפירושקי ×•×”×œ×‘×™×‘×•×Ŗ של הבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך ×œ×Ŗ×©×•×§×” גדולה לאוכל ×•×œ×–×™×›×Ø×•× ×•×Ŗ שמגיעים ביחד איתו.

×ž×’×“×œ×Ŗ עגבניות שרי, פלפלים ×—×Ø×™×¤×™× ואת הכלבה הפחוהה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי ×‘××ž×Ŗ ××œ×Ø×’×™×” נפשית לטונה.
×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜

×ž×Ŗ×›×•× ×™× ××—×Ø×•× ×™× ×ž××Ŗ ×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜ (צפו בכולם...)

×Ø×—×œ×™ ×§×Ø×•×˜
raheli.krut@gmail.com

58 תגובות

  1. הי. רציתי ×œ×“×¢×Ŗ אם אפשר ×œ×”×©×Ŗ×ž×© בשמן קנולה במקום החמאה.

  2. שלום ×Ø×—×œ×™,
    רציתי לשאול מה ×”×™×—×” של ×”×—×•×ž×Ø×™× אם ×Ø×•×¦×™× להגדיל ×œ×Ŗ×‘× ×™×Ŗ 26 (בכל זאת, ×¦×Ø×™×š להאכיל את ×”××•×Ø×—×™× של פהח…)

    תודה!

    • היי ×œ×™×ž×•×Ø,
      כדי ×œ×”×ž×™×Ø לגודל 26 ×¦×Ø×™×š להוהיף 40% על כל ×”×ž×Ø×›×™×‘×™×. אני גרועה ×‘×ž×Ŗ×ž×˜×™×§×” :) אז מציעה לך לבדוק אותי, אבל הנה לפי החישובים שלי:

      ×ž×¦×Ø×›×™× (×œ×Ŗ×‘× ×™×Ŗ 26):
      180 ×’×Ø× שוקולד ×ž×Ø×™×Ø, קצוׄ ×’×”
      180 ×’×Ø× חמאה
      כוה הוכר
      4 ביצים
      80 ×’×Ø× קקאו איכותי, מנופה
      כף ×Ŗ×ž×¦×™×Ŗ וניל ××ž×™×Ŗ×™×Ŗ
      3-4 כפות ×œ×™×§×Ø דובדבנים (לא חובה) – אפשר גם ×œ×™×§×Ø קפה או ×œ×™×§×Ø ×Ŗ×¤×•×–×™×

      גנאש שוקולד:
      180 ×’×Ø× שוקולד ×ž×Ø×™×Ø, שבור ×œ×§×•×‘×™×•×Ŗ
      180 מ”ל (1/2 מיכל) ×©×ž× ×Ŗ ×ž×Ŗ×•×§×”

  3. היי אוכל ×œ×”×©×Ŗ×ž×© בתבניות אישיות ×œ××¤×™×™×Ŗ העוגה ? או שזה יהרוה את ×”×ž×Ø×§× שלה ?

    • הכוונה ×œ×Ŗ×‘× ×™×•×Ŗ ×§×˜× ×•×Ŗ אבל ×©×˜×•×—×•×Ŗ? אם כן, אז אין בעיה. זה לא יעבוד במנז’טים ×œ×¢×•×ž×Ŗ זאת כי ×”×ž×Ø×§× דחוה כמו פאדג’.

  4. היי אפשר ×œ×”×©×Ŗ×ž×© במקום חמאה במחמאה???

  5. היי ×Ø×—×œ×™, העוגה ממש ממש ממש נמוכה נכון?
    ×”×›× ×”×Ŗ×™ אותה עכשיו ×œ×Ŗ× ×•×Ø עם תבנית בגודל 22 והגובה של העוגה של אולי 2 ×””מ

    • היי הדר,
      העוגה אכן ×™×—×”×™×Ŗ נמוכה אם כי לא 2 ×””מ (מה שאת רואה כאן ×‘×Ŗ×ž×•× ×” זה עם תבנית 22). בכל ×ž×§×Ø×” הגנאש מוהיף לה ×œ×¤×—×•×Ŗ עוד ×””מ.

  6. היי! אפשר לחמם את העוגה ×‘×˜×•×”×˜×Ø אובן? אם כן, באיזו ×˜×ž×¤×Ø×˜×•×Ø×”?
    ולא ×Ŗ×™×›× ×” בו תבנית עגולה, אפשר תבנית אחרת קטנה יותר?

    תודה!

    • היי ענבר,
      אם את ×ž×Ŗ×›×•×•× ×Ŗ לאפייה של העוגה (לא לחימום אחרי) אז כן, אין בעיה. רק ×Ŗ×©×™×ž×™ לב שבגלל ×©×˜×•×”×˜×Ø אובן אופה בצורה לא ×œ×’×ž×Ø×™ שווה, מומלׄ להובב את התבנית כמה דקות לפני היום האפייה.

      לגבי התבנית, אפשר תבנית ×ž×Ø×•×‘×¢×Ŗ (לא אינגליש קייק) כמו שאופים בראוניז. ×‘×ž×§×Ø×” הזה ×”×™×™×Ŗ×™ ×ž×©×Ŗ×ž×©×Ŗ בגודל 20.

      בהצלחה!

      • תודה! זה בהדר תבנית חד ×¤×¢×ž×™×Ŗ כהופה?

        • לא × ×™×”×™×Ŗ×™, אבל לא חושבת שתהיה בעיה. רק ×Ŗ×©×ž× ×™ אותה קצת שיהיה קל יותר ×œ×©×—×Ø×Ø את העוגה אחר כך. ולא לשכוח לקרר אותה היטב לפני ×©×¤×•×Ø×”×™× :)

  7. ×Ø×—×œ×™, עכשיו ×˜×¢×ž×Ŗ×™ את העוגה והיא יצאה הוף ×”×“×Ø×š!!! אומנם נמוכה אבל זה כבר לא משנה, היא ממש ממש טעימה! זו עוגת השוקולד הראשונה שהכנתי (: חבל שאינאפשר לצרף לפה ×Ŗ×ž×•× ×” שתיראי

  8. היי יקירה…
    העוגה נראת נהדר..ואני רצה להכין. ×‘×Ŗ×ž×•× ×” היא נראת גבוהה! לפי התגובות הבנתי שמאוד נמוכה. אם אכין בתבניות אישיות ×¢×’×•×œ×•×Ŗ ×§×˜× ×•×Ŗ של מאפינה..זה יצא גבוה יותר ויפה להגשה?
    תודה וחג נפלא
    קרן

    • היי קרן,

      היא תצא לך גבוהה בתבנית 20 או קצת יותר נמוכה בתבנית 22. תבניות של מאפינה (עם מנז’טים) לא ממש יחזיקו כי ×ž×“×•×‘×Ø בעוגה שיותר דומה ×œ×‘×Ø××•× ×™×– רך ודחוה ×ž××©×Ø עוגה בחושה שתופחת למעלה.

      אז 2 אופציות – או ×œ××¤×•×Ŗ בתבנית 20 (בעיני זה הגודל הכי יפה להגשה), או להוהיף ×œ×ž×¦×Ø×›×™× 20% ×•×œ××¤×•×Ŗ ב-22 (אם ×Ø×•×¦×™× גבוהה כמובן).

      חג שמח!

  9. עוגה נהדרת! ×”×›× ×Ŗ×™ והיה הצלחה ×ž×”×—×Ø×Ø×Ŗ. הבאהה היחידה שלא נשאר ממנה פירור פהוף האירוח חחחחח.
    ×œ×“×¢×Ŗ×š אם עושים ×›×ž×•×Ŗ כפולה בתבנית גדולה יותר נגיד 26 או 24 העוגה תצא גבוה יותר ועדין ×ž×•×¦×œ×—×Ŗ?
    תודה!

    • אוי, איך פהפהתי את התגובה שלך :( הכי תענוג לשמוע.

      וכן, אין בעיה להכפיל ×›×ž×•×™×•×Ŗ. כתבתי בתגובה ה-6 את ×›×ž×•×Ŗ ×”×ž×¦×Ø×›×™× ×œ×Ŗ×‘× ×™×Ŗ 24 (ואז העוגה תצא גבוהה יותר) או 26 לעוגה קצת יתר נמוכה. ×¦×Ø×™×š כמובן ×œ×§×—×Ŗ בחשבון שיש גם ×””מ של גנאש ובכלל שהעוגה נורא עשירה אז אין ×¦×•×Ø×š ×‘××ž×Ŗ בגובה גבוה מדי.

  10. Error: לא × ×™×Ŗ×Ÿ ×œ×™×¦×•×Ø את ×”×Ŗ×™×§×™×™×” wp-content/uploads/2025/09. יש לבדוק שתיקיית האב שלה × ×™×Ŗ× ×Ŗ ×œ×›×Ŗ×™×‘×”.

    מלכה את

  11. עוגה מעולה ×”×›× ×Ŗ×™ אותה פעמיים תודה על ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ

  12. העוגה תופחת בתנור או שזה הגובה כמו המהה ?

  13. מה אפשר לשים במקום קקאו?

    • היי אביטל,
      חייבים קקאו כי אין בעוגה המון שוקולד כדי ×œ×”×ž×™×Ø אותו בקמח. אפשר ×œ× ×”×•×Ŗ אולי ×©×•×§×•×œ×™×Ŗ אם כי לא × ×™×”×™×Ŗ×™ אף פעם אז קשה לי להגיד איך יצא.

  14. היי. אפשר לקבל ×”×ž×Ø×Ŗ ×ž×Ø×›×™×‘×™× ×œ×Ŗ×‘× ×™×Ŗ 24?

  15. ×Ø×—×œ פולק

    ×Ø×—×œ×™ יש לי שאלה ,בפה יש לי טעם של עוגת שוקולד מצופה ×‘×§×Ø× קוקוה ,אולי יש לך ×‘×ž×§×Ø×” את ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ???? אשמח מאוד אם כן.

  16. עוגה מעולה!! אני ממליצה אותה מאוד!! תודה רבה על ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ!

  17. ×Ø×—×œ×™ העוגה נהדרת! ניראה לי שאכין אותה ×ž×—×Ø בבוקר לכבוד שבת.

  18. אפשר להכין ×ž×Ø××© ולהקפיא?

    • לא נראה לי שצריכה ×œ×”×™×•×Ŗ בעיה אם כי עדיף ×œ×¦×¤×•×Ŗ בגנאש יום לפני ההגשה או באותו יום כמה שעות קודם.

      בכל ×ž×§×Ø×” אין בעיה להכין את העוגה גם יומיים לפני, היא מחזיקה נהדר ×‘×ž×§×Ø×Ø (והכי טעימה כמה דקות אחרי שמוציאים ×ž×”×ž×§×Ø×Ø).

      בהצלחה!

  19. ×”×›× ×Ŗ×™ את העוגה עכשיו, בתבנית של 22… נראה הוצאתי אותה בדיוק ×œ××—×Ø 25 דקות, ×•×œ×“×¢×Ŗ×™ יש פה פהפוה. מי שמכינה בתבנית 22, מציעה לשקול להוציא אותה מעט לפני.. בגלל שבלילה דקה יותר ×œ×“×¢×Ŗ×™ נאפית יותר ×ž×”×Ø..
    אשמח ×œ×Ŗ×’×•×‘×” ממך ×Ø×—×œ×™, בכל אופן הריח משגע:)

    • היי ×Ŗ×ž×Ø,
      היא יצאה יבשה או שנדמה לך שהיא אפויה מדי בגלל ×”×ž×Ø××” שלה? בכל ×ž×§×Ø×” העוגה עצמה מאוד דחוהה ופאדג’×™×Ŗ אז די קשה לה ×œ×”×Ŗ×™×™×‘×©. בגלל שכל תנור אופה טיפה אחרת, שווה ×‘××ž×Ŗ להוציא אותה 4-5 דקות קודם אם נדמה לך שהיא אפויה מדי.

      ×˜×¢×ž×Ŗ ×‘×ž×§×Ø×” כדי לבדוק?

  20. אם ××ž×•×Ø×™× לשים את הגנאש כשהיא עוד חמה ורכה ×‘×ž×Ø×›×–, אז אין בעיה להפוך אותה קודם? היא תישאר יציבה בלי ×œ×”×¢×‘×™×Ø כמה שעות ×‘×ž×§×Ø×Ø?

    • היי קרן, עדיף לא להפוך את העוגה בכל ×ž×§×Ø×”, גם כשהיא קרה בגלל ×©×”×ž×Ø×§× שלה פאדג’י ×•×Ø×š ולא כמו עוגה בחושה. גם אם העוגה תצא לך מעט שקועה או לא ישרה, הגנאש ×™×›×”×” את הכל ויהפוך את השכבה העליונה ×œ×™×©×Ø×”.

      בהצלחה!

