רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - Sweet Weekend - מוס חמאת בוטנים

מוס חמאת בוטנים

אוהבים חמאת בוטנים? המתכון הזה בשבילכם! אתי בטיטו מלמדת אתכם איך להכין מוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים מעל

Sweet
בהמשך ל"שגעת" המוסים שלי, קבלו מתכון למוס חמאת בוטנים משגע בצבע אלגנטי. מתאים לכולם ובעיקר למכורי חמאת בוטנים, שפותחים את המקרר ומגניבים כפית (או מצקת) לפה. שימו לב, על בסיס מתכון זה, ניתן להכין מוסים רבים (כגון מוס החלבה שפורסם לפני כמה שבועות).

אגב, אשמח לקבל את תגובותיכם במייל או כאן בעמוד.

סופשבוע מתוק ומהמם :)

מצרכים למוס חמאת בוטנים:
5 חלבונים
1/3 כוס סוכר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה או תחליף צמחי
3/4 כוס חמאת בוטנים (אפשר עם שברי בוטנים)

להרכבת המוס:
100 גרם בוטנים קצוצים גס
1/2 כוס חמאת בוטנים לאחר חימום של חצי דקה במיקרוגל (מצב צבירה נוזלי)

אופן הכנה:
• מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב (תערובת א').
• בקערה נפרדת (גודל בינוני) מקציפים את השמנת ומוספים את חמאת הבוטנים בהדרגה.
• מקפלים את תערובת א' לתוך תערובת ב' בתנועות קיפול עדינות.
• בתחתית כל כוס מניחים מעט חמאת בוטנים (לאחר שחוממה במיקרוגל), ממלאים בתערובת המוס ומכניסים לקירור 3-4 שעות.
• לפני הגשה, מפזרים מעל כל כוס מעט בוטנים קצוצים.

תכירו
אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ –  etush93@walla.com
צילום וסטיילינג: חיה ריבקין

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

בטורים הקודמים:
מתכון לבננה ספליט
מתכון לפנקוטה מרשמלו

מתכון לטירמיסו
מתכון לג'לי שוטס
מתכון לטרייפל אנגלי

מתכון לדואט מוס חלבה ושוקולד
מוס שוקולד מושלם
טראפלס שוקולד חלב

ETIBET

ETIBET

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
ETIBET

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: