רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - Sweet Weekend - ריבת עגבניות או: הכינו את הצנצנות

ריבת עגבניות או: הכינו את הצנצנות

לצד פטה כבד, בתוך סנדביץ' או מעל מאפה ביתי – אתי בטיטו מלמדת אתכם איך להכין ריבת עגבניות מתקתקה

Sweet
השבוע נתקלתי בהן בשוק, עגבניות תמר ארוכות ואדמוניות. מיד הבנתי שאעשה מהן משהו מיוחד, ולא סתם מיוחד, משהו מתוק – ריבת עגבניות מתקתקה שיושבת בול בצנצנות היפות שיש לכם בבית. מתאימה להגשה לצד פטה כבד, ארוחת בוקר או בכריך לעבודה.

תהנו!

מצרכים:
6-8 עגבניות שטופות
3/4 ק"ג סוכר
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף
3 כפות מיץ לימון
1/4 כוס מים

אופן הכנה:
• קוטמים את ראשי העגבניות.
• שמים בסיר בינוני (המתאים לכמות העגבניות) את כל החומרים, פרט למיץ הלימון ומבשלים על להבה בינונית עד לרתיחה.
•  מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כשעה, עד שהנוזלים מתאדים.
•  מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים מהאש.
• מצננים היטב לפני האחסון בצנצנת (המעוקרת) ומעבירים למקרר.
 
אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
 

ETIBET

ETIBET

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
ETIBET

תגובה אחת

  1. האם לקלף את העגבניות לפני הבישול?

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: