רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - Sweet Weekend - ריבת עגבניות או: הכינו את הצנצנות

ריבת עגבניות או: הכינו את הצנצנות

לצד פטה כבד, בתוך סנדביץ' או מעל מאפה ביתי – אתי בטיטו מלמדת אתכם איך להכין ריבת עגבניות מתקתקה

ETIBET
ETIBET

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com

Sweet
השבוע נתקלתי בהן בשוק, עגבניות תמר ארוכות ואדמוניות. מיד הבנתי שאעשה מהן משהו מיוחד, ולא סתם מיוחד, משהו מתוק – ריבת עגבניות מתקתקה שיושבת בול בצנצנות היפות שיש לכם בבית. מתאימה להגשה לצד פטה כבד, ארוחת בוקר או בכריך לעבודה.

תהנו!

מצרכים:
6-8 עגבניות שטופות
3/4 ק"ג סוכר
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף
3 כפות מיץ לימון
1/4 כוס מים

אופן הכנה:
• קוטמים את ראשי העגבניות.
• שמים בסיר בינוני (המתאים לכמות העגבניות) את כל החומרים, פרט למיץ הלימון ומבשלים על להבה בינונית עד לרתיחה.
•  מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כשעה, עד שהנוזלים מתאדים.
•  מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים מהאש.
• מצננים היטב לפני האחסון בצנצנת (המעוקרת) ומעבירים למקרר.
 
אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
 

תגובה אחת

  1. האם לקלף את העגבניות לפני הבישול?

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: