רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כותבים באתר

כותבים באתר

oogio.net

  • oogio.net

    קונדיטורית מקצועית, צלמת ובעלת הבלוג עוגיו.נט. עוסקת בתוכן אינטרנטי כבר שנים בתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, חיה ונושמת קינוחים ותמיד-תמיד תמצאו אצלי עוגה או עוגיות בבית. חוץ מזה אני חובבת מושבעת של חתולים ולעולם אעדיף את טוויטר על פייסבוק.

רחלי קרוט

  • רחלי קרוט

    גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

    מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

    וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.

FoodPage Team

  • FoodPage Team

    כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

TheKitchenCoach

  • אני עֹז תלם, ואני חי ונושם את עולם האוכל וכל מה שקשור אליו. את האתר www.thekitchencoach.co.il פתחתי עבור כל אלו מכם שצמאים לידע קולינרי, ורוצים להבין למה ואיך מתכונים עובדים

hayadar

  • hayadar

    חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
    עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.

sweet dooly

  • פתאם קמה דורית בבוקר החליטה שהיא סוויט דולי והתחילה ללכת. אני אוהבת לאפות, לבשל, לשחק עם מתוקים ליצור-לא רק עם אוכל, כמה שיותר להנות מהחיים וממה שיש.

Tals-Cooking

  • אוכל. אני אוהב לאכול ועוד יותר מזה אני אוהב לאכיל. אני אוהב לראות אנשים מתענגים על האוכל שאני מבשל להם. לא פחות חשוב מהבישול עצמו, הם חומרי הגלם שאני מקפיד להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שאני יכול להשיג.
    תהנו :)

noga@adamit

  • שמי נגה ואני מאוד אוהבת לאפות, לבשל ולעשות ניסיונות במטבח. אני נשואה ואמא לשני ילדים מקסימים שמכניסים לי הרבה הומור ופרספקטיבה לחיים.
    אני אוהבת מתכונים שהם קלים, טעימים ומרשימים בלי יותר מידי סיבוכים ואותם אני חולקת.

Pascal Perez Rubin

  • Pascal Perez Rubin

    בשלנית, אופה, עיתונאית אוכל, מתכונאית. יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים לתעשיה. מחברת ספרי בישול, כולם רבי מכר.

    בעלת פורטל קולינרי www.pascalpr.co.il

שביתה איטלקית

  • בשלן ביתי עם חיבה עזה לפשטות של האוכל האיטלקי ולג'אנק פוד אמריקאי, משלב בין מתכונים לפיסות מחיי האישיים. ההתנסויות החדשות שלי הן הרווח שלכם

meravml

  • meravml

    אוהבת לאפות, אוהבת מתוקים, אוהבת את המטבח, אוהבת לכתוב- והכל מהלב! בלוגרית בסלונה-
    http://saloona.co.il/meravml/

tikochel

  • tikochel

    תיק אוכל בלוג קולינרי מפתה

moranraskin

  • מנסה לג'גל בין משפחה, קריירה, תזונה בריאה ותחביבים…

רות אופק

  • רות אופק, אמא לשני בנים מהממים, עורכת דין בשעות היום (והלילה) וחובבת אפיה מושבעת כל שעות היממה.

kerenor

  • kerenor

    נשואה למאפייה

על קצה המזלג

  • על קצה המזלג

    שמי דגנית, ואני חובבת גדולה של אפיה, קישוטי עוגות וקונדיטוריה בכלל. סיימתי קורס קונדיטוריה בביה"ס עושים בישול של השף אורן גירון ואני כותבת את הבלוג "על קצה המזלג". בו אני מפרסמת מתכונים שאספתי במהלך השנים, או כאלו שהתהוו בראשי והפכו למציאות במטבח הפרטי שלי, במיוחד בתחום הקונדיטוריה אבל לא רק…

yafchuk1

  • yafchuk1

    אוהבת לאפות ולבשל לפי הסדר הזה מנהלת דף בפייסבוק
    בלוגרית בתפוז/בלוגר

rotteml

  • rotteml

    בלוג הבישול הפופולרי של רותם ליברזון עם מתכונים שהצטברו בין שפע ילדים וחברים והמון אהבה. אני מקווה שהפשטות הטעימה תשמח גם את המטבח שלכם ואת האהובים שלכם

sesht

  • sesht

    מנהל בקהילות אוכל

lihishmu

  • "מאדאם לולו"- שפית קונדיטורית כ-27 שנים, בלוגרית לאפיה ובישול, אני רוצה ללמד אתכם מניסיוני הרב, ולתת לכם טיפים ומתכונים של שפים. והכל מכל הלב.

avigail

  • avigail

    קוראת,כותבת,אופה ומבשלת ובעלת הבלוג "פיסות מהחיים" באתר סלונה.

tfp

  • הממ, אין מה לומר. אני בעיקר מתעניין ועוסק באופן עצמאי ו(מאוד)חובבני בכל הסצינה של שרקוטרי על סוגיו, ומעדיף להשאר אנונימי במידת האפשר.

tivoneat

  • שלום חברים! קוראים לי שקמה.
    אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי TivonEat בו אני חולקת את אהבתי הגדולה לבישול ולעולם הטבעונות.
    מקווה שתהנו משפע המתכונים, הסדנאות וההמלצות על מסעדות טבעוניות בארץ ובעולם :)

MeirCookBook

  • MeirCookBook

    נעים מאוד, שמי מאיר

    בכל שנות עיסוקי, עסקתי בתחום ההדמיה. בין אם זה בהדמיה רפואית, בין אם בתחום בוידאו ובין עם בעולם צילום הסטילס
    את עולם הצילום המקצועי, הכרתי מקרוב כשהבנתי שלא די להחזיק מצלמה ויש ללמוד גם איך לצלם. לאחר לימודים אינטנסיביים ושעות צילום רבות, הפכתי את התחביב שלי למקצוע וכיום הוא מהווה נדבך משמעותי בחיי

    צלמים רבים מספרים שהמצלמה הראשונה שלהם היא זו שהשפיעה עליהם ועל עולם הצילום שלהם. זה נכון. ההשפעה שלי וקבלת ההחלטה ללכת לכיוון צילום האוכל הגיעה ממקום אחר

    צילום אוכל דורש שלושה בעלי מקצוע שונים שכולם יחדיו מביאים לאור את התוצאה הסופית שאתם רואים בפרסומות, במגזינים, באתרים באינטרנט או בשלל המתכונים שברשת. הבשלן, (בלעדיו אין מנה לצלם) הסטייליסט (זה שעושה את המנה למציאותית ויפה) והצלם, (זה שאחראי לקומפוזיציה הנכונה, לוחץ על הכפתור ומביא את הצילום לאור). תפיסת העולם שלי, שמבוססת על צלמי מזון מהטובים בעולם, האומרת שצלם מזון צריך לדעת לעשות את הכל בכל שלבי שלבי בנית התמונה. כתוצאה מכך, היממה שלי מגוונת מאוד. ברובו של היום אני מצלם בסטודיו שבניתי בעמל רב ובזמן הנותר, אני גם שותף בקואופרטיב אינטרנטי עצמאי של מפתחים, מהנדסי תוכנה, מעצבים וגרפיקאים בבריטניה בו מספקים שלל של פתרונות אינטרנטיים לעסקים ובל נשכח את חטאי במטבח, מעבדת הנסיונות שלי

    זיקתי לאוכל הגיעה לי מראשית חיי. אני מגיע ממשפחה של בשלנים. משפחתי משני צדדיה היו המשך של שושלת מכובדת של שוחטים. צד אחד החזיקו מסעדה בירושלים הנצורה של פעם ובצד השני לימדו שחיטה באי הבריטי. אינני שף ואני לא מתיימר להיות ואת ההשכלתי הקולינרית רכשתי תוך כדי נסיעות עבודה מסביב לעולם בהשתתפות בלימודים והשתלמויות קולינריות שהועברו על ידי טובי השפים ובהתנסות יומיומית במטבח הבייתי או בסטודיו

    אהבתי לאוכל הביאה אותי לשילוב בין עולם הצילום ועולם האוכל
    אני מצלם בסטודיו או באתר צילומים ולרוב יש בו גם מטבח. אני מצלם צילומי אוירה הקשורים לאוכל, מנות ומתכונים עבור ספרי בישול, קטלוגים, אתרי סחר, מסעדות, קייטרינגים, יצרני מזון, שווקים ועוד. אני מצלם בהפקות גדולות ובפרוייקטים גדולים שנותנים לי להביע את זוית
    הראיה שלי ואת שילוב הטעמים הבאים לידי ביטוי בתמונה

    שיהיה בתיאבון

אירנה (בלוזוגי)

  • אירנה (בלוזוגי)

    הבלוג שלי – http://blozugi.blogspot.co.il .
    ולמה בלוזוגי? כי הוא לא רק שלי, הוא זוגי. אוכל, ספרים, ילדים, מחשבות, דיבורים. בזוג.

eshetstyle

  • הי, אני טליה, בת 36, נשואה ואמא ל-3 קטנים. במקצועי אני בכלל עורכת דין…(אני יודעת, הכי לא קשור!) אני מטורפת על המטבח, על הבית והאימהות, על "הדברים הקטנים", על דברים פרקטיים, ועל סטיילינג, ובעיקר – על השילוב של הכל יחד. קראתי לבלוג שלי EshetStyle כי אני כותבת בו על הסטייל שלי בלהיות "אשת חיל".

noastirling

  • noastirling

    נועה סטרלינג. עיתונאית ועורכת תוכן, בעלת האתר "מרגישה בבית". חובבת בישול ואפייה מושבעת וכל מה שקשור לבית וסגנון חיים. לפני כשנתיים הקמתי אתר שכולו בית לאהבות הקטנות שלי ושם אני הכי "מרגישה בבית".

ocheltov

  • ocheltov

    אוכל טוב מבית mako

njong2

  • היי, שמי נעמי, אמא למאיה ולנתן, נשואה למרסל, מתגוררת מזה עשר שנים בהולנד. דיאטנית, קודם בארץ, עכשיו כאן. מבשלת, ומצלמת, אופה, ומצלמת…משגעת את כולם סביבי עם ההתמכרות הזו אבל נהנית מכל ביס.

יהודית כהן מורחיים

  • יהודית כהן מורחיים

    שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.

miri_m

  • שמי מירי, אוהבת לבשל ולאפות ולארח. יש לי בלוג בשם "עוגה לשבת" – ugaleshabat.com מוזמנים להיכנס להתעדכן במתכונים טובים ולא רק עוגות.

sharon saar

  • "כל אישה צריכה חדר משלה עם דלת שאפשר לסגור וחלון שאפשר לפתוח אל עצמה" (מיכל ליבדינסקי).
    המטבח שלי הוא החדר שלי. כאן נמצאים הדלת והחלון שלי, הדרך והמסע שלי אלי. כאן אני עושה הפסקה ממירוץ החיים והשגרה, חולמת חלומות וחוזה חזיונות. כאן אני מקבלת תמיכה, אמונה, חיבוק וברכה.
    ואתם? מוזמנים לבקר ולחלוק איתי רגעים של קסם במטבח.

oracoren

  • עתונאית כלכלית ובלוגרית אוכל.

shirush

  • אני שירה,
    עובדת הייטק ביום וקוסמת בלילה.
    לקח לי לא מעט זמן להבין איך משלבים הכל יחד,אבל כנראה שכשעושים את מה שאוהבים אז זה אפשרי ואפילו טעים :)

galsandler

  • אני גל סנדלר קאראסיק, בת 27, אמא לתינוקת מדהימה, נשואה לרונן, סטודנטית לנטורפתיה וחובבת בישול מושבעת. בקסמי הבישול נשבתי כבר מילדות. זיכרון האפיה הראשון שלי הוא מסביבות גיל 13, אז הכנתי עוגת גבינה אפויה גבוהה ויפייפיה. לאחריה גם באו כמה וכמה כשלונות כגון עוגה ללא ביצים (אופס) ועוגת שוקולד עם כוס וחצי מלח במקום סוכר. עם השנים התנסתי, הקצפתי, עירבבתי, טרפתי, בישלתי, אפיתי, תיבלתי, נחשפתי לאהבת האירוח ועם כל אלו המאכלים הפכו למטעמים קולינריים ומלאי רושם.

    ללימודי הנטורפתיה הגעתי במטרה לשלב את הידע הקולינרי שלי עם ידע תזונתי ובריאותי במטרה לעזור לעצמי, לסובבים אותי והיום גם לאחרים ללמוד לשלב בין אוכל טעים ומרגש לערכים תזונתיים טובים. חקרתי ולמדתי את התחום והאמת היא שאני עדיין לומדת אותו מיום ליום. נוכחתי לראות שהשינוי הינו כל כך עצום! אי אפשר לטעות וזה ממש רחוק מלהיות קלישאה – כשאוכלים בריא, מרגישים בריא ונראים בריא! זה מתבטא בהרבה תחומים שלא בחנתי אותם לפני, כמו האנרגיה הכיפית שיש לי לאורך רוב שעות היום, שמירה על משקל תקין, איכות השיער, העור והציפורניים, התחושה בקיבה, המערכת החיסונית, מצב הרוח והגישה הקלילה שמגיעה איתם. רק ברגע שיוצאים מעולם השפע המתועש, המהיר, המושחת והכבד מבינים כמה זה בדיוק ההפך ממה שהגוף צריך ורוצה לקבל.

    אני מזמינה אתכם לטעום ממטבחי ומהגישה שלי לאוכל בריא שפיתחתי עם הזמן.

dalia12

  • dalia12

    בלוג מתכונים מכל המינים מאכלי עדות,עוגות,קינוחים בישולים ועוד.
    כל המתכונים בבלוג כשרים.
    http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1852999

sigalb18

  • סיגל ברמר מהבלוג אפייה ביתית סיגל ברמר

romina e la cucina

  • Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט.

    אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים.

    עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב …

    דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש

    אז שיהיה בתיאבון,

    רומי.

idoxmaoz1

  • idoxmaoz1

    אני עידו מעוז מנהל את הבלוג "לבשל בבית" בן 37 גר במושב נוגה, נשוי באושר לאישה מדהימה ואבא לשתי בנות ושני בנים אני מבשל כבר 14 שנים שבשש השנים האחרונות הבישול הפך לתחביב העיקרי.

gili642641

  • שמי גילי, בת 35, נשואה + 2.
    יועצת ארגונית במקצוע אבל אופה ומבשלת בנשמה.
    גרה בגרמניה ומגשימה חלום קטן – בלוג בישול המשלב מתכונים עם חוויות של ישראלית בגרמניה וחוויות מהחיים בכלל.

leharshim

  • אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
    אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
    איך להרשים את חמותך – רוצים לדעת מי אני?
    אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
    אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
    כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
    יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
    אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!

ruta2

  • ruta2

    רות פוזדירקה
    מתכונאית,
    בלוגרית קולינרית בעיקר ועיתונאית רשת.
    בעלת הבלוג המצליח "היצירה של הלב"
    עם שלל מתכונים מפתיעים ומוערכים.

Paz Alster

  • Paz Alster

    נכתב, צולם ונאכל על ידי.
    רק מה שאהבתי ואהבו איתי נכנס לבלוג.
    ניתן לכם באהבה.
    Cake It Easy במטבח

beygale

  • בייגלה הוא מיזם קולינרי-חברתי אשר נוסד במרץ 2010 ומופעל על ידי חברת בייגלה מדיה בע"מ.

    בייגלה נועד לאוהבי האוכל. הוא פעיל בעיקר ברשת, אך גם מחוצה לה, והוא עוסק לא רק באוכל.

    בייגלה עוסק בעיקר בחיבור שנוצר בין בני אדם, דרך האוכל, המילים, החוויה, תחומי העניין המשותפים, היין, המפגש הבלתי אמצעי ומצב הרוח.

    בייגלה מפעיל מספר נקודות מפגש עם קהל האוהבים של האוכל:

    אתר הבית של בייגלה, הכולל מתכונים, המלצות חוויות ותוכן קולינרי ייחודי.
    עמוד הבית של בייגלה בפייסבוק המונה מעל 80,000 חברים
    קבוצת הסבב של בייגלה בפייסבוק – זירת שיחה מרכזית העוסקת בעיקר בביקורת מסעדות של הגולשים, וקבוצות שיחה ועצות בנושאי צרכנות קולינרית.
    כרטיס בתשלום שנתי (ואפליקציה סלולרית בקרוב) המקנה הטבות והנחות בלעדיות לחברי מועדון בייגלה.
    מפגשים קולינריים חווייתיים בלעדיים המתארגנים אחת לזמן מה, במסעדות, קורסים לבישול וכד'.
    בייגלה איננו אתר ביקורת מסעדות. הוא אתר עשיר בהמלצות על אוכל, עתיר בידע על אוכל ובעיקר הכתובת הראשונה לכל אוהבי האוכל ושוחרי המזלג, המפית והיין.

    עוד על מועדון בייגלה:

    קחו כל דבר שאפשר לסדר אותו יפה יפה על צלחת. כל מה שאפשר לאכול בידיים ובעיניים. כל דבר אפוי, צלוי, מאודה, מוקפץ. קחו כל סוג פסטה, וכל זן של חציל, וכל טעם של גבינה, וכל צבע של בורדו, וכל ריח של מאפה, כל מנה בוכרית, יפנית, סיציליאנית. קחו כל בלסמי, אורגנו, בריוש, גנאש, זוקיני, פוקאצ'ה, קלמארי, צ'ילי, רביולי, מרלו, אסקרגו, ברוקולי, ג'ינג'ר, שיטאקה. קחו כל עגבנייה בתולית עם לחיים אדומות. קחו את כל זה ותדמיינו שכל הטעים והנפלא הזה עומד להיות מעכשיו חלק קבוע מסדר היום שלכם.

    דמיינו לכם מועדון קולינרי של אנשים כמוכם – אוהבי אוכל – שלא מפסיק לעניין אתכם, לפנק אתכם, לחדש לכם בכל מה שנוגע לאהבת אוכל וקולינריה. מועדון אוהבי אוכל שמעניק שבוע אחר שבוע הטבות משמעותיות בכל התחומים שמשמחים כל כך את החך שלכם: מסעדות, בתי קפה, מאפיות, בתי יין, קונדיטוריות, שוקולטריות, גבינריות, ציוד מטבח, קורסים לבישול, לייננות, לאפייה, מה לא.

    אין עוד מועדון כמו 'בייגלה' בארץ – עם למעלה משמונים אלף חברים בפייסבוק, עם שירות קונסיירז' למסעדות נבחרות, עם שירות 'המזלג המעופף' המעניק המלצות ודיווחים עדכניים ממסעדות, שווקים ואתרי גורמה בחו"ל, עם מפגשים קולינריים במסגרת 'סבב בייגלה' במסעדות הכי שוות, וכאמור עם מועדון הטבות ובלעדי לאוהבי אוכל. אז אם אוכל זה לא רק מזון עבורכם, גם אתם חייבים להיות חלק מ'בייגלה'.

balona000

  • היי, שמי אלונה אייזנברג ואני מנהלת בלוג בישול בשם "בלושה" אשר בעיקר עוסק באוכל וחוויות קטנות של חיי. מקווה שתהנו

10dakot

  • 10dakot

    כל המתכונים, בכל הקטגוריות, שניתן להכין עד 10 דקות עבודה. מוקדש לכל מי שרוצה לבשל אך לא תמיד מוצא זמן…

neta_liv

  • דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, אוהבת אוכל בריא וטעים.
    בעלת האתר netadieta, ובלוג המתכונים הלועזי Netacooks.com.
    מחברת הספר לאכול את העוגה ולהישאר רזה.

missbiss

  • שמי מאי הירש ואני ידועה גם כמיס ביס. אשמח אם תצטרפו אליי לעולם שלם של מתכונים וגילויים חדשים. בישול ואפייה למתחילים ומתקדמים עם הרבה סבלנות ועוד יותר אהבה!

simplygourmet

  • בת 32, אמא לאלייה שאוהבת לבשל- הכול- תמיד- ובעיקר טעים.

Balaboosta

  • אפשר למצוא אותי בבלוג: www.balaboostafoodblog.com
    בפייסבוק: Facebook.com/Balaboosta.Blog
    באינסטגרם: instagram.com/michalnachum

    אז אני מקווה שתיהנו. תסתקרנו. תתרגשו. תבשלו ושיהיה לכם טעים בעיניים ובבטן.

    מיכל

romiscookies

  • אני לימור, גדלתי בבית מרוקאי שהכל סבב סביב בישול, אפייה, עיצוב, אירוח, וכל מה שהיום נחשב טרנד ופעם נחשב לשיגרת חיים, אז החלטתי גם היום להפוך את זה לשיגרת חיים. מקווה שתהנו.

gourmeow

  • זוג חובבי אוכל שואפים לתת השראה לבישול אוכל טוב ומעניין. בלוג זמין בעברית ובאנגלית.

kadima_ohel

  • אני דוקטורנטית להיסטוריה, גרה בארה"ב וצמחונית מגיל שתים עשרה וחצי.

itonochel

  • עיתונאוכל הינו מגזין האוכל הדיגיטלי הראשון בישראל.

RuinSain

  • בין "גושי החיים" העיקריים שלי כמו עבודה, אמנות הקרב מגע שאני מפתח ויודע ושאר ירקות, או במקרה שלי בשר, אני אוהב גם לבשל. אוהב לנסות לבשל דברים ולהכין דברים ולהיחשף לדברים חדשים ומעניינים בתחום האוכל ובכלל בכל התחומים. אני אוהב ליהנות הרבה ואת זה אני עושה בספורט אקסטרים על כל סוגיו בכל זמן שאני יכול. ככה אני, אוהב לחיות על הקצה, כי משם רואים הכל ורואים הכי טוב.

hagargeranit

  • hagargeranit

    מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי.
    להכיר, לגעת, להריח, לבשל ולאכול.
    בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא כמה מהמחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם ב"סלונה" – http://saloona.co.il/hagargeranit/

mistercupcake

  • שמי אלירן, בן 25 מרמת גן. מנהל את אתר "Mister Cupcake" שעוסק באפייה ביתית פשוטה וזולה. בתיאבון!

בת-חן דיאמנט

  • שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.

cookingviews

  • שמי ויקי ואני בעלת הבלוג: ״טעמים מקצה העולם״ שמביא לקוראים הישראלים את הטעמים של אמריקה הלטינית הרחוקה.

kobyfridman

  • בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד – ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.

li291081

  • קוראים לי ליהי ומאז שאני מכירה את עצמי, בישול ואפייה זה בדמי.
    אני אוהבת אוכל על כל גווניו וצורותיו ויותר מכך, ממש נהנית מהכנתו.
    עם השנים, המטבח הפך להיות בשבילי מקום של תרפייה. בעת שמחה, עצב,
    כעס או כולם ביחד אני מוצאת את עצמי הכי טוב במטבח. אוכל בשבילי זה לא רק כי צריך לאכול. אוכל בשבילי זה צורך קיומי, חשק, תשוקה ורצון .
    אני מאוד מאמינה בפונקציונאליות בכל הקשור לאורך החיים האינטנסיבי שלנו. אני אמא לשתי גוזלות ואין לי, גם אם ממש ארצה, זמן לבלות ימים שלמים במטבח. בבלוג שלי תוכלו להיחשף למתכונים טובים, לא מתיימרים אך עושים טוב על הלב ונעים בבטן.
    אז מה נבשל היום? איך נערך לכך? הצטרפו אלי למסע יומי שבועי ותיהנו מהדרך, התוצאה ומהרגשת סיפוק אדירה!
    שלכם, ליהי

ETIBET

  • ETIBET

    אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com

Shovetet

  • Shovetet

    מתגוררת ברמת-גן עם החתיך ומתעסקת בכל העולה על רוחי: מבשלת, אופה, שורפת, זורקת, מקטרת, צוחקת, בוכה, מנגנת, מתיכה זכוכיות, חוטפת כוויות, תופרת, פורמת, גוזרת, רוקמת, מוצאת ברחוב, קוראת לחתיך לסחוב, משפצת, מצלמת, עורכת, קוראת, צופה ועושה חיים.

    לא שותה, לא מעשנת ולא משחקת סנוקר!

טל אייזנמן

  • טל אייזנמן

    כותב על הא, דא, ולאחרונה גם על נוםנוםנום.
    טברייני מבחירה אך לא מרצון. אבא. איש. שותה יותר מדי קפה. אף פעם לא יודע מה לכתוב ב"אודות".

hanapa

  • בחיים, ביולוגית ניסיונאית וזה כנראה גם מקרין על משורים אחרים בחיי כמו למשל במטבח. אוהבת ללהטט במטבח לחדש ולהמציא לנו מאכלים טעימים, ועל הדרך לתעד הכל בבלוג כדי שאוכל לחזור על מתכונים שאהבו

recipereshettv

  • recipereshettv

    מתכונים בצירוף וידאו של השף שגב משה ושי-לי ליפא ממיטב תכניות האוכל של רשת

niritcohen5

  • אוהבת לאפות, במיוחד מאפים עם בצק שמרים או עוגיות יפות. חשוב לי שהאוכל יהיה יפה, אסתטי וטעים ובמיוחד מיוחד. בכלל אוהבת גם לבשל, במיוחד אוכל סובב עולם, איטלקי, אסיאתי וכיו"ב.

Nedunya cook book

  • Nedunya cook book

    נדוניה עורכים ומתעדים מתכונים, מטעמים וזיכרונות לספר בישול אישי | משפחתי. המתכונים שלנו נאספו עם השנים ממשפחות וחברים, או נולדו אצלנו בראש.

cake lab

  • רוקח ביום, אופה בלילה

fannyrothstein

  • מוכנה לנסוע מאות ק"מ בשביל מסעדה מיוחדת, מאכל נפלא או חומר גלם מעניין וטרי. המטבח הוא לב הבית ואני בליבו. בין רידוד טורטייה למילוי קנולי עובדת כעורכת דין ומגשרת ומפעילה סדנאות בישול

chef lavan

  • chef lavan

    אתר השף הלבן כולל מגוון עשיר ורחב של מתכונים טעימים ופשוטים להכנה

taanuga

  • אדריכלית נוף ואדריכלית המטבח בבית, במיוחד בגזרת התנור, האפיה והמתוקים.

yaarsblog

  • צמחונית, מפלרטטת עם טבעונות אבל מתקשה להתחייב, נהנית מכל מה שאפשר, כמה שיותר- יותר טוב.
    כותבת את הבלוג 'כל הדברים הטובים", עורכת תוכן ומקדמת אתרים.

matanch

  • מבשל אוכל, כותב אוכל, מצלם אוכל ואוכל אוכל

בישולי

  • בישולי

    בישולי הוא בלוג מתכונים המתמקד באוכל ביתי ומכיל מתכונים הכתובים בגובה העיניים (כולל תמונות משלבי ההכנה). הבלוג מנוהל על ידי דנה רביב כל המנות הן מנות אמיתיות שדנה מכינה ומצלמת למשפחתה ולכן רמת הדיוק של המתכונים גבוהה מאוד.
    התרשמו בעצמכם… לא תצטערו.

foodisgood

  • FoodisGood – רשת חברתית למתכונים ובשלנים. כל המתכונים המנצחים במקום אחד!

ענבל רובין

  • אוהבת לאכול, לצלם ולטייל.
    בעלת האתר Baking Adventures

perurim

  • אני אבינועם, בחור בן 24 שאופה ומכין (ואוכל!) קינוחים ומתוקים בהרבה אהבה כבר מאז הילדות. אני תמיד נהנה לשחק עם חומרי הגלם, להמציא, להוסיף, לשנות, להבריא, לשפר, וכמעט אף פעם לא מכין את אותו המתכון אותו הדבר פעמיים.
    את המסע הזה אני משתף בבלוג שלי, "פירורים" :) https://www.facebook.com/perurimim

haaretzblogs

  • בלוגי האוכל של הארץ בלוגים:

    דובדבנים – הבלוג של אורה קורן

    מעבדת מזון – הבלוג של עדי עמנואל

maayankeenan

  • מעיין, מתכנתת ביום ואופה בלילה :)
    מעבירה את הימים בחברת הייטק במרכז הארץ ואת הלילות במטבח, מחכה לראות מה ייצא מהתנור.
    לא למדתי באופן מקצועי, אבל בטוח שאגיע לזה מתישהו.
    לבינתיים בחיפוש תמידי אחר המתכון המעניין והניסוי הבא במטבח…

liatbenla

  • ליאת, בת 32, נשואה לעומר, אמא לשני ילדים וכלבה עיוורת.
    באתר שלי, מנת ילדים, תוכלו למצוא הרבה מתכונים ורעיונות למתוקים בריאים יותר שניתן להכין בבית במינימום השקעה, מאכלים ביתיים שילדים אוהבים, טיפים לקניות ותכנון השבוע, ורעיונות להבראת המטבח.

יובל

  • יובל

    אוכל ובישול מהווים כנראה את העניינים המרכזיים בחיים שלי, למרות שאני עוסק בתחום שונה לחלוטין – אני מגיע מתחום הטכנולוגיה, ובישול תמיד היווה מין סוג של מדיטציה עבורי. וכשצירפתי לאהבה לאוכל את האהבה לכתיבה, נולד הבלוג… הבלוג נולד אחרי מאמץ גדול מאוד להוריד 25 ק"ג מהמשקל, למרות שלא הסכמתי לרגע לוותר על אוכל טעים. אפשרי? הרוב המכריע של המתכונים בבלוג מוכיח שאפשרי לחלוטין.

mynet

  • mynet

    בערוץ אוכלים של mynet תוכלו למצוא ביקורות על מסעדות, המלצות של שפים וכמובן מגוון רחב של מתכונים נהדרים

iritFM

  • iritFM

    פודית מושבעת ובלוגרית אוכל נלהבת.
    חומר גלם אהוב : פירות טריים
    סטייה קולינרית : שקדי מרק

alonazohar

  • מעצבת גרפית, אמא של יונתן מיכל ויהל, שיצו קטן בשם מישמיש ואשתו של יוסי

internet mom

  • בלוג של אמא לאמהות שמתמקד בסדר יומן של אמהות טרודות. האתר עוסק בנושאים חשובים ומשמעותיים כגון: מתכונים קלים, דברים מגניבים שאפשר לעשות עם הילדים, קיטורים, עיצובי ציפורניים ורעיונות לארגון והתייעלות.

Danit Salomon

  • מחברת ספרי בישול, מפתחת מתכונים, עיתונאית מזון, עורכת ומחברת ספרי תרבות.

מעיין נדיר

  • מעיין נדיר

    מבשלת. אופה. מטיילת ברשת.

    במהלך היום מייעצת לעסקים קולינריים. בלילה מבשלת ואופה להנאתי.

tbitay

  • שמי תותי,

    ביום יום אני באה מתחום החינוך,

    אוהבת את זה מאד

    ובמיוחד את הקטנטנים שמחכים לי כל יום בכיתה עם חיבוק :)

    אני אוהבת לשחק במטבח.. לאכול. לבשל. לאפות.

    נהנית ביותר מהחיוך שמגיע עם הביס הראשון,

    וממראה הצלחת הריקה..

omg

  • omg

    בת 34, אמא ל- 3.
    בלוגרית חובבת.

amnon119

  • amnon119

    אוכל של בית בבית משפחת יפרח……אצלנו אוכלים אוכל אמיתי

adi raz

  • ההנאה הכי גדולה שלי היא יצירה במטבח. הקמתי את בלוג המתכונים שלי בכדי לשתף את חדוות היצירה המתוקה…

noaeinat1

  • noaeinat1

    שלום,
    קוראים לי נעה- מהעוגות של נעה, קונדיטורית 19, למדתי קורס קונדיטוריה ב"בישולים", השתתפתי בהמון תחרויות ואהבה הכי גדולה שלי היא הקונדיטוריה:)
    עבדתי בקונדיטוריית דלאל ומסעדת קלואליס, עשיתי סטאז בבלגיה במסעדת 2 כוכבי מישלאן ובנוסף יש לי בלוג ועמוד בפייסבוק בשם העוגות של נעה:)

mamaliga

  • mamaliga

    אוהבת כל מה שקשור באוכל.
    כותבת בלוג על אוכל.
    חיה, נושמת…. ואוכלת.

polina95

  • מנהלת בלוג "נפלאות הבישול".
    בבלוג זה אפרסם את פרי ניסיוני הן בבישול והן באפיה ממטבחי העולם.
    אשמח לשתף אתכם בחוויה :)

edangabay

  • עידן ג, כותבת הבלוג Happy Baking

meital2805

  • כותבת בלוג אוכל הו- מיידעלה,
    הכי אוהבת קראמבל פטל,
    מלמדת טבחות וקונדיטורייה .

    http://homadeale.com/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA/

doreen

  • עוגיות, עוגות, מאפינס והרבה דברים אחרים… ויש לי גם דברים טבעוניים

ronnie de leede

  • רוני דה ליידה היא מעצבת, בלוגרית וכתבת עיצוב ולייף סטייל ובעלת מותג הטקסטיל BIGGIE BEST במושב אודים. אוהבת סוסים, צבעים וענתיקס. נשואה להולנדי ומשוטטת בעולם בעקבות דברים יפים. משלבת מתכונים קלים לביצוע וטעימים לחיך.

yummy mammy

  • סאלי פיטוסי, מתכונאית וצלמת חובבנית.

LANIT1

  • LANIT1

    אוהבת לבשל מאז גיל חמש,
    יש לי בלוג בישול בתפוז שמתעדכן פעם בשבוע, מאות מתכונים
    ואלפי גולשים מבקרים אצלי בבלוג – נכון להיום 290,000 גולשים כבר ביקרו בבלוג שלי, בנוסף כותבת מתכונים לאתר FoodsDictionary
    בבלוג שלי הסברים מפורטים , תמונות ושלבי הכנה .
    מוזמנים לבקר ולהתחיל לבשל.

ediblepoetry

  • גר בניו יורק, חובב שירה, אכלן, בשלן, צלם.

רותם ברנר

  • רותם ברנר

    אורח חיים בריא ותזונה נבונה הם דרך חיים עבורי.
    אני מאמינה כי למזון יש השפעה מהותית על גופינו ובריאותינו וישנה
    חשיבות רבה למה ואיך אנחנו אוכלים.

    אני מאמינה שמעבר לאורח חיים בריא הוא תהליך שעושים צעד אחר צעד ולא משהו שעושים בזבנג וגמרנו. לכל אחד יש את הקצב שלו ומה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר.

    אני גם מאמינה שבנו לעולם הזה כדי ליהנות, ושמזון בריא יכול להיות מענג ומעורר תאבון לא פחות מאוכל מזיק.

    מטרתי היא לעזור לאנשים לסגל אורח חיים בריא, להראות שזה לא כל כך מורכב וקשה ולשרטט ביחד תהליך שינוי מותאם אישית שיעזור להצליח ולהרגיש נהדר.

    מוזמנים לבקר באתר שלי ולהbuת מעולם של מתכונים בריאים, טיפhם ומידע שימושי לתזונה נבונה ואורח חיים בריא www.rotembrenner.co.il

ruti gluten free

  • ruti gluten free

    במקצועי אני יועצת זוגית. לאחר שהתגלה אצל שלושה בארבעת ילדי צליאק, התחלתי לחקור ,לבדוק ולנסות מאפים שונים כאשר המטרה שלנגד עיניי ליצור מאפים טעימים למרות שהם ללא גלוטן. לפי תגובות הסובבים לרוב המטרה מושגת. לפני כשנה אף חיברתי ספר "טעים ללא גלוטן". תיהנו מהמתכונים.

gbitan

  • מכור לבישול ואפיה.

COOK AND BAKE

  • כל מה שחם בעולם הבישול והאפייה

desserits

  • קוראים לי ריטה, ועולם הקונדיטוריה הוא אחת האהבות הגדולות שלי. בימים אלה אני עובדת בתור קונדיטורית במלון וולדורף אסטוריה וממשיכה ללמוד ולהתפתח. מקווה שאצליח להעביר הלאה לפחות קמצוץ מהאהבה והידע שלי.

dorian gray

  • בעלת הבלוג www.veganseks.com /
    טבעונית /
    מתגוררת בהמבורג / אמא של לנון /
    אוהבת בישול צבעוני, קליל, מעניין, שמשלב טעמים וריחות מארצות רחוקות.

shalosharba

  • "שלוש ארבע" הוא חלל וירטואלי וממשי למעצבים, ליוצרים, לאופים, לבשלנים ולחולמים.

bananashoney

  • מתכונים טעימים, קלים (לרוב) והמון צילומים טעימים. דבש בננות VVV
    www.bananashoney.com

baierblog

  • baierblog (באיירבלוג), אתר האוכל של ליאור באייר, הנו מאגר של שלל מתכונים מעולים וארוחות מיוחדות. המתכונים נרקחו על ידי ליאור וטובי השפים בארץ. באתר האוכל באיירבלוג תמצאו את כל הכתבות, הידיעות, העצות והטיפים לעולם קולינרי עשיר ומפנק!

elanamar

  • פתאם באמצע החיים אני סלונה – saloona סבתא נרגשת מתרגשת ילדת שכונה " מהעידן שבגרוש היה חור כרמליסטית" לשעבר… בגיל 35 מצאתי את עצמי בתחרות "מלכת המטבח של ויצ"ו"… אז כבר היה ברור שאגש לתחרות – ואקבל בשביל סבתא את כתר המלכות. . אז זהו בשנת 1984 בעידן שלא היה אינטרנט ומחשב הכריזו עלי "מלכת המטבח" בגלל גזר ממולא וארטישוק משובח.

revitalyud

  • בלוגרית צרכנות וחדשנות.
    אוהבת מאוד את המטבח, מתכונים, קולנריה והגשה.
    הכי אני אוהבת מתכונים קלילים! מהירים לביצוע! וטעימים:)

improvisingfood

  • improvisingfood

    מארק, גר ועובד בקליפורניה בשנים האחרונות. אוהב לבשל, אוהב לאכול, מנסה לאכול יותר בריא ומידי פעם משלב את כל האהבות האלה בבלוג שלי

danashina

  • בוגרת בצלאל במגמת צורפות, לאחר שנים של לימוד אפיה ובישול מעבירה סדנאות בישול לילדים, נוער ארגונים ומשפחות.
    הסדנאות שלי מתמקדות בחוויה. התחלתי עם ילדים שם ראיתי שהבישול הוא לא רק הכנת האוכל עצמו אלה הרבה יותר מזה

regamatok

  • אתר רגע מתוק, מאפשר לכם להפוך כל קינוח מתוק עם שוקולד להצלחה מובטחת.
    מגוון מתכוני עוגות, עוגיות, קינוחים, עוגות יום הולדת ועוד עם שוקולד פרה. תיהנו!

adonithtavlinim

  • adonithtavlinim

    בלוג אוכל שמשלב את האהבה שלי לצילום מזון, למתכונים טעימים ולעולמות רחוקים

moli

  • אנחנו משפחה שאוהבת בישול ואפיה. וגם כמובן לזלול. קראתי לבלוג שלי באלגן במטבח. כי זה מה שקורה אצלנו כשמתחילים לבשל ולאפות. אבל זה כייף גדול.ומפצה על הכל.

Life you make

  • סופסוף החלטתי לפתוח בלוג. תמיד השתדלתי להיות ורסטילי , כמו שמרצה שלי היה אומר, שכל אדם צריך להיות. אני מתעניין בהמון תחומים בחיים ואוהב לכוון ולהמליץ לאחרים על סמך הניסיון שלי. חברים הקרובים , פונים אלי לא פעם כדי לקבל המלצה או עזרה . מקווה שאוכל לעזור גם לאלו שלא מכירים אותי עדיין. תהנו… יש לכם שאלות/בקשות/הצעות ? ניתן לפנות אלי למייל הבא: marxmus@gmail.com

alextinnich

  • בלוגר אוכל, מעריץ מרתה סטיוארט.

ori shavit

  • עיתונאית אוכל ובעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר"

dafni

  • dafni

    כותבת את בלוג האוכל "מטבחונט" שמתמחה במאכלים ביתיים נפלאים, קלים להכנה ושנראים מליון דולר.
    כמו כן, כותבת את שופרסל בלוג : הרשימות של אמא.

inarkis

  • המתכונים הטעימים של עידית נרקיס כ"ץ

chef yoav bar

  • הבעלים של מיזם CHEF TO GO ומעניק שרותי שף פרטי לאירועים.
    נשוי לטלי, אבא של אורי, נועה ורועי. אוהב אוכל, אנשים ומה שביניהם.

noamdekkers

  • נעם דקרס-בישול בריא
    עבדתי שנים במסעדות בארץ: מקלואליס, לחם ארז, ועד לעמדת סו שף ברפאל ומול ים ושף במסעדת ליליות וברקרולה.
    בשיאה של הקריירה הקולינרית שלי החלטתי לשנות כיוון לאוכל בריא אחרי ששיניתי את אורח החיים שלנו בבית.

yaronp

  • בלוגר אוכל בעל הבלוג Easy Recipes

yummies

  • "יאמיז" הינה רשת חברתית ראשונה מסוגה בעולם המאגדת אלפי מתכונים של שפים ושל גולשים על פי קטגוריות שונות, בהתאם להעדפות אישיות של הגולשים

    "יאמיז" הוא אתר אוכל מבוסס מתכונים עשיר במיוחד, אך לא זאת בלבד. האתר מהווה רשת חברתית, המאפשרת לגולשים להעלות ולשתף מתכונים אישיים שלהם וכן לעקוב אחרי המתכונים שהעלו שפים מקצועיים ובשלנים חובבים אחרים ולדרג אותם.

    האתר הייחודי מותאם אישית למשתמש בכך שמאפשר לכל גולש לבחור את סוג המתכונים שיוצגו עבורו בכל כניסה לאתר. "יאמיז" מאפשר לגולשים רכישה מיידית של המוצרים, און-ליין דרך האתר.

    בנוסף, "יאמיז" מביא טעימה מעולמם הקולינרי של השפים שגב משה, קרין גורן ושי-לי ליפא, כאשר למעלה מ-1000 מתכונים שהוצגו בתכניותיהם ב"רשת" יהפכו לנחלת הגולשים, זאת כשהם מלווים בסרטוני ווידאו המסייעים בהכנת המנה. כאמור, את המרכיבים הדרושים לכל מתכון ניתן יהיה לרכוש אונליין דרך האתר באמצעות שירות של רשת "שופרסל".

    המתכונים שהועלו ודורגו על-ידי הגולשים יוצגו בעמוד הבית של האתר לצד המתכונים של השפים המקצועיים בישראל.

    "יאמיז" מהווה נדבך חשוב בהשקת תוכנית הבישול החדשה של "רשת", "משחקי השף" אשר פותחה על ידי "רשת" ו-ITV העולמית וצפויה לעלות לאוויר בחודשים הקרובים. עם עלייתה של התוכנית יופיעו ביאמיז כל המתכונים שיוצגו בתוכנית על ידי מתמודדי התוכנית כמו גם המתכונים שיוצגו בתוכנית על ידי שלושת השפים שנבחרו להוות מנטורים ב"משחקי השף" – שף ומנכ"ל קבוצת "מחניודה", אסף גרניט, השף הווירטואוזי של "כתית" מאיר אדוני והשף הישראלי היחיד בעלי 2 כוכבי מישלן – מושיק רוט.

    "יאמיז" פותח בשיתוף "רשת" וחברת "דה בוקס" והוא יעלה גם בגרסת מובייל, בעמוד בפייסבוק ובחשבון באינסטגרם.

    "יאמיז" כאמור מאפשר לגולשים לבחור את סוג האוכל והמתכונים אשר רלוונטים עבורו. כך לדוגמא, גולש שמתעניין רק במתכוני בריאות, יוכל להפעיל סינון כך שבכל ביקור באתר יקבל רק מתכונים בריאים.

yaelevi44

  • yaelevi44

    שמי יעל,אם חד הורית ל-2 בנות מקסימות,מגיל צעיר אוספת מתכונים,חובבת משובעת של בלוגים, לא תמצאו כאן מתכונים המחייבים תהליכים ממושכים,אבל מבטיחה שתהנו משפע המטבח שלי.אוהבת את המטבח בכלל,ואת התנור בפרט. אז קדימה,מזמינה אתכם לאפות,לבשל,ולהנות יחד איתי

hagarl

  • תסריטאית, אופה, כותבת ובעלת הבלוג "הפיוטית".

The Flying Foodie

  • דיילת אוויר באחת מחברות התעופה הגדולות בישראל. מטיילת, אוכלת, ומספרת לכם על זה.

rmizrahe

  • אוהבת לבשל,לנסות מאכלים חדשים,במיוחד אוכל בולגרי,

orugasan

  • שמי אולגה, חובבנית אוכל ומכורה לבישול. הצטרפו אלי לבלוג אפונים בניסיונותי לבשל בריא וטעים!

    http://www.afunim.com/

matkonli

  • מתכון לי http://www.matkonli.co.il אתר מתכונים מוביל ומתקדם, קהילת מתכונים ובישול לכל אוהבי הבישול. אתר מתכון לי מאפשר ניהול מתכונים, שמירת מתכונים מועדפים באזור האישי, שיתוף מתכונים, תגובות, מעקב אחר משתמשים ועוד

maya darin

  • מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל בעיתון "ישראל היום". מחברת ספר הבישול "מנת היום". מרצה ומעבירה סדנאות אפייה ובישול . אימא ל-4 בנים קסומים במיוחד.

mabasir

  • אתר מה בסיר הינו רשת חברתית למתכונים ואוכל.

    האתר מכיל בתוכו מגוון רחב של מתכונים המתחדשים מידי יום על-ידי המשתמשים וצוות האתר.
    מה בסיר שם לעצמו מטרה להוות פלטפורמת שיתוף מתכונים נוחה לכל משתמש
    ולשלב בתוכו חובבי אפייה ובישול לצד שפים מקצועיים.

    האתר סובב כולו סביב אוכל ומספק לגולשים את כל התוכן הרלוונטי לבישול.
    החל ממערכת חיפוש מתכונים לפי נושאים, טיפים ושאלות לבישול ועוד כלים ייחודיים שיעזרו לכם לבשל כמו שפים מקצועיים.

    מה בסיר מזמינה אתכם להירשם ולהצטרף לאלפי המשתמשים באתר ולקחת חלק פעיל ביצירתה של רשת חברתית בתחום האוכל –
    הרואה את הגולש במרכזה, ומעניקה לכם פלטפורמה אשר באמצעותה תוכלו לשתף מתכונים ולפתוח צוהר לעולם הקולינארי שלכם,
    לצפות במאגר הנרחב של מתכוני החברים באתר ולדרגם, תוך יצירת אינטראקציה רציפה, אפשרות להעלות שאלות,
    ליהנות מהידע הרב של חברי האתר ולקחת את הבישול שלכם צעד אחד קדימה!

    האתר מאפשר לכל גולש ליצור לעצמו פרופיל מקצועי הכולל תיאור ופרטים אישיים,
    תמונת פרופיל, קישור לאתר, רשימת מתכונים השייכים למשתמש.
    בנוסף, האתר מכיל אירועים בתחום האוכל כגון- סדנאות בישול, קורסים ופסטיבלים.

sarit f

  • sarit f

    כותבת אתכם בשבילכם. גם במטבח.

ora.coren

  • בעלת בלוג אוכל בננה ספליט ובלוג נוסף באתר הארץ, דובדבנים. מחוץ למטבח עיתונאית כלכלית בדמרקר.

bonapetit456

  • בלוג בישול ואפייה. באתר שלנו יש מתכונים מכל הסוגים: בשריים, צמחוניים, קינוחים וכל מיני אחרים. בוא'נה פטיט זה בעצם משלב בין שני העולמות: גורמה, אבל עם קצת טאצ' אוהב, שכונתי, בסיסי ופשוט. עמך שכזה!
    מקוות שתהנו!

פשוט טעים

  • פשוט טעים

    פשוט טעים – בלוג אפיה ולייפסטייל שיגרום לכם ללקק את האצבעות.
    הכנסו עכשיו וגלו מתכונים פשוטים, קלים וטעימים להפליא לצד ביקורות על מסעדות, מוצרי טיפוח, איפור ואופנה !

ariel

  • ariel

    כאשר אובחנתי כסוכרתי, הבנתי את המשמעות של החיים עם הסוכרת. החלטתי להקים בלוג אוכל ולא רק- המוקדש באופן מיוחד לסוכרתיים.

sarahgelb

  • שרה גלב, גרגרנית, בעלת ״בריאה״, סדנאות לבישול טבעוני משמח מגיעה לביתכם עם מצרכים טריים מהשוק לבישול משותף.

shiri1989

  • אני שירי :) חובבת מגיל קטן את המטבח ומבלה בו לא מעט. מכינה בעיקר מתכונים צמחוניים וטבעוניים, פשוטים קלים וביתיים, מכל מיני תרבויות וטעמים

Shimurim

  • עובדת ביום, עובדת בלילה, בלוגרית באמצע. חובבת אוכל מאז ומתמיד, ומנסה להכין כזה מוצלח עד היום. לפעמים זה עובד, לפעמים פחות.

inbaliya

  • עינבלית, כותבת הבלוג תופרת חלומות מ2004, יוצרת, מעצבת, אופה ומבשלת מכל הלב ויום יום. אוהבת לצלם הכל במיוחד אוכל, ואוכלת באופן שקול ומודע- אוכל בריא ומזין.

dumburger

  • Dumburger מתכונים מושחטים וקלילים להמבורגרים ומנות מטריפות אחרות!

sigal2014

  • סיגל שרגא, אמא, בשלנית, כותבת מהלב
    בעלת בלוג מתכונים בייתים "המטבח של קלרה"
    בו תוכלו למצוא מתכונים בייתים שמתאימים לכל המשפחה, מבוגרים וילדים מגיל "אוכל אצבעות"
    וסיפורים על חיי כאם (ללא אם), כאישה וכבשלנית בהתהוות

sweeties

  • סוויטיס נכתב על ידי שרית מתוך אהבה גדולה למתוקים ועניין רב בתחום סטיילינג קינוחים ואירוח. שותפה בהכנת כל הדברים שמפורסמים בבלוג היא אמא גלית שיש לה ניסיון רב באפייה, עיצוב קינוחים ואירוח. הבלוג הוא מקום בו נחלוק את הקינוחים שלנו (תמונות, טיפים, מתכונים, סטיילינג של אירועים מיוחדים ועוד)

nanies

  • Nanies – בלוג אפייה עם מתכונים החל מקינוחים מרשימים ועד לעוגיות טעימות ופשוטות

chef israel

  • שף קונדיטור ישראל דודק, זוכה עונה שלישית של תחרות השפית הבאה ברדיו כל חי, בוגר תדמור קורס A LA CARTE למסעדות, מכללת השף קורס קונדיטוריה מתקדמת, תעודת ברמן מקצועי, מנהל מסעדה וקייטרינג בפתח תקוה, מנחה סדנאות בישול, ושף פרטי לאירועים ולאנשים פרטיים . יצירת קשר באמצעות המייל: 1chefforyou@gmail.com כמו כן ניתן לעקוב אחר דף הפייסבוק שלי – "שף ישראל"

culinati

  • culinati

    בלוג אוכל בריא, דל פחמימות ושומן, מחומריים טבעיים וטריים בלבד

pastaghetti

  • איטליה, אוכל איטלקי, לא צריך יותר מזה.

bishalti

  • שמי דנה חובבת בישול מושבעת.
    מתוך אהבה מוחלטת לבישול ואפייה הקמתי את אתר המתכונים bishalti.co.il שבו ניתן למצוא מתכונים קלים וטעימים.
    מתכונים לחובבי בישול וגם למקצוענים.

dalalidan

  • אני יכול לבלות שעות במטבח!

    נעים להכיר! אני עידן דלל. אוהב ונושם אוכל.
    ברוכים הבאים לעמוד שיעשה לכם את היום לטעים יותר!
    תהנו!

cigale

  • אדריכלית, מעצבת, יוצרת, ממציאה, מבשלת ובלוגרית.
    מבשלת זיכרונות של הנשמה ושל החייך.

miri moshe

  • מעצבת רב תחומית | אופנה וסגנון | צילום אוכל

yael inbar

  • yael inbar

    מאמנת להרזיה ולתזונה נכונה

hen mizrahi

  • היי, אני חן מזרחי ובאתר שלי והערוץ היוטיוב שלי, אני מעלה סרטונים של מתכונים אהובים שלי.
    אני חצי טוניסאית, חצי רומניה, אבל גדלתי רק על המטבח הטוניסאי ומבשלת בעיקר אוכל "ישראלי" , משפחתי וביתי.
    כל המתכונים שאני מעלה, הם מתכונים כשרים, שנוסו ונבדקו כמה וכמה פעמים (על בני ביתי ומכריי) עד שהגעתי לתוצאה המושלמת בעיניי.
    אתם מוזמנים לצפות בסרטוני המתכונים שלי, לקבל השראה ולבשל בכיף את מה שאני מדגימה.

kerenlatinsky

  • תלמידה במגמת פטיסרי בביה"ס הגבוה לקולינריה- בישולים

vanilivne

  • שמי סיון ליבנה חכים ,
    שוקולטיירית ומהנדסת מזון בתחום המתוקים בעברי …חלק מנשמתי.
    כיום עוסקת בעיצוב פנים ובין לבין אופה ומטמפררת עם הילדים:)

oztelem

  • מבשל אוכל טעים

ohad huri

  • מאז שאני זוכר את עצמי אני מתרוצץ במטבח – בודק, בוחש, מערבב, מנסה, תמיד לומד.

    עם הזמן המטבח הפך להיות התרפיה שלי, המקום שאליו אני בא כשאני צריך לעבד את כל מה שעבר עלי.
    המוזיקה ברקע, המצב החצי אוטומטי שהגוף נכנס אליו כשאני "רוקד" במטבח בין כלים, חומרי גלם, הדמיון והיצירה הבלתי פוסקת.

    אוהב מאוד לאפות ולהכין ממתקים.
    עוד יותר אוהב לתת אותם לא.נשים סביבי.

loulaoups

  • צרפתיה וקבוצניקית, אני פתאום הבנתי כמה כיף לי לבשל ולאפות עבור המשפחה שלי, החברים שלי, החברים של החברים…..

הרשימות של אמא

  • "הרשימות של אימא" הוא הבלוג הראשון שלנו כאן בצוות האינטרנט של שופרסל והוא עוסק בארוחות, אירוח ואורח חיים. תוכלו לקרוא כאן על מתכונים, חידושים, טיפים וסיפורים שהופכים את החיים בבית לנעימים וטעימים יותר.

shirorsalit

  • אני שיר.
    אוהבת לבשל לתפור לאפות לצייר- וכל יצירה שהיא

gm1312

  • מרים גנון -קונדטורית.
    ממתיקה כל אירוע בקינוחים ,ביצירות מתוקות.
    שיהיה לכולם מתוק…מתוק..

time4kuskus

  • מעבירה סנדאות בישול ומבשלת ארוחות לתיירים בשוק מחנה יהודה בירושלים.
    יחד עם אלון בעלי מגדלת את בארי הקטן בנחת(:

shallot

  • מיכאל אמאייב שף והבעלים של מסעדת שאלוט, מסעדת בשרים כשרה למהדרין ברמת החייל, תל אביב

motior

  • בבלוג שלי רוב המתכונים פשוטים יחסית. אני לא כותב סיפורים רבים סביב המתכון ולא מוסיף הרבה תמונות – פשוט כמפרט את המצרכים ואופן ההכנה

saviche77

  • שף | מרצה בכירה בבית ספר "בישולים" | יועצת קולינרית | מתכונאית | סטיילינג

chefishi

  • שף אישי כבר למעלה מ-15 שנים, לאירועים גדולים וקטנים. טעמים קולינריים מכאן ומשם – מכל העולם.

mytaste

  • mytaste

    שמי רויטל ויש לי בלוג שנקרא כשבריאות וטעם נפגשים. הבלוג עוסק במאכלים צמחונים/טבעונים.

mikafoodart21579

  • מנחת סדנאות בישול טבעוני, מטפלת בבישול.
    ממציאה מתכונים טבעוניים טעימים במיוחד ומטבענת מתכונים קיימים

yehudit37

  • yehudit37

    בלוגרית אוכל, בעלת הבלוג "הלוחשת לאוכל"

אירנה משעל

  • אירנה משעל

    שמי אירנה משעל ואני בלוגרית אפייה ומתכונאית. בת 34, נשואה ואמא לשני ילדים קטנים וחמודים.

    אני מקווה שתהנו מהבלוג שלי לפחות כמוני ואל תהססו לפנות אלי בכל שאלה בפייסבוק, בבלוג או באופן אישי. אשמח לענות לכל השאלות ולקרוא את התגובות שלכם.

מיס ביס - ביס אוף קייק

  • נעים מאוד, אני איריס מתמחה בערכות יצירה לילדים, בעלת העסק המתוק "ביס אוף קייק". בבלוג שלי "מיס ביס" אני יוצרת, מפסלת, תופרת ומשתפת אתכם ברעיונות מתוקים ומקוריים ליצירה – עשה זאת בעצמך. באתר שלי Bis of cake תוכלו למצוא מגוון רחב של ערכות יצירה מבצק סוכר ומנייר להפעלה עצמית בימי הולדת וערכות יצירה להפעלה בבתי ספר ובגנים, ערכות בית מארח. ערכות הקלות להפעלה שהתוצאה תמיד מרהיבה, בעזרתן תוכלו להפוך כל רעיון ואירוע לחגיגה שלמה. היו מקוריים, החויה הזו לא תשכח במהרה!

vered leb

  • vered leb

    ורד לב היא נטורופתית N.D., יועצת הנקה מוסמכת IBCLC ואם ל-4.
    עוסקת בייעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה.
    מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור.

    מקיימת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון ועוד).
    מעבירה מפגשי בישול בריא ליחידים ולקבוצות, לפי צרכים שונים.
    מרצה בנושאי נטורופתיה, תזונה והנקה בקורסים והכשרות מקצועיות של תחומי ההיריון והלידה, במכללות לרפואה משלימה ועוד.

    מדריכה בליגת לה לצ'ה ישראל.
    חברה ב"אגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית" וב"איגוד הישראלי ליועצות הנקה מוסמכות".
    כותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.

    במשך שנים מנהלת פורומים שונים בנושאי נטורופתיה, הריון ולידה, הנקה ותזונה וכעת את:
    הקבוצות בפייסבוק: "המטבח הפתוח של ורד לב"
    חופשת לידה- ההזדמנות לחזק את עצמנו!
    כותבת את הבלוג: "מה יש לצהריים"

    ליצירת קשר: 052-8527755 veredavid@gmail.com

חוות תקוע

  • חוות תקוע מגדלת ומשווקת מגוון רחב של ירקות ופירות מיוחדים

    מוצרי חוות תקוע נותנים מענה למגמה הולכת וגוברת של צריכת מזון בריא, איכותי, טרי ואנין.

    בין המוצרים: פטריות מאכל מיוחדות טריות ומיובשות, אנדיב, שורש ג’ינג’ר טרי, בצלצלי שאלוט ועוד רבים ומיוחדים.

    אנו מזמינים אתכם לגלות ולטעום מהאוצרות שלנו.

mayamama

  • כותבת, קוראת, מבשלת ואופה אוכל בריא ונטול בע"ח, מגדלת 3 ילדים, בת זוג לעוד אחד וחולמת מה לעשות כשאהיה גדולה…

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים