רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - משהו טעים - רחלי קרוט - עוגת שיש לוטוס וקוקוס

עוגת שיש לוטוס וקוקוס

ערבוב קצר בקערה, מצרכים שיש לכל אחד בבית ויש לכם עוגת שיש רכה ומנחמת עם ממרח לוטוס וקוקוס

רחלי קרוט
רחלי קרוט

גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.

רחלי קרוט
- 6 שנים ago
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

6 תגובות

  1. לכמה תבניות אינגליש קייק המצרכים?
    האם אפשר להמיר את הרכיבים החלביים ואם כן במה?

    • רחלי קרוט

      היי ליאורה,

      המתכון מספיק לתבנית אינגליש קייק אחת (העוגה יוצאת גבוהה יחסית).
      את השמנת אפשר להמיר בקרם קוקוס או מיץ תפוזים. לגבי השמנת המתוקה, אפשר שמנת צמחית (בעיני פחות מוצלח) או קרם קוקוס שגם יתאים כאן מעולה עם הטעם הקוקוסי העדין, רק שימי לב לקנות קרם קוקוס ולא מי קוקוס.

      בהצלחה ואשמח לשמוע איך יצא :)

      • הכנתי והיה מעולה!! רק הכמויות שרשמת הספיקו לגמרי לשתי תבניות… אם הייתי מכינה בתבנית זה היה גולש לדעתי, או פשוט זו הייתה עוגה גבוהה מדי

  2. היי רחלי,
    אני כבר משתוקקת להכין את העוגה!
    במידה והעוגה לא נאכלת מיד, אפשרי להכניס למקרר ברגע והממרח יצטנן, או שאפשרי להשאיר בחוץ?

    • רחלי קרוט

      היי, בוקר טוב

      אין בעיה להשאיר אותה בחוץ יום-יומיים. אם את רוצה לשמור אותה לזמן ארוך יותר עדיף אחר כך להעביר למקרר. בכל מקרה לא יותר משבוע (היא גם ככה תתחסל קודם:).

      סופ"ש מקסים!

  3. הי..אם אני רוצה להכין בתבנית קפיצית…אפשר בקוטר 24?

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: