מוס גבינה ותותים עם קצפת

מאת: etibet

שילוב מנצח בין גבינה לבנה, קצפת ותותים, הופך למוס ורדרד שמגישים בכוסות שקופות. אתי בטיטו מחליפה את מכונות המלחמה

Sweet
"אור עולה מן המזרח יום חדש הגיע, שנינו נתגבר על האימה. תותים, תותים, בואי נקנה רק תותים, במקום עוד מכונות של מלחמה" (אתניקס)

לכבוד עונת התותים ולכבודכם, מתכון למוס גבינה-תותים, עדין בטעמים ובעל צבע מדליק. 10 דקות הכנה והוא שלכם.

סופשבוע מתוק וחורף בריא!

מצרכים לכ-8 כוסות קטנות:
10-15 תותים בינוניים, פרוסים דק
1 מיכל שמנת מתוקה/ פרווה
כף אינסטנט פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה
1/3 כוס סוכר
פירורי עוגיות

אופן הכנה:
• מקציפים את השמנת עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
• בקערה נפרדת, מערבבים את הסוכר והגבינה ומקפלים את הקצפת לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
• טוחנים 1/4 כוס תותים עד למחית ומערבבים עם המוס.
• הרכבת המנה: ממלאים בכלים קטנים (שקופים, שיראו את היופי) כל תחתית בחופן פירורים, מסדרים את פרוסות התותים צמוד לדפנות הכוס ומזלפים את המוס.
• לפני ההגשה ניתן לזלף תלולית קצפת מעל כל כוס.

צילום וסיילינג: חיה ריבקין

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
בטורים הקודמים:

מתכון לספינג' של סבתא אסתר
מתכון למיני סופגניות עם ריבה

מתכון לריבת עגבניות

מתכון לבננה ספליט
מתכון לפנקוטה מרשמלו

מתכון לטירמיסו
מתכון לג'לי שוטס
מתכון לטרייפל אנגלי

מתכון לדואט מוס חלבה ושוקולד
מוס שוקולד מושלם
טראפלס שוקולד חלב