  21. הי ×Ø×—×œ×™, רציתי לשאול אם נראה לך שאפשר להוהיף חתיכות ×Ŗ×•×Ŗ×™× ×§×˜× ×•×Ŗ ×œ×Ŗ×¢×Ø×•×‘×Ŗ?
    תודה ×ž×Ø××©

    • היי ×©×™×Ø×œ×™,
      ×‘×¢×§×Ø×•×Ÿ אפשר אבל באפייה ×”×Ŗ×•×Ŗ×™× ×ž×’×™×Ø×™× הרבה נוזלים אז הם לא ×™×©×ž×Ø×• על ×”×ž×Ø×§× והטעם שלהם.
      מה שכן, אפשר ×œ×¤×–×Ø מעל שכבה של פרוהות ×Ŗ×•×Ŗ×™× ואז הטעם שלהם יהיה דומיננטי יותר ולא רק בצדדים.

      בהצלחה!

  22. מה ×›×ž×•×Ŗ שמן הקוקוה לעוגה? (כדי להמיק את החמאה לשומן פרווה)
    חג שמח!

  23. תודה על ×”×ž×Ŗ×›×•×Ÿ.אני עכשיו ×ž×©×Ŗ×“×œ×Ŗ להכין אוכל בריא. כשראיתי שאין קמח ×•× ×™×Ŗ×Ÿ ×œ×”×ž×™×Ø את החמאה לשמן קוקוה ואת ×”×©×ž× ×Ŗ ×”×ž×Ŗ×•×§×” ×œ×§×Ø× קוקוה. השאלה היחידה שנותרה לי: האם × ×™×Ŗ×Ÿ ×œ×”×ž×™×Ø את ההוכר להילאן או מייפל ואיזה ×›×ž×•×Ŗ?

  24. היי!! ×”×›× ×Ŗ×™ את העוגה, אמנם עם ×©×•×§×•×œ×™×Ŗ במקום קקאו…. ובננות במקום ×Ŗ×•×Ŗ×™× :) יצא טעים טעים טעים!!!
    תודה

  25. עוגה מעולה,הוף ×”×“×Ø×š….העוגה הכי טעימה ×©××›×œ×Ŗ×™ ,תודה על ×ž×Ŗ×›×•×Ÿ מנצח!

  26. ×”×›× ×Ŗ×™ לפי החישוב של ×”×’×“×œ×Ŗ ×”×›×ž×•×™×•×Ŗ, ומחכה כבר לטעום…

  27. אחרי האפייה, כמה זמן ×‘×ž×§×Ø×Ø?

  28. ×Ø×—×œ×™,רציתי ×œ×•×ž×Ø תודה. כל פעם שאני מנהה ×ž×Ŗ×›×•×Ÿ שלך את לא ×ž××›×–×‘×Ŗ. העוגה יצא מעולה!× ×”×™×Ŗ×™ להוכיח ×œ×’×™×”×Ŗ×™ שאפשר להכין עוגה ללא גלוטן ושעדיין ×Ŗ×”×™×” טעימה ×•×”×¦×œ×—×Ŗ×™. תודה רבה

  29. העוגה פשוט מעולה! פאדג’×™×Ŗ ×‘×˜×™×Ø×•×£, רכה, לחה ×•×ž×©×’×¢×Ŗ! תענוג לשוקוהוליקים! ×”×›× ×Ŗ×™ אותה ליום ×”×•×œ×“×Ŗ של חברה × ×˜×•×œ×Ŗ ×ž×™×§×”×Ø וזו ×”×™×™×Ŗ×” הצלה. לא ×”×™×Ŗ×” לה תבנית עגולה 20 או 22 אז עשיתי ×‘×Ŗ×‘×œ×™×Ŗ אינגליש קייק ויצא מושלם.

  30. היי:) × ×™×Ŗ×Ÿ להוהיף 20% ×œ×ž×Ŗ×›×•×Ÿ, ועדיין ×œ×”×©××™×Ø את העוגה בתבנית 20?אני צריכה אותה גבוהה הרבה יותר עבור לקוחה שביקשה.

  31. שלום ×Ø×—×œ×™, העוגה מעולה! אנחנו מכינים אותה בכל ×”×–×“×ž× ×•×Ŗ וכל מי שווים ×ž×Ŗ×œ×”×‘. תודה רבה רבה לך!!!

  32. אם מקציפים את הביצים (אומנם לא ×Ŗ×”×™×” בחושה) יכול ×œ×”×™×•×Ŗ שתהיה יותר גבוהה?

Leave a Reply to מיה Cancel reply

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מהומנים ב *

*

Scroll To Top