
"אור עולה מן המזרח יום חדש הגיע, שנינו נתגבר על האימה. תותים, תותים, בואי נקנה רק תותים, במקום עוד מכונות של מלחמה" (אתניקס)
לכבוד עונת התותים ולכבודכם, מתכון למוס גבינה-תותים, עדין בטעמים ובעל צבע מדליק. 10 דקות הכנה והוא שלכם.
סופשבוע מתוק וחורף בריא!
מצרכים לכ-8 כוסות קטנות:
10-15 תותים בינוניים, פרוסים דק
1 מיכל שמנת מתוקה/ פרווה
כף אינסטנט פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה
1/3 כוס סוכר
פירורי עוגיות
אופן הכנה:
• מקציפים את השמנת עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
• בקערה נפרדת, מערבבים את הסוכר והגבינה ומקפלים את הקצפת לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
• טוחנים 1/4 כוס תותים עד למחית ומערבבים עם המוס.
• הרכבת המנה: ממלאים בכלים קטנים (שקופים, שיראו את היופי) כל תחתית בחופן פירורים, מסדרים את פרוסות התותים צמוד לדפנות הכוס ומזלפים את המוס.
• לפני ההגשה ניתן לזלף תלולית קצפת מעל כל כוס.
צילום וסיילינג: חיה ריבקין
אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
בטורים הקודמים: